• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #173868  autor: kallafior
 14 kwie 2007, 08:26
Witam po długiej przerwie :)

Problem dosyć prozaiczny lecz ja nawet do takich przywiązuję dużą wagę.
Otóż przy podłączonym zestawie słuchawkowym nadchodzące połączenia lub wiadomości "grane" są tylko przez głośniczki telefonu a nie przez zestaw. Przy słuchaniu mp3 lub radia dźwięk się wycisza na czas przychodzącego połączenia i potem dalej gra... ale samego dźwięku w słuchawkach nie ma.

Testowałem to też na SE K700i i także tak jest.

Pytanie, czy to jest cecha każdego SE czy można to zmienić w ustawieniach. Kombinowałem na różne sposoby i nic. To jest mój pierwszy SE więc może coś przeoczyłem ;) Nie chce mi się wierzyć, że takiej funkcji nie ma, bo to poprostu byłoby niefunkcyjne :evil:

Proszę o pomoc :?

Obrazek
Obrazek

#173886  autor: mation
 14 kwie 2007, 10:06
u mnie w d750i bylo tak samo. tez na zaden sposob nie moglem tego zmienic.

#173937  autor: przemek910
 14 kwie 2007, 12:05
aby gralo na sluchawkach musicie wyciszyc telefon [przy podpietych sluchawkach] przytrzmujac klawisz #

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#174142  autor: kallafior
 15 kwie 2007, 08:38
Dzięki kin. Działa :-D Troszkę pokrętna metoda, bo jak wyciszałem bez zestawu to nie działało :lol:

Obrazek
Obrazek