• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 75 z 97
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#171453  autor: roxa
 07 kwie 2007, 15:39
panol pisze:Mam prośbę do użytkowników Play, żeby opowiedzieli coś na forum na temat ich subiektywnych opinii na temat oferty, zasięgu i obslugi. np. Czy z konta nie pobierają za dużo pieniędzy itd.
Pozdrawiam
z konta pobierają zgodnie z planem taryfowym, tyle ile się wykorzysta (naliczanie sekundowe) i na bieżąco odliczają od pakietu złotówek :) nie trzeba czekać tak jak w oragne, na aktulany stan konta.

[scroll]Seniorita Czikita[/scroll]

#171459  autor: Beholder4
 07 kwie 2007, 15:46
Ze tak powiem: Obrazek

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#171506  autor: D@rio
 07 kwie 2007, 17:36
roxa pisze:nie trzeba czekać tak jak w oragne, na aktulany stan konta.
a gdzie trzeba czekać? Teraz już praktycznie nigdzie, wyjątkiem jest AoC Simplus.

Obrazek

#171526  autor: roxa
 07 kwie 2007, 19:20
ja musze czekać w orange, w abonamencie praktycznie tylko raz czy dwa razy na dobę aktualizują mi stan konta :?

#171531  autor: D@rio
 07 kwie 2007, 19:32
roxa pisze:ja musze czekać w orange, w abonamencie praktycznie tylko raz czy dwa razy na dobę aktualizują mi stan konta
eee...ale ty mówisz o aktualizacji bierzącego użycia i stanu pakietów, pod *200 . A to co innego ;)

Obrazek

#171539  autor: roxa
 07 kwie 2007, 19:52
*500 w orange i nie mam żadnych pakietów :P stan konta.. :) bo mam określoną ilość złotówek do wykorzystania, podobnie jak jest teraz w play :)

#171905  autor: tejerek
 09 kwie 2007, 09:55
Czy wie ktoś jak wygląda faktura z Play'a? Może macie linka do stronki gdzie jest to przedstawione?

I jeszcze jedno ważniejsze pytanie. Czy korzystał ktoś z Play Karty za granicą? Proszę o odpowiedź czy działała i można było dzwonić. Na infolinii mówią że z Play Karty nie można nigdzie korzystać za granicą, jednak na fkn-ie widziałem tabelkę i w Chorwacji jest roaming na kartę ale konsultanci nie dają gwarancji że to działa. Gdzieś też czytałem że to działa.

Dlatego pytanie do was czy jest szansa że to zadziała?

Pozdrawiam wszystkich...

#172023  autor: D@rio
 09 kwie 2007, 16:31
tejerek, Roaming w PLAY działa. Na forum już istnieje temat o roamingu sieci PLAY. Proszę tam zajrzeć, jest tam m.in podana informacja w jakich krajach działa PlayKarta.

Obrazek

#172193  autor: ozp
 09 kwie 2007, 22:16
Najlepiej przeszukać strone opa ;) tam jest wszystko ;)

:::...ReMeMbEr Me...:::

#172268  autor: roxa
 10 kwie 2007, 09:19
zosik pisze:http://wirtualnemedia.pl/document,,2106 ... emami.html

Dostałam to dzis od koleżanki :|
no i co w związku z tym? przecież ten art jest w miarę obiektywny i co w nim jest napisane to już od dawna widomo, żadna nowina :wink:
nie wiem tylko czemu sie uczepili tak tych reklam.. nie rozumiem jak można ich nie rozumieć :P

#172588  autor: MADMAX
 10 kwie 2007, 18:36
zosik pisze:http://wirtualnemedia.pl/document,,2106 ... emami.html

Dostałam to dzis od koleżanki :|
Artykuł w podobnym tonie jak ten ze strony 98 tego wątku wywleczony na światło dzienne przez Pawrzesa :)
Zarząd P4 próbuje szukać winnych wszędzie tylko nie u siebie - a to kurierzy nawalają, a to właściciel masztów nie wypełnia warunków umowy...
Moim zdaniem dobrze, że o tym się pisze. Jak tak dalej pójdzie to marka "PLAY" będzie musiała zmienić nazwę na "PAUSE" ;-)

Pozdrawiam

#172633  autor: amfi
 10 kwie 2007, 20:03
CYBER pisze:Zarząd P4 próbuje szukać winnych wszędzie tylko nie u siebie - a to kurierzy nawalają, a to właściciel masztów nie wypełnia warunków umowy...
w tych 2 przypadkach akurat maja racje, PLAY nie ma 100% wplywu na to jak dzialaja firmy zewnetrzne ktore z nimi wspolpracuja.

a jesli chodzi o kurierow to UPS zawsze mial obsuwy i wcale sie nie dziwie ze sa takie terminy bo juz mialem z nimi przejscia jak wysylalem laptppa do serwisu. kurier przyjezdzal do mnie 3 razy i jeszcze z morda wyskoczyl czemu nikogo w domu nie bylo, tylko zapomnial dodac ze nie raczyl w zaden sposob mnie powiadomic ze ma zamiar przyjechac...

amfi

#172649  autor: MADMAX
 10 kwie 2007, 20:30
amfi pisze:PLAY nie ma 100% wplywu na to jak dzialaja firmy zewnetrzne ktore z nimi wspolpracuja.
I z pewnością PLAY będzie domagał się od nich jakiejś rekompensaty za utrudnienia tylko co na to mogą poradzić klienci (niewinni a najbardziej poszkodowani), że P4 nie potrafi wybrać sobie do współpracy dobrych partnerów.

amfi pisze:a jesli chodzi o kurierow to UPS zawsze mial obsuwy
Nie wiem jak to jest z nimi bo najczęściej korzystam z DHL'a i zawsze ładnie dowożą towar tam gdzie chcę, nawet jeśli nie ma mnie w domu (ewentualnie umawaiamy się z kurierem na inny termin) :)

amfi pisze: nie raczyl w zaden sposob mnie powiadomic ze ma zamiar przyjechac...
Mógł ściemnić, że ma telefon w PLAY'u i zasięg mu się notorycznie rwie :-D

Pozdrawiam

#172666  autor: roxa
 10 kwie 2007, 21:05
dlaczego wam sie zasięg rwie a mi sie nie rwie?! ja chyba jestem dzieckiem szczęścia :mrgreen:

#172674  autor: Pawrzes
 10 kwie 2007, 21:15
roxa pisze:dlaczego wam sie zasięg rwie a mi sie nie rwie?! ja chyba jestem dzieckiem szczęścia :mrgreen:
Pewnie dlatego że jesteś wyłącznie w zasięgu Plusa... Problem występuje w miejscach gdzie jest zasięg UMTS Play'a i GSM/UMTS Plusa.

Pozdrawiam

#172699  autor: amfi
 10 kwie 2007, 21:42
Mógł ściemnić, że ma telefon w PLAY'u i zasięg mu się notorycznie rwie :-D
wtedy nie bylo jeszcze PLAYa ;)

a co do UPS - po prostu maja malo kurierow, kilka razy mniej niz DHL wiec nic dziwnego, szkoda tylko ze PLAY sie dobrze nie rozeznal ktora firma jest lepsza

gdzies czytalem ze podobno po swietach ma dowozic przesylki jeszcze jedna firma, ciekawe jaka??

amfi

#172810  autor: roxa
 11 kwie 2007, 10:21
Pawrzes pisze:
roxa pisze:dlaczego wam sie zasięg rwie a mi sie nie rwie?! ja chyba jestem dzieckiem szczęścia :mrgreen:
Pewnie dlatego że jesteś wyłącznie w zasięgu Plusa... Problem występuje w miejscach gdzie jest zasięg UMTS Play'a i GSM/UMTS Plusa.

hm.. może, nie znam sie.. ale chyba raczej przeskakuje mi zasięg bo to niemożliwe zebym była tylko na zasięgu plusa jeżdząc po całej Warszawie. ale jak mówie nie znam sie :P
za to ostatnio przerywa mi połączenia w oranż i z tego co czytałam na innych forach odosobniona nie jestem :roll:

#172979  autor: babeo
 11 kwie 2007, 17:06
Do naszej redakcji napływa coraz więcej skarg dotyczących blokowania możliwości wykonywania i odbierania połączeń tym klientom sieci Play, którzy wykonują znacznie więcej połączeń niż odbierają. Bywa momentami tak, że wystarczy wykonać jednego dnia połączenie o długości 40 minut, aby mieć zablokowaną kartę. Osoba dzwoniąca na taki numer słyszą wtedy komunikat Abonent ma zablokowaną możliwość odbierania połączeń.
Jak tak dalej pójdzie to "Głuche telefony" 2007 mają jak w banku :-D

#173039  autor: MarCjaho
 11 kwie 2007, 18:46
Podobno Play sie przerazil jak zobaczyl polski rynek :roll:
  • Strona 75 z 97
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 97