D@rio pisze:no to jest bardzo nie dobrze jeśli na każdy numer jest oddzielne konto abonenckie. W takim razie napewno nie ma opiekuna G.300. Swoją drogą, to jet bałagan jak nie z tej ziemi

w takim razie to nie jest nawet żaden atut negocjacyjny, skoro numery są tak porozrzucane po kontach. Ajajaj..nie dobrze. Radziłbym to posprzątać i zrobić konsolidację kont.
Opiekuna się przydziela regulaminowo od 5 aktywacji kart SIM ale są od tego wyjątki, mi naprzykład przydzielili już od 4 aktywnych kart SIM na koncie. Generalnie często jst tak, że po 4-ej aktywacji zgłaszcza się do Ciebie opiekun...
Odpowiadam dopiero teraz na to, ale właśnie się w pewien sposób zająłem tą sprawą. Kiedyś kiedy zapytałem tatę czemu tak jest, że kilka numerów jest na osobnych rachunkach(czyli rozumiem, że za tym idzie, że mają osobne konto abonamencie?) odpowiedział, że tak musi być. Już chyba teraz wiem czemu. Firma Taty się w pewien sposób podzieliła, że zrobiło się coś na kształt: Nazwa Firmy i Nazwa Firmy 2 z osobnymi siedzibami(adresami). I chyba z tego to wynika.
Sprawdziłem to za pomocą książki telefonicznej i wygląda to tak, że po wpisaniu adresu i w tym przypadku nazwiska wyświetla mi pod jednym adresem w jednej komórce dwa numery plus w jednej osobnej jeden numer (czyli to są dwa konta tak?-na jednym 2 numery na drugim 1, czy jak?) a po wpisaniu adresu Nazwy Firmy 2 wyświetla mi w jednej komórce 2 numery. Hm tylko jest jedna dziwna sprawa, w oby przypadkach znaczy po wpisaniu jednego adresu na Nazwa Firma i drugiego dla Nazwa Firmy 2 za każdym razem w rubryce: nazwa wyświetla mi to samo a nie jak powinno czyli Nazwa Firmy i Nazwa Firmy 2. Mało tego, dopiero teraz przyuważyłem, że w przypadku sprawdzania za pomocą tejże książki dla pierwszego oddziału firmy(Nazwa Firmy). Gdzie pisałem o tym, że w jednej komórce wyświetla mi dwa numery a w drugiej poniżej jeden numer z tym, że nazwa minimalnie się różni dla jednego adresu. Tj. tam gdzie są dwa numery nazwa jest napisana w ten sposób: Nazwa Firmy, a poniżej w ten: "Nazwa Firmy". Hm może się ktoś pomylił, albo zrobione to jest umyślnie. Czy to ma znaczenie?
Chyba to ma znaczenie. Ale reasumując wygląda na to, że tak to musi zostać i ten chaos i bałagan o którym pisałeś D@rio jest zrobiony umyślnie.
Pozdrawiam