Nie bede nowego tematu zakladal ale przepraszam Ere i Orange ze zle o nich pisalem

Pawrzes miales racje z tym bts 29133 - to bedzie stacja monstrum jak powstanie

Jednak to nie byly moje wymysly ze Era w mojej okolicy zawala sprawe - ale widac ze siec jest powazna i mysl przyszlosciowo

szkoda tylko ze na moje reklamacje odpowiadaa jak bym byl idiota

a tu sie okazuje ze jednak mam racje

Wyjdzie pewnie na to ze Plus jak zwylke bedzie ostatni bo w Aleksandrowie Lodzkim narazie nie mysli umts robic

ale od czego jest konkurencja

Nie chcialem robic popeliny w urzedzie i tylko ogolnie zrobilem zdjecia
www.republika.pl/szalony2005/orange.jpg www.republika.pl/szalony2005/era.jpg
[ Dodano: 2007-03-28, 12:49 ]
Czytalem z wypiekami na twarzy te wnioski ery i orange - jednak to trzeba miec leb

by siec gsm zbudowac

Skomplikowane to wszystko ze szok , ta stacja ery i ten Wimax mnie zastanawia - czyzby Era myslala z tego zaczac korzystac

Jednak pewnie tak jak pisaliscie Era albo nie rozmawiala z TP albo TP nie myslala udostepniac swego masztu... Dwa maszty ponad 50 metrowe bedzie dzielic doslownie kilkaset metrow...Troche dziwna ta polityka ...
[ Dodano: 2007-03-28, 13:03 ]
rafcyk pisze:Kurde człowieku, plus juz założył ci edge, to teraz zmieniłeś temat i ciągle będziesz narzekał na zasięg ery.
Rafcyk widzisz jest sens narzekac

Bo narzekanie konstruktywne nie powinno byc krytykowane - zgodzisz sie z tym

Wkrotce w mojej okolicy jesli jakies osoby nie storpeduja inwestycjii Ery i Orange bedzie normalnie - juz nie bede narzekal
[ Dodano: 2007-03-28, 13:14 ]
D@rio pisze:Szalony, ja się wypowiem jak zwykle bezstronnie. Można na to popatrzeć optymistycznie...ale, ja popatrze realistycznie. Z poprawą zasięgu będzie Ci trudniej jak z EDGE. Dodanie EDGE to przy budowie BTS'a "pryszcz". Obawiam się, że w tym temacie osiągniesz klęskę. Nikt Ci nie wybuduje BTS'a na zawołanie. Dlaczego? Bo może akurat w Aleksandrowie nie potrzeba, może w tym mieście Era ma najmniej z klientów z innych sieci i obecna pojemność jest wystarczająca. Wiele czynników może być jednak uważam że lepiej, abyś dał sobie spokój...
Jak sie ciesze ze D@rio sie pomyliles

jednak warto "meczyc" operatorow - szczegolnie tam gdzie ewidentnie zawalaja sprawe - w moim przypadku tak jest i powoli robi sie normalnie ...
Era Aleksandrow Lodzki - czesc miasta zasieg zenujacy w budynkach byl przez 10lat -
http://szalony2007.republika.pl/era.png . Teraz jest tak -
http://img163.imageshack.us/img163/5237 ... ot0100.png Wkoncu

Widac roznice