• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 66 z 97
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#166862  autor: przemek910
 26 mar 2007, 21:55
babeo pisze:roxa napisał/a:
chociaż ja mam telefon i dzwonie z niego za darmo

No to czekaj jak jeszcze bedziesz musiała za to zapłacić :toothy7:
Póki co jest testerką i nie będzie płacić ;-)

#166872  autor: amfi
 26 mar 2007, 22:21
Póki co jest testerką i nie będzie płacić ;-)
ale max do 15 kwietnia jak glosil mail od P4.

albo jek dobije do -250zl bo doladowan juz niestety nie ma :P

amfi

#166897  autor: super_electric
 26 mar 2007, 23:10
jakie są nominały kart doładowujący do Play-a na kartę.?..?

#166900  autor: dt
 26 mar 2007, 23:20
To pochwalcie sie testerzy na jakim duzym minusie juz jestescie?? Znam dwoch. Jeden przekroczyl juz 200PLN a drugi 150PLN i nadal ich nie blokuja :) Czyzby wtopa Play czy sa tego swiadomi?

#166909  autor: ohajo
 27 mar 2007, 00:19
są świadomi
dt pisze:Czyzby wtopa Play czy sa tego swiadomi?
Są świdomi , powiedzieli że jeśli się zablokuje to żeby zadzwonić i odblokują by zeszło do -250 :P

bla bla

#166912  autor: Rokko
 27 mar 2007, 00:56
166 zl - mam jeszcze troche limitu - ale do 1 kwietnia dociagne :)

#167112  autor: roxa
 27 mar 2007, 15:33
eee.. ja tam mam nadal z 50zeta.. już mi sie znudziło nawijanie przez telefon, zwłaszcza że taka rewelacyjna pogoda :P
jakoś mi tak bardzo nie zależy na szybkim podpisaniu umowy.. nie rozumiem czemu niektórym tak sie spieszy :wink:

#167114  autor: lookass
 27 mar 2007, 15:35
roxa pisze: jakoś mi tak bardzo nie zależy na szybkim podpisaniu umowy.. nie rozumiem czemu niektórym tak sie spieszy :wink:
promocja nie banan(zajac) nie ucieknie ;) :-D tez nie wiem czy ludzie sie kieruja podpisujac szybko umowy, pewnie do konca ich nie czytaja i nie czekaja ja bekniecie(odzew) innych opow :wink:

#167173  autor: TranzX
 27 mar 2007, 17:31
Witam,

19.III br zamówiłem razem z moją partnerką abonamenty w tej sieci. Wszystko fajnie, pieknie. Mówili w ciągu czterech dni zadzwoni kurier, umówi sie na odbiór i takie tam, w międzyczasie dostaniemy meila z info na temat przesyłki. Abonament zamawialismy na ten sam adres jednocześnie. Dzisiaj przychodzi jakby nigdy nic kurier z jedna paczką i wyskakuje z tekstem do mojej partnerki: "Bierze pani czy nie?" I w tym momencie szlag nas trafił. Po pierwsze gdzie te cztery dni? Rozumiem opóźnienia ale w takim wypadku niech nie robią z gęby wiadra, potem e-mail od UPS, którego brak, telefon w celu umówienia odbioru? Też nie łaska. Jednym zdaniem wszystko nie tak jak miało być. Nie chciałem krytykowac tej sieci ale niestety stwierdzam, że nie tedy droga do klienta.

#167217  autor: Beholder4
 27 mar 2007, 18:36
No niee to jakies nieuczciwe ja zamowielm 18 a jeszcze nic nie dostalem a TranzX juz ma :( . Po raz kolejny zadzwonilem do infolinii Play'a i tym razem uslyszalem (oprocz tego ze maja opoznienia) ze moze to sie przedluzyc o 2 tygodnie i mam czekac na maila, a jak poprosilem zeby kurier jak bedzie mial paczke to niech do mnie zadzowni to zaczela sie smiac :|

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#167225  autor: Rradzio
 27 mar 2007, 18:45
haha no nie wiem może pocztowcy strajkują :> a ogarnąć tyle osób ile się dobija do play to nieprosta sprawa domniemam

#167240  autor: TranzX
 27 mar 2007, 18:55
To się zamawia wtedy lepszą firmę kurierską a nie UPS, która jest jedną z mniejszych firm kurierskich w Polsce (przykładowo na mój okręg posiada jedynie 2 samochody dostawcze a DHL ma ich 18)
Beholder4: wcale nie mam, bo nie odebrałem, bo mam ich dość

Za każdym razem jak się dzwoni to mówią co innego, tak samo było w przypadku wymaganych dokumentów, za każdym razem słyszałem co innego. Rozumiem trudne początki ale to już przegięcie. Bedą tracić klientów zamiast pozyskiwać.

#167242  autor: ozp
 27 mar 2007, 18:58
Ja proponuję powiadamić Playa że ich firma kurierska nawala... Bo to przecież nie wina Playa tylko firmy kurierskiej chyba....

:::...ReMeMbEr Me...:::

#167243  autor: D@rio
 27 mar 2007, 18:59
TranzX pisze:To się zamawia wtedy lepszą firmę kurierską a nie UPS, która jest jedną z mniejszych firm kurierskich w Polsce (przykładowo na mój okręg posiada jedynie 2 samochody dostawcze a DHL ma ich 18)
oj nie zgodzę się ;)

Najmniejsza to jest chyba "siódemka" czy "seven", czy jak im tam. MBank z ich usług podobno korzysta.

Obrazek

#167245  autor: Kaczy
 27 mar 2007, 19:01
ozp pisze:Ja proponuję powiadamić Playa że ich firma kurierska nawala... Bo to przecież nie wina Playa tylko firmy kurierskiej chyba....
A tam firma kurierska. Codzienie mam styczność z UPS. Przesyłka z Rzeszowa do Szczecina dochodzi do 12 godzin.
Na mój gust to Play ma problemy z telefonami i zwala winę na powolną pracę kurierów.

Ps. Przesyłka wysyłana z UPS do np. Skandynawii idzie do 3 dni. I niech mi ktos napisze, że to długi czas :D Czasami PP dłuzej dostarcza listy w Polsce

...::: Made for loneliness :::...

#167247  autor: D@rio
 27 mar 2007, 19:04
Ja dzisiaj odebrałem właśnie przesyłkę z Warszawy, UPS-em. Została wysłana wczoraj, przed 22:00 gdzieś i doszła dziś do mnie ok. 16:30.

A więc to nie firma kurierska. To po prostu PLAY...
Kaczy pisze: Przesyłka z Rzeszowa do Szczecina dochodzi do 12 godzin.
Piękny czas. Aż się wierzyć nie chce. Chyba samolotem je przesyłają.

Obrazek

#167254  autor: Kaczy
 27 mar 2007, 19:14
D@rio pisze:Piękny czas. Aż się wierzyć nie chce. Chyba samolotem je przesyłają.
Ehh... cos mi się klawisze pomyliły. Chodziło o 24 godziny. Sorki :)

#167268  autor: D@rio
 27 mar 2007, 19:22
Kaczy pisze:
Ehh... cos mi się klawisze pomyliły. Chodziło o 24 godziny. Sorki
no to jak w całej Polsce ;)

Obrazek

#167284  autor: Kaczy
 27 mar 2007, 19:43
D@rio pisze:no to jak w całej Polsce

No i oto właśnie chodzi. Firmy kurierskie sobie dobrze radzą i dostarczają towar sprawnie. Nie ma co ich obwiniać za rzekome opóźnienia w dostarczaniu telefonów od Playa

#167303  autor: ghost89
 27 mar 2007, 20:09
TranzX pisze:Witam,

19.III br zamówiłem razem z moją partnerką abonamenty w tej sieci. Wszystko fajnie, pieknie. Mówili w ciągu czterech dni zadzwoni kurier, umówi sie na odbiór i takie tam, w międzyczasie dostaniemy meila z info na temat przesyłki. Abonament zamawialismy na ten sam adres jednocześnie. Dzisiaj przychodzi jakby nigdy nic kurier z jedna paczką i wyskakuje z tekstem do mojej partnerki: "Bierze pani czy nie?" I w tym momencie szlag nas trafił. Po pierwsze gdzie te cztery dni? Rozumiem opóźnienia ale w takim wypadku niech nie robią z gęby wiadra, potem e-mail od UPS, którego brak, telefon w celu umówienia odbioru? Też nie łaska. Jednym zdaniem wszystko nie tak jak miało być. Nie chciałem krytykowac tej sieci ale niestety stwierdzam, że nie tedy droga do klienta.
Czytałem na jikmś innym forum o tym.....
Pare osób ma podobną sytuacje.....

A szkoda bo miało być tak pięknie....

Do mnie jeszcze kurier nie doszedł...trudno mu chyba tu trafić :roll:
Spodziewać się go pewnie będe mogł w tym tygodniu szkoda tylko właśnie że kuriera się będe mogł spodziewać a telefonu nie :smt009
  • Strona 66 z 97
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 97
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66