kin pisze:No więc nie można od razu narzekać. Najpierw trzeba się dowiedzieć czy to było w kompetencjach pracownika
ale z drugiej strony, jako że on pracował bezpośrednio w Salonie Firmowym, czyli zatrudniony przez PTC sp. z.o.o to wypadałoby żeby więcej wiedział i jako taki poziom wiedzy prezentował

w sumie to salon główny, przedstawicielstwo wojewódzkie, więc...
widać po prostu - na jakiegoś młodzika trafił. Albo on miał plakietkę z napisem "STAŻYSTA" i niezauważyłeś
CYBER pisze:Właśnie się zastanawiam... Chyba w regulaminie Orange lub TP było kiedyś (nie wiem jak jest teraz, nie chce mi się szukać) o aktywacji 300zł lub innej kosmicznej sumie a de facto nic się nie płaciło.
no było i nadal jest kosmiczna suma. Ale nie słyszałem o tym, aby się jej nie płaciło. Bo to jest odrębna procedura aktywacja, tzw. na warunkach ogólnych (nie na zasadzie promocji) - stąd taka cena. Oczywiście taka aktywacja jest od początku aktywacją bez określonego czasu trwania.
CYBER pisze:szkoda tylko że przy pierwszym konkretnym kontakcie mam już nienajlepsze zdanie o pracownikach ERY pierwszej linii
no cóż. Zdarza się. Nie przejmuj się, to są tylko ludzie

W sumie to może ten gość sobie później pomyślał żę miał audyt, hehe

(dobrze by było

).