kubiakk pisze:a masz polecenie zaplaty,zzawsze to 100 punktow miesiecznie

Jasne ze mam, jak ustanawialem to byla jakas promocja i za samo ustanowienie polecenia zaplaty chyba z 600 albo 1000 pkt dawali.
[ Dodano: 2006-09-14, 18:03 ]
C.d. opowiesci.
Jak juz wczesniej pisalem przyslali mi zamowiony telefon LG U8210. I jak go zobaczylem to takiego dziadostwa to jeszcze nie widzialem. Wygladalo to jak zabawka. Nastepnego dnia rano odeslalem kurierem telefon wraz z odstapieniem od umowy. I teraz zaczela sie jazda. Po tygodniu dzwonie dowiedziec sie co sie dzieje. Przedstawie to moze w formie dialogu (J - ja, K - konsuktant)
J: Dzien dobry, chcialem sie dowiedzec co sie dzieje ze zwrotem ktory odeslalem.
K: Juz sprawdzam...hmmm paczka jeszcze do nas nie dotarla
J: Jak mogla nie dotrzec jak na trackingu firmy kurierskiej jest informacja "dostarczono" nastepnego dnia i jest nazwisko osoby ktora ja odbierala
K: Prosze poczekac........................o rzeczywiscie paczka dzisiaj dotarla........prosze poczekac
J: Ok, czekam
K: Paczka dotarla ale nie ma odstapienia od umowy....
J: Jak moze nie byc jak wysylalem do Panstwa komplet dokumentow!
K: Prosze doslac to faksem
Rozmowa przedstawiona w maksymalnym skrocie bo trwala kolo 30 min.
Ok doslalem faksem i po kilku godzinach sytuacje wyjasniono. Tylko cale szczescie ze sam zadzwonilem bo jak by minelo ustawowe 10 dni to by bylo po ptakach. Nastepnie musialem jeszcze z 20 min dzwonic do BOK zeby dowiedziec sie czy rezygnacja calkowita z uslug ktora wczesniej zlozylem jeszcze obowiazuje. I za kazdym razem jak dzwonilem dowiadywalem sie co innego, raz nie, raz tak. Dopiero za ktoryms telefonem trafilem na naprawde kompetentna konsultantke ktora zobaczyla ze rezygnacja doszla tylko nikt jej do systemu nie wprowadzil i natychmiast to zalatwila z dzialem rezygnacji. I tak sie skonczyla (mam nadzieje) moja przygoda z Orange. Z 6 lat mialem tel w Idei, 2 lata w Orange a tu takie cuda sie dzieje. Jedyne co musze przyznac to ze pracownicy punktow Orange Partner sa bardzo pomocni.
Pozdrawiam.