• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#164209  autor: b@sho
 20 mar 2007, 21:07
D@rio ale nie jest tak, ze dodajesz stopniowo kolejne slady i w ten sposob mozesz nawet spory fragment ksiazki wrzucic :?: :wink:

#164214  autor: D@rio
 20 mar 2007, 21:14
b@sho pisze:D@rio ale nie jest tak, ze dodajesz stopniowo kolejne slady i w ten sposob mozesz nawet spory fragment ksiazki wrzucic
zgadza się, ale jeśli MMS jest tak skomponowany iż ma parę poziomów slajdów. Wtedy, praktycznie nie ma ograniczeń.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2007, 21:21 przez D@rio, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

#164217  autor: b@sho
 20 mar 2007, 21:19
D@rio i o to mi chodzilo :wink: pamietam jak w swoim C60 mialem ograniczenie ilosci znakow na 1 slajd, dlatego zgadza sie ze nie kazdy model odczyta zbyt dlugiego mmsa, ale robiac wiele poziomow slajdow i ograniczajac sie do jakies liczby znakow przypadajacych na slajd to mozna naprawde sporo napisac, tylko kto bedzie mial tyle zdrowia zeby robic to na klawiaturze terminala :P

#165801  autor: jahu
 24 mar 2007, 16:17
Wracajac do tematu - biorac pod uwage akurat informacje zawarte w 1 poscie - bralbym PLAY'a - czemu? Bo najtaniej - zero pakietow owszem ale 49 gr /min 15gr sms - tego nikt nie daje w zdrapce bez pakieciarstwa itd... A ze cos tam przepada - skoro wydaje sie 50 zl na miesiac to watpie zeby cokolwiek przepadlo
Skoro nie ma dokladnych danych o sieciach z jakich korzysta , zakladamy ze wszedzie po rowno - brak faworyzowanai konkretnego operatora wskazuje ze glowny czynnik decydujacy o wyborze to minuty "poza siec", podobnie z smsami.

P.s. Play'a uwazam obecnie za najlepsza oferte dla osob ktore nie maja dokladnie okreslonego profilu wlasnych potrzeb, preferowanej sieci itd...

#165878  autor: Vieslav
 24 mar 2007, 19:28
Niby masz racje, ale pomyśl: jeżeli ktoś ma bardzo dużo znajomych w Orange bądź Plusie lub Erze to po kiego ma brać Play i przepłacać? W Plusie ma za 5 zł ileśtam minut do własnej sieci, w Orange GO po 20 gr minuta, w POPie po 30 gr, w Tak-taku są jakieś wybrane numery i pakiety minut... Więc biorąc Play po prostu PRZEPŁACASZ płacąc 49 gr za minute. Chyba, że kotś jest w sytuacji, że dzwoni często po wszystkich sieciach, więc mu się Play opłaca...

#166183  autor: jahu
 25 mar 2007, 13:05
Mulder - specjalnie dla ciebie - pierwszy post w temacie:
ramen pisze:Zakładam, że będę rozmawiał ze wszystkimi sieciami, czasami jakieś sms'y, średnio miesięcznie 50 zł na kartę (może być trochę więcej). Chyba, że znacie jakąś fajną ofertę z abo, którą można dopasować do moich potrzeb...
Dlatego podkreslilem - "biorac pod uwage akurat informacje zawarte w 1 poscie" - ja absolutnie nie neguje dopasowywania sobie sieci pod siebie - ale do tego trzeba miec wiedze o swoich preferencjach - gdzie ile, pozniej warto wziasc karteczke/arkusz kalkulacyjny (ah ta nowoczesnosc ;) ) i sobie wszyskto przeliczyc :D

#166244  autor: Vieslav
 25 mar 2007, 15:29
Przepraszam, mój błąd. Zwracam honor i również polecam Play w takim wypadku.
BTW ja zawsze muszę wtrącić coś od siebie :P

#166659  autor: Diamond
 26 mar 2007, 15:03
Prometo pisze:
gudcezar pisze:Bo jest najlepsza!! A tak na poważnie bo ma bardzo dobrą ofertę

Bo ty korzystasz z niej i musi być najlepsza :D
przejrzyj proszę dokładnie ofertę sieci HEYAH zauważysz że nie różni się niczym szczególnym od ery,jedynie kilkoma małymi drobiazgami natomiast biorąc pod uwagę że ktoś zakłada opcję wersji abonamentowej albo ma zamiar dużo dzwonić oferta zarówno ery jak i heyah jest dobra.Sam myślę o erze....ale nie potępiam go za to co napisał.Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-03-26, 15:08 ]
evelinee pisze:Rradzio, Play na NIE:) Plus na TAK:) abonament za 50 albo 30 a kolorofony za złotówke lub troche wiecej lepsze;) http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie/ sprawdź:)
ewelineeplus może tak ale tylko dla tych którym nie zależy na najniższych cenach,moja mama ma plusa w mixie zadzwoniła do mnie raz (na orange) i straciła 3zł,nie mówię że plus jest najdroższy,statystyki mówią same za siebie.A tak serio,na mixa wybrałbym zupełnie inną ofertę..ale napewno nie orange i nie plus-w grę wchodzi oczywiście ERA MIX.

#167238  autor: Rradzio
 27 mar 2007, 18:54
Dobra nie będę się tu z nikim kłucił!! Ale nienawidzę naszych 3 operatorów bo do wejścia PLAY robili z ludzi wała... a teraz mają ostrego konkurenta, który im zagraża i mają czego się bać... dodam, że jak ktoś logicznie myśli to wybierze PLAY! Bo są najtańsi!!