Użytkownik
JacekS
chyba mylisz wideorozmowę z transmisją po necie,to sa 2 rózne sprawy.D@rio pisze:tylko nie wiadomo czy jemu chodziło o sieci radiowe czy sieci stacjonarneamadeo pisze: nie tak do końca ,tylko na obecną chwile ISDN..na PSTN nie
zresztą, dzisiaj videoorozmowa to wystarczy dostęp do internetu...
liczy się efekt końcowy. A w tym przypadku jest taki sam. No i co ważne - jest taniej.amadeo pisze:chyba mylisz wideorozmowę z transmisją po necie,to sa 2 rózne sprawy.
kwestia zdania klienta...amadeo pisze:na obecną chwilę najlepszą jakość videorozmowy otrzymamy na ISDN -OK 25 KLATEK NA SEKUNDĘ ..JAK NARAZIE niema nic lepszego..a net mozna sobie podarować-jakość
tylko ile kosztuje...amadeo pisze:jeszcze nie te czasy do videoromowy-jest sprzet ale niema transmisji
to może odpowiesz mi dlaczego klienci Biznesowi wybierają inne rozwiązania niż tak zachwalany przez Ciebie ISDN?amadeo pisze:Niewiem czy kiedykolwiek zestawiałeś polaczenie Video -ja tak...wiec niepisz ze net da taka jakość jak sie oczekuje.Mam na sumieniu ok 68 videorozmów po ISDN ...,pozatym nie sadzę abyś zderzył się z sprzetem Videorozmowy.Zostawmy kamerki internetowe w spokoju-bo one nawet 10% jakosci rozmowy nie oddadzą..
tylko że ekonomia rządzi światem.amadeo pisze:kazdy ma wolny wybór
no to przepraszam bardzo, do kogo chcesz adresować video-rozmowę ISDN? Klient indywidualny to ma neostradę, kamerkę internetową i Skype i jemu to starczy. Powiem nawet więcej - jest z tego rozwiązania zadowolony.amadeo pisze:dokładnie,tylko z ta róznica ze nie kazdy klient to klient biznesowy...którego na wszystko stać, popierasz wszystko tz teorą najwyzszej półki.
stać Ciebie na zestaw ISDN do prowadzenia wideoorzmowy? Takie coś nie kosztuje 100zł. Więc target nie trafiony...amadeo pisze:..a moze by tez z tego chcieli skorzystać
firmy stać. Im się to i tak zwróci później w oszczędnościach...amadeo pisze:-nie kazdego na to stać...
Jaki tam ze mnie Pan...Dideq pisze:Amadeo, nie kłóć się z Panem D@rio.
ale o którym rozwiązaniu mówisz że się nie nadaje? Bo już się zakręciłem i nie wiem o co Ci chodiz.amadeo pisze:wracając do syskusji-linia analogowa z tym sobie nie poradzi,co dołacznei aprzez internet musi być to juz lacze z wyzszej pólki
też, no i pozostaje kwestia iż do zastosowań amatorskich rozwiązania takiej klasy nie są potrzebne, a więc ich wydajność zostanie utracona wtedy.amadeo pisze:niestety jak sie oakzuje na to nie bedzie kazdego stać
Chodzilo mi o videorozmowe za pomoca komorkiD@rio pisze:tylko nie wiadomo czy jemu chodziło o sieci radiowe czy sieci stacjonarne
zresztą, dzisiaj videoorozmowa to wystarczy dostęp do internetu...
to ja chyba w takim razie nie rozumiem o czym mowisz.amadeo pisze:chyba mylisz wideorozmowę z transmisją po necie,to sa 2 rózne sprawy.
na obecną chwilę najlepszą jakość videorozmowy otrzymamy na ISDN -OK 25 KLATEK NA SEKUNDĘ ..JAK NARAZIE niema nic lepszego..a net mozna sobie podarować-jakość