Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Co stamtąd chcą mieć tylko abonentówRradzio pisze:Tam się nic nie dzieje, bo PLAY jest nastawione na trójmiasto i warszawę...
Ja nie jestem z tych lokalizacji a pelno u mnie reklam. Co Ty na to??Rradzio pisze:Tam się nic nie dzieje, bo PLAY jest nastawione na trójmiasto i warszawę...
No coz, wpadlemb@sho pisze:Bobb jestes z przed monitora wiec nie ma sie co dziwicciagle jakies rekalmy play'a wyskakuja, i spam mailowy
a tak na powaznie, to reklam wszedzie przybywa, ale nie wszystkie przykuwaja uwage i sa zauwazalne
Odważna teoriaterry69 pisze:Myśle,ze nie ma juz osoby,ktora nie wiedziałaby co to Play.
Bez przesady, przecież teraz to jest ich główny konkurent do gryCYBER pisze:Powiem Tobie, że jeszcze wielu pracowników naszych opów, nie wie co to PLAY o cennikach i podstawowej ofercie nie wspominając
Raczej nie sądze, choć gdzieś, za górami, za lasami...CYBER pisze:Powiem Tobie, że jeszcze wielu pracowników naszych opów, nie wie co to PLAY o cennikach i podstawowej ofercie nie wspominając![]()
Absolutna racja, nawet popytałem niedawno parę osób na roku co myślą o ofercie play'a itp. a niektórzy: a co to jest?CYBER pisze:co dopiero mówić tu o "cywilach" których zamieszanie na rynku telekomunikacyjnym (z pojawieniem się nowej marki włącznie) obchodzi jak zeszłoroczny śnieg
No to już by świadczyło o jakiejś gigantycznej ignorancji, ale kto wie. Dla Playa to nawet lepiej jeśli konkurencja byłaby tak zamulona.Prometo pisze:Bez przesady, przecież teraz to jest ich główny konkurent do gryCYBER pisze:Powiem Tobie, że jeszcze wielu pracowników naszych opów, nie wie co to PLAY o cennikach i podstawowej ofercie nie wspominając