• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 62 z 97
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#165473  autor: Bobb
 23 mar 2007, 20:13
roxa pisze:hehe.. wiesz, czyżby to jakaś sugestia :?: ja wiem skąd samsung pochodzi :P i bynajmniej nie jest to Japonia :smt005

a tak zmieniając temat, to zastanawiam sie jak dużo ludzi skorzysta z okazji, ucieknie z ery i przejdzie do playa.. hehe:) trzeba przyznać, że to niezły ukłon ery w strone PLAYa no i zostal przez niego dobrze wykorzystany.. ciekawe jaka bedzie ta oferta dla emigrantów 8)
Jak ktos potrafi czytac miedzy wierszami to przeczyta. Ty nie obnizasz poziomu dyskusji (jak na razie ;) ) :P Ja namawiam znajomych zeby uciekali z Ery :P Ale decyzja nalezy do nich...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#165494  autor: roxa
 23 mar 2007, 20:36
Jak ktos potrafi czytac miedzy wierszami to przeczyta. Ty nie obnizasz poziomu dyskusji (jak na razie ;) ) :P Ja namawiam znajomych zeby uciekali z Ery :P Ale decyzja nalezy do nich...
hahaha.. jak narazie.. ja Ci dam haha, ale się ubawiłam :mrgreen:
tak tylko chciałam na marginesie dodać że ja sie ani troche nie znam na telefonach i mam nic wspólnego z telekomunikacją :P kształcę się w zupełnie innym kierunku :)
natomiast jestem uzalezniona od komórki (niestety, o zgrozo!) i próbuje znaleźć dla siebie jakieś tańsze rozwiązanie niż dotychczas, mogę też z pewnością stwierdzić że moje zainteresowanie tym tematem niewątpliwie wzbudził udział w testach PLAYa 8)

#165511  autor: ozp
 23 mar 2007, 20:56
To może założymy grupe wsparcia ;) .... A uzależnienie od telefonu spotęgowało się jeszcze bardziej przez te testy ... ;)

:::...ReMeMbEr Me...:::

#165513  autor: Bobb
 23 mar 2007, 20:59
roxa pisze:
hahaha.. jak narazie.. ja Ci dam haha, ale się ubawiłam :mrgreen:
tak tylko chciałam na marginesie dodać że ja sie ani troche nie znam na telefonach i mam nic wspólnego z telekomunikacją :P kształcę się w zupełnie innym kierunku :)
natomiast jestem uzalezniona od komórki (niestety, o zgrozo!) i próbuje znaleźć dla siebie jakieś tańsze rozwiązanie niż dotychczas, mogę też z pewnością stwierdzić że moje zainteresowanie tym tematem niewątpliwie wzbudził udział w testach PLAYa 8)
Milo ze masz do siebie dystans. Na pewno tu na forum z potoku postow znajdziesz cos co pomoze Ci w uzaleznieniu :P

#165551  autor: D@rio
 24 mar 2007, 00:43
Samsung to firma koreańska.

Obrazek

#165568  autor: Hef
 24 mar 2007, 02:05
nadmienię, że dość dobra;)

#165583  autor: MADMAX
 24 mar 2007, 09:13
Witam

A propos reklamówek PLAY ;)
Nie wiem czy już ktoś o tym pisał (przejrzałem ostatnie strony i nie widziałem).
Wczoraj siedząc sobie w pubie zauważyłem kilka "wafli" (podkładek pod piwo) PLAY.
Leżały sobie za barem i nie były rozdawane (pewnie browary wlkp zabroniły albo barmani testują owe podkładki :lol: )
Wzorek umieszczony na ww. już znany - biało-fioletowa plama na całej powierzchni.

Pozdrawiam

#165591  autor: Bobb
 24 mar 2007, 10:39
D@rio pisze:Samsung to firma koreańska.
To wiadome przeciez...

#165632  autor: plastic
 24 mar 2007, 12:17
co to za różnica, który skąd, gdzie, jak..
do mojej koleżanki dotarł kurier wczoraj, tłumaczył się że mają straszny zapierdziel od zeszłego weekendu (ciekawe dlaczego 8) ) i stąd te opóźnienia, zresztą nie tyczy się to tylko playa, do mnie paczka dotarła po 15 dniach przez dhl a miała po 5.
no cuż, taki lajf. niektórych rzeczy nie da się przeskoczyc ;]

#165656  autor: Rradzio
 24 mar 2007, 12:57
No na reklamę mógłby być oddzielny wątek, bo... to naprawę jest szok... wszystko na fioletowo... postarali się i to bardzo... dużo ludzi musiało być w to zaangażowanych... mi się bardzo podoba :lol:

#165678  autor: ozp
 24 mar 2007, 13:29
Podkładki pod piwo??? :) Hehe ja widziałem taką 3d naklejke gdzieś w knajpie :) Też nie źle wyglądała :)

:::...ReMeMbEr Me...:::

#165684  autor: roxa
 24 mar 2007, 13:37
eh... i mówią że ja robie błędy :P

a temat ogólnie o PLAYu wiec i o reklamie i o ofercie i o portalu :)
Podkładki pod piwo??? :) Hehe ja widziałem taką 3d naklejke gdzieś w knajpie :) Też nie źle wyglądała :)
ooo a ja nie widziałam ani tego ani tego :roll:

#165689  autor: MADMAX
 24 mar 2007, 13:49
roxa pisze:ooo a ja nie widziałam ani tego ani tego
Jak będą jeszcze mięli w knajpie to zaprezentuję :)
Wafel, jak wafel - nic szczególnego, pewnie dlatego nie wystawiają na widok publiczny ;)

Pozdrawiam

#165706  autor: Beholder4
 24 mar 2007, 14:17
A ja myslalem ze beda mieli wieksza reklame. A naklejki,baloniki,podkladki pod piwo to jakas zenada. Powini dawac olbrzymie plakaty na blokowiska , jakies balony zeby lataly, jakies koncerty przy otwarciu sklepow a narazie nie ma nic.

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#165712  autor: MADMAX
 24 mar 2007, 14:23
Beholder4 pisze:a narazie nie ma nic
I raczej nie będzie, no chyba że na jakichś festynach i od święta coś oryginalnego zaprezentują.
Happeningi wprawdzie nie mają takiej siły odbioru jak reklama TV (tzn docierają do odpowiednio mniejszej liczby odbiorców) ale o tym się mówi i pisze przez jakiś czas - o reklamach raczej nie ;)

Pozdrawiam

#165721  autor: roxa
 24 mar 2007, 14:31
no co wy.. nie ma reklam??
Warszawa jest równo zaatakowana reklamami, wszędzie billboardy, w centrum nad rotundą ogromny 'plakat' to samo na placu konstytucji, piłki w centrach handlowych, co chwila reklama w TV..
zreszta tu jest kilka fotek :P hehehe ;-)
http://ludzie.playmobile.pl/blog/entry/ ... l#menuTabs

#165728  autor: MADMAX
 24 mar 2007, 14:42
roxa pisze:no co wy.. nie ma reklam??
Warszawa jest równo zaatakowana reklamami, wszędzie billboardy, w centrum nad rotundą ogromny 'plakat' to samo na placu konstytucji, piłki w centrach handlowych
To może w Warszawie macie problem z ich urodzajem :)
Poza tym Ty, ja i reszta forumowiczów zwraca na nie szczególną uwagę bo temat "PLAY" jest teraz na topie. Wydaje mi się, że dla przeciętnego "Kowalskiego" nic się nie zmieniło i takie plakaciki giną wśród setek innych np Winiar, prezerwatyw, proszków do prania czy - żeby daleko nie szukać - reklam &TP, łapek Heyah i tym podobnych dzieł pozostałych opów.

Pozdrawiam

#165738  autor: roxa
 24 mar 2007, 15:00
hm.. nie wiem jak to jest w innych miastach, i może masz racje że ja to inaczej postrezgam, bo od początku uczestnicze w projekcie P4, ale bywając od czasu do czasu w centrum wawy nie da sie nie zauważyć, uwierz mi :-D

#165756  autor: Beholder4
 24 mar 2007, 15:15
A ja zauwazylem dzis ich nowe plakaty, te z klonami i reka obcieta

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#165758  autor: D@rio
 24 mar 2007, 15:16
W moim mieście nic się nie dzieje w związku z wejściem PLAY. Dosłownie - nic. I może to i lepiej...

Obrazek
  • Strona 62 z 97
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 97
  • 1
  • 60
  • 61