• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 59 z 97
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#164985  autor: Michu
 22 mar 2007, 20:57
Jeśli okaże się to prawdą to tylko pogratulować za szybkość działania. Orange potrzebowałaby kolo pół roku na taki ruch

#164994  autor: amfi
 22 mar 2007, 21:16
nawet bez czytania tego mozna to stwierdzic. no chyba ze jest sie zatwardzialym fanem oranzady :P wtedy twierdzi sie ze w Orange i tak jest taniej :D

amfi

#164999  autor: Hersh
 22 mar 2007, 21:29
no chyba ze jest sie zatwardzialym fanem oranzady wtedy twierdzi sie ze w Orange i tak jest taniej
Już nawet wielu wieloletnich klientów Oranżżżż otwarcie mówi, że mają drogo. Dodając do tego ewentualnych uciekinierów z Ery, Play może przejąć sporo dusz :twisted:

#165015  autor: super_electric
 22 mar 2007, 21:41
roxa pisze:hmmm...polsatu nie oglądam.. :P
a o którą reklamę Ci chodzi?

o tą reklamę z polikcjantami . . . .

#165030  autor: user_delete29
 22 mar 2007, 22:09
Już nawet wielu wieloletnich klientów Oranżżżż otwarcie mówi, że mają drogo. Dodając do tego ewentualnych uciekinierów z Ery, Play może przejąć sporo dusz
Zgadzam sie... Ma sie telefon u nich od kiedy wyskoczyli jako Idea, i nic tak naprawde dobrego dla klienta nie wymyslili pierwsi, sami od siebie, tylko sie dostosowywali do pozostalych graczy aby utrzymac poziom...

Ktos juz mowil, ze dzwonia z PLAY w sprawie finalizacji testow - do mnie dzwonil Pan godzine temu, no i sie rozlaczylo - brak zasiegu... :-D Pewnie bedziemy gadac jutro...

A napisze jeszcze ze widzialem nowy plakat PLAY z dziecmi... przyjrzalem sie, ale chodzi o to ze jest twarz jednego dziecka, z roznymi minami, na wielu osobach... potem napis - Jedna stawka do wszystkich sieci... Czyzby postrzegano pozostale siecie jako dzieci...?
Bawiace sie w pakieciki...? :-D

No i jeszcze jeden plakat, Saturna, Motorola V3xx za (pewnie od) 1 PLN w PLAY

#165033  autor: b@sho
 22 mar 2007, 22:12
Play musi korzystac z takich okazji (przejmowanie obcych klientow) inaczej dlugo bedzie przynosil straty. nadazyla sie okazja, to chca ja wykorzystac. normalne prawa rynku. a kilenic z cyrografami to w przeciwienstwie do prepaid pewne zrodlo dochodow i co wazne zdecydowanie wieksze, takze nie wiem co wy sie tak dziwicie. co do reszty opow oni az tak nie musza sobie zabierac klientow, zarabiaja wystarczajaca na siebie.

#165036  autor: Krisu6230i
 22 mar 2007, 22:16
b@sho pisze:kilenic z cyrografami to w przeciwienstwie do prepaid pewne zrodlo dochodow
no chyba ze sie regulamin zmieni ;-)

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#165037  autor: roxa
 22 mar 2007, 22:17
Czyzby postrzegano pozostale siecie jako dzieci...?
Bawiace sie w pakieciki...? :-D
podoba mi sie Twoja interpretacja hehhehe :mrgreen:
a co to tej reklamy z policjantami.. to hm.. whatever 8)
to chyba dobry komentarz :P

Artykuł przeczytałam.. no i cóż..tylko sie utwierdzam w przekonaniu, że dobrą decyzje podjęłam :-)

#165061  autor: D@rio
 22 mar 2007, 22:51
roxa pisze:no i cóż..tylko sie utwierdzam w przekonaniu, że dobrą decyzje podjęłam
w jakiej kwestii? Jeśli można wiedzieć.

Obrazek

#165083  autor: amfi
 22 mar 2007, 23:19
D@rio pisze:
roxa pisze:no i cóż..tylko sie utwierdzam w przekonaniu, że dobrą decyzje podjęłam
w jakiej kwestii? Jeśli można wiedzieć.
czyzby kolezanka podpisala juz umowe z PLAYem albo zakupila prepaida???

amfi

#165087  autor: roxa
 22 mar 2007, 23:24
nie no podpisac nie podpisałam jeszcze.. :P ale zastanawiam sie, o czym już wspominałam wcześniej, nad pozostaniem po testach w PLAYu :)

#165093  autor: Mazi
 22 mar 2007, 23:34
roxa pisze: Artykuł przeczytałam.. no i cóż..tylko sie utwierdzam w przekonaniu, że dobrą decyzje podjęłam :-)
roxa pisze:nie no podpisac nie podpisałam jeszcze.. :P ale zastanawiam sie, o czym już wspominałam wcześniej, nad pozostaniem po testach w PLAYu :)
Jak to mówią, kobieta niezdecydowaną jest

Mam nadzieję, że koleżanka się nie obrazi za tego posta :wink:

Pozdrawiam 8)

#165103  autor: Krisu6230i
 22 mar 2007, 23:42
Mazi pisze:Jak to mówią, kobieta niezdecydowaną jest
mawiaja tez ze i zmienna... :twisted:

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/

#165106  autor: roxa
 22 mar 2007, 23:52
hehe.. ale za co mam sie obrazić, kiedy Wy dobrze gadacie :P
takie są właśnie kobiety ;-)

..ale ie czytaliście chyba jak sie rozpisywałam o swoich uczuciach względem 'testowanego' samsunga :smt007 , i że to właśnie przywiązanie do niego jest głównym powodem dla którego chce zostać w sieci :-D

#165110  autor: Krisu6230i
 22 mar 2007, 23:54
roxa, czytalem czytalem :-D
coz moge powiedziec, rozwaz jeszcze sprawe... telefon mozesz miec w kazdej sieci.

#165111  autor: b@sho
 22 mar 2007, 23:56
kasiu z powodu telefonu wiazac sie z opem... ja tego nie rozumeim akurat bo mam inne podejscie. ja wolalbym kupic tel nawet na raty niz podpisac cyro na 2 lata z powodu tela

#165116  autor: user_delete29
 23 mar 2007, 00:01
W sumie racja, Samsung przyciaga uwage...
Kolejna osoba go u mnie zobaczyla ' ... o jaki fajny ... cienutki ... a co ma ... ? '
To sie nie ma co dziwic, jak na niektorych podzialal... :wink:

#165118  autor: Krisu6230i
 23 mar 2007, 00:03
co nei zmienia faktu ze stosunkowo latwo zakupic go nie u opa i wybrac dowolna siec.

#165121  autor: roxa
 23 mar 2007, 00:09
wiesz.. jeśli mam być szczera w porównaniu z ofertą w jakiej jestem teraz w orangu.. a jaką bede mieć w playu, to orange lezy i kwiczy... :x
umowa mi sie kończy z nimi za kilka miechów, także dużo nie strace :)
i biorąc pod uwage przywileje z testowania, i plan taryfowy lepiej na tym wyjde :twisted:
  • Strona 59 z 97
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 97
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59