frgt/10 pisze:art pisze:PS. mam w kompie ponad 1,5 roku 2 Giga RAM'u firmy Goodram (bo były tańsze niż inne) i działają bez zarzutu.
To je podkręć

Ponieważ właśnie złożyłem nowy komputer to wiem jak to wygląda z Ramem. Ja tej firmy nie polecę. Według mnie Kingston i ew. SanDisk się liczą z kartami do telefonów. Do innych nie miałbym zaufania.
Ale po co mam podkrecać? kupiłem je z pełną świadomością (wiem co kupiłęm za ile i nie twierdze ze mam mega super wypasiony ram w kompie) i wiem co maksymalnie z nich mogę wyciągnąć... nie bawie się w OC więc dlaczego miałbym wydawać więcej kasy na ram ktorego mocy nie wykorzystam? to dopiero była by głupota nie sądzisz?
No widzisz idąc twoim tokiem rozumowania to ja musze teraz napsiac ze Kingston to jest gorszy od Goodrama bo ja mialem i mi sie zepsuł a kolega ma goodrama i dziala mu wysmienicie ... denerwują mnie takie dyskusje... chciałem obiektywnie napsiac w poście jak to z mojej perspektywy wygląda to się czepiłeś i prowadzimy teraz zupełnie niepotrzebną polemikę... mam nadzieję że jest to już jej kres i ze nie wyskoczysz mi tu zaraz z tosterami firmy Goodram

... przypomnę ze temat dotyczy kart pamięci!
Ja osobiście mam największe zaufanie do kart pamięci SanDisk'a... są to jednak jedne z droższych pozycji więc jeśli komuś nie zalezy na niskiej cenie i woli nie ryzykować to niech dołoży i zakupi taką właśnie kartę... dla tych co lubią ryzyko i są oszczędni pozostają karty Goodram, Kingston i inne mniej znane marki...