• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Czy macie znow problemy z plusam ??

Tak
20
74%
Nie
7
26%

#164257  autor: rudy
 20 mar 2007, 23:18
miliard pisze:Ciekawe czy i kiedy wprowadzą nową taryfę?
22 kończy się "Dlaczego Nie" może jakąś promocję wprowadzą 23, na nową taryfę nie liczę przed pierwszym krokiem Tak-Taka.
Plus pod tym względem ma charakter twardego pokerzysty i promocje wszelkie wprowadza ostatni.

#164260  autor: D@rio
 20 mar 2007, 23:27
miliard pisze:Czy ta platforma OCP jest z tej firmy, która stworzyła Robocopa?
no jeśli Nokia stworzyła Robocopa to tak :lol:

Obrazek

#164345  autor: JacekS
 21 mar 2007, 11:05
A co przeciez co roku o tej porze wali sie plusowi platforma

#164361  autor: Kaczy
 21 mar 2007, 11:43
To sie chyba nazywa wiosenne przesilenie. Może sprzęt się przegrzewa w związku ze wzrastającą temperaturą :)

...::: Made for loneliness :::...

#164418  autor: D@rio
 21 mar 2007, 15:10
oni mają jakieś problemy z SMSami.

Dziś przyszedł do mnie SMS, który został wysłany wczoraj, o godz. 20:45 dokładnie. A więc ponad 12h opóźnienia.

No ładnie, oby tak dalej...
Kaczy pisze:To sie chyba nazywa wiosenne przesilenie. Może sprzęt się przegrzewa w związku ze wzrastającą temperaturą
Chciałbym żeby te słowa zostały wypowiedziane z ust Polkomtelu :mrgreen:

Obrazek

#164634  autor: RafalM
 21 mar 2007, 22:12
Dzisiaj mojej mamie padł cały S+. Tak samo w pracy S+ i Mix. Naliczało horrendalne opłaty w wolnym przeliczeniu 1,2 zł za minutę w sieci. Nie mogę nawet sprawdzić stanu konta! Trzeba coś z tym zrobić.

#164636  autor: D@rio
 21 mar 2007, 22:14
Może się wreszcie posypało na amen...

Pan mnie wysłuchał ( :-D ) .

Jak to mówią w pewnym radiu: Alleluja i do przodu! ;)

Obrazek

#166406  autor: togom
 25 mar 2007, 21:34
cEsAr pisze:jedyne problemy jakie mam teraz z kartą mixa to takie że czasem nie można przez chwile sprawdzić stanu konta, lub jak wygadam cały pakiet Wieczory i Weekendy, to nie moge uruchomić kolejnego - wyskakuje że pakiet wieczory i weekendy jest juz aktywny, a jak sprawdze pod *121# to pokazuje -> aktywne pakiety: wieczory i weekendy, pozostało 0 min 0 sekund. Ciekawe, nie? Ale po kilku minutach to znika i mozna juz aktywowac nowy pakiet. Z rozliczaniem jak narazie ok, zarówno normalnych połączeń jak i z pakietów DWiW i wolny numer.
mam takie same problemy,pomijam już fakt ,ze gdy zostało np 1 minuta na koncie easy gatka a wygadaliście 3 minuty ,to za 2 minuty płacicie po 78gr za minutę -to iście cwane złodziejstwo-ale tak było od zawsze jak pamiętam.

togom

#166472  autor: Kaczy
 25 mar 2007, 22:41
togom pisze:e gdy zostało np 1 minuta na koncie easy gatka a wygadaliście 3 minuty ,to za 2 minuty płacicie po 78gr za minutę -to iście cwane złodziejstwo-ale tak było od zawsze jak pamiętam.
A tam złodziejstwo. Wykupujesz pakiet 24 minut. Gdy wykorzystasz wszystkie min. to płacisz normalną stawkę. To nie jest złodziejstwo.

...::: Made for loneliness :::...

#166535  autor: marko20
 25 mar 2007, 23:35
D@rio pisze:Może się wreszcie posypało na amen...

Pan mnie wysłuchał ( :-D ) .

Jak to mówią w pewnym radiu: Alleluja i do przodu! ;)

Może w końcu coś z tym zrobią, bo to już przechodzi ludzkie pojęcie.

Ale z drugiej strony ciekawe, że zawsze mają problemy na wiosnę .

#166802  autor: togom
 26 mar 2007, 20:33
Kaczy pisze:
togom pisze:e gdy zostało np 1 minuta na koncie easy gatka a wygadaliście 3 minuty ,to za 2 minuty płacicie po 78gr za minutę -to iście cwane złodziejstwo-ale tak było od zawsze jak pamiętam.
A tam złodziejstwo. Wykupujesz pakiet 24 minut. Gdy wykorzystasz wszystkie min. to płacisz normalną stawkę. To nie jest złodziejstwo.
własnie chodzi o tę "normalną "stawkę-poto są pakiedy, by taniej rozmawiać.Jeżeli zostanie Tobie choć 5 sekund na koncie easy gatki, to jej nie doładujesz .A gdy zadzwonisz,to po upływie 5 sek płacisz 0,78zł/min to jest wg. Ciebie ok???????

togom

#166908  autor: marko20
 27 mar 2007, 00:16
togom pisze:
Kaczy pisze:
własnie chodzi o tę "normalną "stawkę-poto są pakiedy, by taniej rozmawiać.Jeżeli zostanie Tobie choć 5 sekund na koncie easy gatki, to jej nie doładujesz .A gdy zadzwonisz,to po upływie 5 sek płacisz 0,78zł/min to jest wg. Ciebie ok???????

Zgadzam się.
To jest kolejny chwyt Polkomtela, masz 1 sekundę i nie możesz aktywować nowego pakietu.
Czyli najpierw dzwonie chwilke po 78 gr by po tym jak się skończy gadka czyli wygadam jedna seuknde to aktywuje kolejny, kto wymyslał regulamin promocji.
Ale fajnie to wygląda dzwonisz do kogoś w Plusie mówisz mu cześć i się rozłączasz bo już wykorzystałeś jedna sekunde pozostałą w easy gadce aktywujesz nowy pakiet i znowu dzwonisz tylko, że tym razem rozmawiasz dłużej :) - czy w tym Plusie to nikt nie myśli - nie można wprowadzić opcji aktywuje kilka pakietów naraz - no ale znając życie to ich platforma by padła na amen :D
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 17:03 przez marko20, łącznie zmieniany 1 raz.

#170243  autor: D@rio
 04 kwie 2007, 23:11
te problemy z SMSami człowieka moga do k@#$!@icy doprowadzić...

Obrazek

#170482  autor: Grisza
 05 kwie 2007, 13:21
Dziś od południa użytkownicy simplusa mają zablokowane rozmowy wychodzące - problemy techniczne :(

#170581  autor: Publius
 05 kwie 2007, 15:19
Czyzby? Ja dzisiaj dzwoniłem kilkadziesiąt razy i wszystko było w jak najlepszym porzadku...

#170653  autor: D@rio
 05 kwie 2007, 16:55
u mnie nie działa sprawdzanie stanu konta. Jest komunikat "Usługa chwilowo niedostępna. Proszę spróbować później".

Obrazek