da rade coś takiego zrobić... bo mnie taka 1 osoba denerwuje, 50 smsów na dzień a chciałbym ją zignorować ;p ja czegoś takiego nie znalazłem a nr nie chce zmieniać ;]
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Jak masz taki problem, to udaj się gdzie trzeba - gwarantuje, Ty będziesz miał spokój a tamta osoba problemy!
ale w tym rzecz ze jejnie zna i wtedy problema jestcastagnet pisze:Mowa o policji. Musisz jednak być pewien że to numer konkretnej znanej Ci osoby.kin pisze:Jak masz taki problem, to udaj się gdzie trzeba - gwarantuje, Ty będziesz miał spokój a tamta osoba problemy!
Weź inny numer, najlepiej powiedz komus inteligentnemu innej płci niż ten kto Ci tak pisze smsy i niech zacznie z nim pisac i niech delikatnie po dłuzszej rozmowie spróbuje wybadać kim ten ktos jest, a jak juz bedziesz wiedział to.... weź kumpli i dojechać!
Aha! nie odpisuj i nie odpuszczaj sygnałów- powinno mu się znudzić po kilku dniach.
Aha! nie odpisuj i nie odpuszczaj sygnałów- powinno mu się znudzić po kilku dniach.
Właśnie, są to puste smsy?
Jest jakaś regularność przy otrzymywaniu ich? Np co 10 minut...
Zastrzeż sobie nr i zadzwoń do tej osoby, być może po głosie poznasz kto to.
Jest jakaś regularność przy otrzymywaniu ich? Np co 10 minut...
Zastrzeż sobie nr i zadzwoń do tej osoby, być może po głosie poznasz kto to.