• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 54 z 97
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#163751  autor: PiKi
 19 mar 2007, 17:46
rudy pisze:Pikuś :smt005
Nie wiem czy niepowinienem się obrazić? :-D

Sorki za OT :roll:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, 17:46 przez PiKi, łącznie zmieniany 1 raz.

V2288 -> 3310 -> 3330 -> CMD J70 -> 3410 -> 6100 -> T630 -> k700i + patch -> k550i

#163752  autor: rudy
 19 mar 2007, 17:46
babeo pisze:Więc wiesz ... jeszcze nic niewiadomo.
Ponieważ to jest ich tajna broń, coś jak "pieniądze na czarną godzinę"
Póki co nie muszą tego robić.

[ Dodano: 2007-03-19, 17:51 ]
PiKi, walnąć w stół a nożyce się odezwą no ! :smt005

#163756  autor: piwosz
 19 mar 2007, 18:02
amfi pisze:chcac, nie chcac myslisz o playu :P zapamietales reklame, duzo sie o niej dyskutuje... za jakis czas juz nikt nie bedzie pamietal o co chodzilo w reklamie ale kazdy przypomni sobie ze chodzilo o PLAYa :) stary dobry sposob: niewazne jak sie oczyms mowi, wazne ze sie mowi :)
podpisuje sie pod tym zdaniem :D sam miałem to napisać ;)

[ Dodano: 2007-03-19, 18:04 ]
i to właśnie główna strategia tych reklam Plejowskich ;)

:occasion5:

#163759  autor: PiKi
 19 mar 2007, 18:16
piwosz pisze:
amfi pisze:chcac, nie chcac myslisz o playu :P zapamietales reklame, duzo sie o niej dyskutuje... za jakis czas juz nikt nie bedzie pamietal o co chodzilo w reklamie ale kazdy przypomni sobie ze chodzilo o PLAYa :) stary dobry sposob: niewazne jak sie oczyms mowi, wazne ze sie mowi :)
podpisuje sie pod tym zdaniem :D sam miałem to napisać ;)

[ Dodano: 2007-03-19, 18:04 ]
i to właśnie główna strategia tych reklam Plejowskich ;)
Macie rację, ale gorzej jest kiedy wszystkie wypowiedzi i wspomnienia będą wybitnie negatywne. Póki co część jest taka, a część taka, tak więc strategia marketingowa jest dobra.

V2288 -> 3310 -> 3330 -> CMD J70 -> 3410 -> 6100 -> T630 -> k700i + patch -> k550i

#163760  autor: amfi
 19 mar 2007, 18:18
jak bedzie taniej to pogadamy o tym. jak na razie to ani w tepsie ani w orange nie ma rewelacji...

wiadomo ze orange i tp sa kilka razy wieksze od PLAYa ale nie zapominajmy kiedy kazda z tych firm zaczela dzialalnosc

poza tym nie wiadomo czy za jakis czas PLAYa ktos wiekszy nie podkupi...

amfi

#163764  autor: Prometo
 19 mar 2007, 18:24
amfi pisze:wiadomo ze orange i tp sa kilka razy wieksze od PLAYa ale nie zapominajmy kiedy kazda z tych firm zaczela dzialalnosc
I nie zapominajmy też co na początku nasza wielka trójca proponowała (od kiedy jest naliczanie sekundowe?).

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#163772  autor: piwosz
 19 mar 2007, 18:41
Prometo pisze:
amfi pisze:wiadomo ze orange i tp sa kilka razy wieksze od PLAYa ale nie zapominajmy kiedy kazda z tych firm zaczela dzialalnosc
I nie zapominajmy też co na początku nasza wielka trójca proponowała (od kiedy jest naliczanie sekundowe?).
ja pamiętam powstawanie plusa :P zasięg w dwóch miejscach w domu :!: minuta 2,90 z minutowym naliczaniem(i ciekawostka, nawet wtedy minuta do plusa w standardzie kosztowała 30 gr, ale od 23 do 6 :lol: ) i sms jedyne 75 groszy(taki był simplus, a starter kosztował coś koło 100 złotych...)... taniocha... ;)

sekundowe naliczanie w standardzie dostaliśmy jak zaoferowała to czerwona łapa, wcześniej było dostepne za odpowiednią opłatą... :roll:

nie zapominajmy też ze wtedy główne zyski szły na rozbudowe sieci nadajników(poprawa zasięgu), Play narazie korzysta z nadajników plusa, jednak też kiedyś musi stanąć na swoim... i ma trudną sytuacje, bo przy swojej "atrakcyjnej" ofercie musi zarobić na finansowanie telefonów w abo, rozbudowe sieci, kampanie reklamową i wiele wiele innych rzeczy, nasza Święta Trójca "scigała" się TYLKO między sobą i do tego chyba z umową pod stołem, bo nie szlo im to najlepiej... a teraz chcecie żeby Play im NATYCHMIAST dorównał, zastanówcie się troche...

#163777  autor: PiotrG-dz
 19 mar 2007, 18:52
Dzisiaj byłem w Realu i zaskoczyło mnie to, że szykuje się do otwarcia salon PLAY.Jestem zdziwiony bowiem w moim miescie nie ma 3 G. :shock: Wobec tego mam do was pytanie jak to będzie u mnie działać skoro nie ma u mnie UMTS :smt006

#163782  autor: piwosz
 19 mar 2007, 19:01
tepsaslave pisze:Dzisiaj byłem w Realu i zaskoczyło mnie to, że szykuje się do otwarcia salon PLAY.Jestem zdziwiony bowiem w moim miescie nie ma 3 G. :shock: Wobec tego mam do was pytanie jak to będzie u mnie działać skoro nie ma u mnie UMTS :smt006
normalnie ta siec opiera sie na gsm, plus,era orange też niby są 3g ale tylko w większtch miastach... więc nie rozumiem pytania :roll:

#163796  autor: Hef
 19 mar 2007, 19:37
no ja pamiętam wybór w Orange, jaki zawsze miałem, albo nowy telefon i przedłużenie umowy na 2 lata, albo tylko zmiana abonamnetu bez telefono, tym sposobem byłem chyba ostatnim człowiekiem w Polsce bez naliczania sekundowego, sie żegnam z nimi i do Play uciekam

#163805  autor: babeo
 19 mar 2007, 19:49
Hef pisze: tym sposobem byłem chyba ostatnim człowiekiem w Polsce bez naliczania sekundowego
Przecież jak weszła "jedna idea" chyba paźdzernik lub listopad 2004 to mozna było bezporblemowow zmienić plan taryfowy, b otrzymać właście między innymi sekundowe naliczanie.

#163817  autor: roxa
 19 mar 2007, 20:29
Ja jak przedłużałam umowe w oragne dwa lata temu, to nie dość że zwiększylam abonament, to jeszcze nie dostałam jakiegoś super telefonu.. (uratowały mnie punkty profit..bo tak to buliłabym za jakiś w miare fajny tel kupe hajsu) a na dodatek nie miałam opcji przechodzenia niewykorzystanych minut.. dopiero w momencie kiedy idea przeszla w oragne to sie zmienilo na szczescie..ale mimo wszystko, spodziewalam sie jakiś lepszych warunków.. no ale coz.. lepiej bym wyszla na tym gdybym rozwiazala umowe i podpisała ją od nowa..
..jeszcze tylko kilka miesiecy bede im haracz placić.. no i zostane w PLAYu 8) trzeba dać mu szanse..bo w sumie fajnie mi sie testowało i przyzwyczaiłam sie do tego samsunga.. :mrgreen:

#163819  autor: rudy
 19 mar 2007, 20:38
roxa pisze:..jeszcze tylko kilka miesiecy bede im haracz placić.. no i zostane w PLAYu 8) trzeba dać mu szanse..bo w sumie fajnie mi sie testowało i przyzwyczaiłam sie do tego samsunga.. :mrgreen:
Powiem ci że z pewnego punktu to masz rację.
Bo dosyć nas doili, a teraz nagle jakby chcieli dawać promocje to niech sobie je "zjedzą" sami.

#163821  autor: D@rio
 19 mar 2007, 20:41
roxa pisze:bo w sumie fajnie mi sie testowało i przyzwyczaiłam sie do tego samsunga..
przez jednych znienawidzony, a przez jednych uwielbiony, heh ;)

Obrazek

#163830  autor: roxa
 19 mar 2007, 21:03
hehe.. ja w ciągu tych kilku miechów przeżyłam tyle cudownych chwil z tym samsungiem, że jakoś nie portafiłabym go teraz oddać.. heh. nawet się kąpaliśmy razem :smt005
eeehhh.. wzruszyłam się :lol:
no i właśnie.. teraz to niech se wsadzą te swoje promocje..gdyby nie pojawienie sie playa to napewno by nic nie zrobili.. chociaż póki co też nie zrobili, wiec nawet nie wiadomo czy zrobią..

#163833  autor: Hersh
 19 mar 2007, 21:21
teraz to niech se wsadzą te swoje promocje..gdyby nie pojawienie sie playa to napewno by nic nie zrobili.. chociaż póki co też nie zrobili, wiec nawet nie wiadomo czy zrobią..
No chyba będą zmuszeni coś zrobić bo jak nie zareagują to Play może im namieszać bardziej niż na początku sądzili :P

#163835  autor: roxa
 19 mar 2007, 21:26
oby tak było bo to tylko z korzyścią dla klientów.. a jak takiemu prezesowi jednemu czy drugiemu pary tysięcy z portfela ubędzie to i tak nie zauważy :/
taka prawda.. zbijają na nas niezłe kokosy.. bo skoro play od razu takie niskie stawki zarzucil, to znaczy, że można było obnizyć ceny..

#163838  autor: user_delete29
 19 mar 2007, 21:35
Wlasnie, widac ze moze byc taka cena za minute...
Teraz ktorys op obnizy cene minuty do okolo 50 groszy, i bedzie sie reklamowal jako 'super tani'...
Kiedys ktorys rzecznik sie wypowiadal, ze operatorzy i tak maja niska marze jesli chodzi o cene minuty polaczenia... phi... jasne... teraz widac, ze mozna nizej...
A tak w ogole to Whatever... nadszedl czas na PLAY
:-D

#163841  autor: babeo
 19 mar 2007, 21:43
roxa pisze:hehe.. ja w ciągu tych kilku miechów przeżyłam tyle cudownych chwil z tym samsungiem, że jakoś nie portafiłabym go teraz oddać.. heh. nawet się kąpaliśmy razem
eeehhh.. wzruszyłam się
Hehe ewidentnie brakuje nam wiecej Kobiet na telepolis :-)

#163844  autor: rudy
 19 mar 2007, 21:44
babeo pisze:Hehe ewidentnie brakuje nam wiecej Kobiet na telepolis :-)
Tu się z tobą zgadzam :-)
  • Strona 54 z 97
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 97
  • 1
  • 52
  • 53