• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #163660  autor: aux84
 19 mar 2007, 14:42
Witam.
Chciałbym zarejestrować mój numer w systemie tak tak(tylko po to aby przejść do PLAYu i nie tracić numeru - rejestracja więc jest wymagana). Nie wiem, jak tego dokonać. Na stronie ery nie mogę niczego znaleźć na ten temat(albo już wzrok nie ten).Ale do iTakTak się mogę logować.Czy to jest równoznaczne z tym, ze jestem już zarejestrowany? Zaznaczam też, że nie posiadam żadnych kart rejestracyjnych i umów, mam jedynie kartę SIM.

Najlepszy tel. jaki miałem to Mitsubishi Trum Aria @ - pancerny (5 lat, 4 upadki od 1,5 do 6 metrów, 1 zalanie) i działa :D

#163662  autor: przemek910
 19 mar 2007, 14:49
aux84 pisze:Ale do iTakTak się mogę logować.Czy to jest równoznaczne z tym, ze jestem już zarejestrowany?
Nie.

Udaj się do salonu Ery i załatw formalności (zarejestruj swoją kartę) na miejscu.

#163667  autor: aga
 19 mar 2007, 14:54
Tu masz kartę rejestracyjną: http://www.era.pl/download/karta_rejestracyjna.pdf
Możesz ją wydrukować i wypełnić, a potem zanieść do salonu albo wysłać faxem.
Ja wysłałam faxem i po 2 tygodniach dostałam smsa z informacją, że użytkownik został zarejestrowany.

#163677  autor: D@rio
 19 mar 2007, 15:06
albo przesłać zeskanowaną kartę e-mail'em.

Obrazek

#163911  autor: bramy
 20 mar 2007, 02:21
Jak udasz się do salonu to nie zapomnij dowodu osobistego :)

#163924  autor: D@rio
 20 mar 2007, 08:00
W salonie czasami mogą jeszcze kod PUK wołać.

Zapytają również weryfikacyjnie o numery ostatnich wykonywanych połaczeń, wysłanych SMSów oraz o doładowania (kwoty oraz terminy - np. ostatnich 2óch) .

Obrazek