Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
fakt wczoraj bylo jakies przeciezenie ale potem bylo juz ok, sproboj dzis do iboa zawitacrafcyk pisze:Ja wczoraj wogóle nie mogłem się zalogować na iboa, bo sms z hasłem otrzymywałem z z 3godz opóźnieniemA dziś mi wystawili fakture i zostały mi 2miesiące do zakończenia umowy.
Też mam taką cichą nadzieję:). Tanie pakiety lojalnościowe (z i bez telefonu), w porównaniu z Playem, gorzej wypadają. Niech Era ruszy dupskojowita pisze:Mnie umowa też się niedługo kończy, ale na razie była na moim koncie tylko oferta "oszczędnościowa" (bez telefonu). Też znikła wczoraj. Odebrałam to pozytywnie, jako zapowiedź zmiany oferty na inną... Kto wie, może Era wykonuje jakieś ruchy w związku ze startem nowego gracza??
Myślę, że zmienią ofertę. W tej sytuacji Play ma lepszą ofertę minutową, nie patrząc na bluconnect za 1 zł. Aby nie robić OF, zajrzyj tutaj. Miłego czytanialwilczek pisze: Po rozmowie zniknęła mi oferta z IBOA... i co mam na ten temat myśleć...? zmienieją ofertę czy poprostu mnie olali i stwierdzili ze nie chce przedłuzyć oferty..???? Czy bede mógł nadal skożystać z oferty którą tam widziałem ???