Rokko pisze:to fajnie - bo ja przez dziadowskie PWA a Plusie czekam na ruchy tej "super" sieci zeby zmienic na inna taryfe.Mam nadzieje ze troszke zmodyfikuja oferte.
myślę że to jest niejako nieuniknone. Ale, nie ździwiłbym się gdyby zrobili to jako ostatni...
rudy pisze:To może inaczej, weźmiesz u nich telefon?
jako pre-paid do testów TAK, ale jako abonament NIE, ponieważ:
1. nie mają u mnie sieci macierzystej
2. nie ma sprecyzowanej oferty biznesowej, i typowych dla biznesu taryf gdzie np. są tańsze połączenia wewnątrz-sieciowe itp.
3. brak ryczałtu GPRS itp. itd.
4. Wadą jest, że pakiet kwotowy nie jest skonstruowany tak jak w Era Biznes, gdzie wszelkie usługi dodane abonamentowe, także odliczają się z pakietu kwotowego.
Z tego co wiem, oferta ma się zmienić za 6 tygodnii. Być może wtedy coś się ruszy, dojdzie może np. Nokia E70 albo Nokia N95, lub Samsung Z720 to być może się skuszę. Póki co, zostaję w Era Biznes, gdzie też mam całkiem dobrą ofertę.
Generalnie, jestem prawie pewny że oferta nie pozostanie bez echa...
Bo mówiąc szczerze - to dobra, wręcz przełomowa oferta, która mimo wszystko ma parę niedociągnieć.
Najbardziej, powinni zainteresować się jednak klienci indywidualni...bo mają dobrą propozycję.
gomez1982 pisze:A czy będzie można zmienić taryfe w Plusie?Bo nie wiem czy jest taka możliwość i czy pozwala na to regulamin "Godzin".
na taryfę z większym abomamentem to zawsze można zmienić
gomez1982 pisze:A poza tym jedno co mi przeszkadza w Play to że niewykorzystana kwota nie przechodzi na następny miesiąc.
fakt, to wada.
Kamil23 pisze:Widze ze kolega ma jakies cisnienia zwiazane z internetem przez koma, odpowiem ci tak telefonu nie kupuje na pół roku, czy na rok , nawet jak mnie stac aby telefon wymieniac co rok to pytam sie po co ? telefon chce miec na 2-3 lata a jak juz w tych czasach chce zmienic koma to na takiego zebym mogl powiedzmy za ten rok juz korzystac np. z video rozmow , bo juz wiecej osob bedzie miala telefon z takimi funkcjami i bedzie to bardziej popularne. A jak cie rajcuje przegladanie stron www przez koma jak jedziesz do szkoly w autobusie lub jak jestes w knajpie to juz tylko twoja sprawa ze nie mozesz sie obejsc bez neta przez te parte godzin.
Rynek w tych czasach jest tak elastyczny ze skad mozesz wiedziec jakie beda ceny w przyszlym roku? napewno o wiele nizsze wiec chce telefon taki aby mial jak najwiecej funkcji dostepnych w telefonach kom.
Proszę nie robić OT

...i szanujmy czyjeś zdanie, dobrze?