Więc pokuszę się na drobne podsumowanie z mojej strony

Marka Play jest kompletnie nieznana, nie wiem czy połowa ludzi wie w ogóle że będzie 4 operator, a co dopiero że będzie ten operator nazywał się Play.
Właścicielom domeny play.pl życzę jutro i w następnych dniach mocnych serwerów, bo możliwe że wejścia na stronę ich będą mnożone w setkach tysięcy.
Zanim gazeta "dziennik" zainicjowała na polskim rynku prasy, najważniejszą rzeczą dla nich było zakup domeny dziennik.pl choć już tam jakiś serwis był.
Wydaję mi się że nazwy anglojęzyczne i moda na nazywanie wszystkiego po angielsku dawno już przeminęła i raczej to nie jest porażająca nazwa dla czwartej sieci.
Ciekawi mnie jedno, czy będą mieć w ogóle sklep internetowy ze swymi produktami, oraz dystrybucja prepaidów jak będzie wyglądać.
aga pisze:Ewentualnie abo potanieje, ale tylko dla nowych klientów. Starych jak zawsze zostawią bez zmian albo będzie można przejść na nową taryfę i przedłużyć umowę o kolejne 6 miesięcy tak jak jest w Erze.
I to jest to co chyba trzyma mnie w Plusie

Normalne taryfy, każdy je rozumie, natomiast taryfy orange wołają o pomstę do nieba, trudno je zrozumieć.
Tak samo prepaidy orange.