Bobb pisze:b@sho pisze:bez dobrej oferty to moga nawet zlote telefony dawac... mnie to nie zainteresuje... a jesli cennik bedzie prownywalny z cennikiem dla testerow to nic rewelacyjnego to nie bedzie...
ps. nie dlugo zbliza sie prima aprilis, i oby nie wyszlo ze wejscie teraz playa na rynek to tylko zart...
A mi sie wydaje ze na poczatek moga obnizyc ceny o kilkanascie groszy, a o klienta walczyc niskimi cenami telefonow. Bo tak naprawde to tym w krotkim czasie moga zdobyc sporo klientow...
Właśnie się tak zastanawiam nad tym i doszedłem do wniosku, że analitycy PLAY'a z pewnością już podjęli decyzję co będzie DLA NICH najlepsze - niezależnie od tego co my myslimy

Mnie pasują tanie minuty i smsy, komuś innemu tani telefonik itd.
Tyle, że jak mi się wydaje atakowanie rynku tanimi komórami kosztem zajefajnych i tanich usług (również smsów i rozmów) to pozornie niezłe rozwiązanie dla P4 ale na krótką metę. Ludzie się rzucą na to a po pół roku PLAY by utrzymać i rozwijac się będzie musiał pójść mimo wszystko w tanie usługi - może być już jednak trochę za późno...
Z drugiej strony HEJE, SAMI SWOI i inne wynalazki próbują mamić klientów tanimi smsami i gadkami więc może dlatego PLAY będzie chciał uderzyć w odwrotne tony?
Kto wie