• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 58 z 147
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 147

#159795  autor: D@rio
 06 mar 2007, 19:16
Rokko pisze:Wiem D@rio dalem d...y - podpalilem sie.Pare lat doswiadczenia w paragfach nie nauczylo mnie tego - sam na siebie sie wk....m. Jak gnojek. A teraz musze walczyc z jakimis pismami - jak dalej pojdzie nawet sprzataczka bedzie znala moja nazwisko w Polkomtelu.
Ech szkoda gadac- dziadowska siec i tyle.....
no trudno. Masz nauczkę na przyszłość. W sumie co sobie pojeździmy po Polkomtelu to Nasze ;) zawsze możesz zerwać umowę a telefon dla Ciebie. Tyle że 1000zł. ta przyjemność kosztuje.

Za 2 lata zapraszam do Ery ;) ...

Obrazek

#159798  autor: homzik
 06 mar 2007, 19:18
wtedy to juz pewnie do T-Mobile... i z Vodafone:)

#159799  autor: D@rio
 06 mar 2007, 19:20
homzik pisze:wtedy to juz pewnie do T-Mobile... i z Vodafone:)
dokładnie, do T-Mobile.

Z Vodafone na razie byłbym ostrożny...

Obrazek

#159802  autor: homzik
 06 mar 2007, 19:35
Rokko pisze:zdecydowanie wolę BC niż iPlus'a. Wszystko co z Plusem związane jest "beee" ;)
takie argumenty za mna nie przemawiaja... kupuje jutro/pojutrze starter, porownam zasieg, transfery, pingi i wtedy zdecyduje:)

#159805  autor: D@rio
 06 mar 2007, 19:43
homzik pisze:
takie argumenty za mna nie przemawiaja... kupuje jutro/pojutrze starter, porownam zasieg, transfery, pingi i wtedy zdecyduje:)
no to Ci podam inny argument:

1. porównaj sobie zasięg UMTS sieci Plus i sieci Era.

2. porównaj sobie zasięg dostępności EDGE w sieci Plus i w sieci Era.

Obrazek

#159840  autor: Prometo
 06 mar 2007, 21:52
D@rio pisze:Wszystko co z Plusem związane jest "beee"
Mogę niedyskretnie zapytać. Przez jaki okres czasu korzystałeś z usług sieci Plus Gsm :?:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#159843  autor: D@rio
 06 mar 2007, 21:57
Prometo pisze:
Mogę niedyskretnie zapytać. Przez jaki okres czasu korzystałeś z usług sieci Plus Gsm
nadal korzystam. Mam jeszcze jedną aktywacją u Nich praktycznie. 11.03.07r. ma nastąpić przełączenie numeru z Plusa do Ery. A ta pierwsza będzie aktywna do Sierpnia 2008r.

Pierwszy telefon zakupiłem u Nich we Wrześniu 1997r. W sumie już leci 10 rocznik.

Obrazek

#159848  autor: D@rio
 06 mar 2007, 22:10
Patrzccie jak musi być biednie z kadrą doradzcców w Plusie. Wystarczy że umiesz mówić i już masz robotę w kieszeni...

link: http://www.plusgsm.pl/biznes/doradca/praca/

ręce opadają...

Obrazek

#159855  autor: Kaczy
 06 mar 2007, 22:17
D@rio pisze:Patrzccie jak musi być biednie z kadrą doradzcców w Plusie. Wystarczy że umiesz mówić i już masz robotę w kieszeni...
Ta G300. Niewidzieć czemu tam często trafiają się dziwni ludzie.
Czasami mam styczność z wielkimi leniwcami, którzy przychodzą do mnie i chcą, żebym coś za nich zrobił.
Ręce opdają.

...::: Made for loneliness :::...

#159859  autor: D@rio
 06 mar 2007, 22:26
Kaczy pisze:Ta G300. Niewidzieć czemu tam często trafiają się dziwni ludzie.
Czasami mam styczność z wielkimi leniwcami, którzy przychodzą do mnie i chcą, żebym coś za nich zrobił.
Ręce opdają.
nic mi nie mów nawet. Pracy G.300 to ja już doświadczyłem na własne skórze. Miałem 2-óch opiekunów. W końcu to ja się poddałem i zrezygnowałem z ich obsługi...

Niech się uczą do Ery. Punktualność, precyzja, wysoka kultura osobista i co ważne zaangażowanie - tak powinno być.

Obrazek

#159860  autor: Prometo
 06 mar 2007, 22:28
D@rio pisze:Punktualność, precyzja, wysoka kultura osobista i co ważne zaangażowanie
Bo to są cechy wrodzone Niemców ;-)

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#159863  autor: D@rio
 06 mar 2007, 22:31
Prometo pisze:
Bo to są cechy wrodzone Niemców
sam doradzcca przyznał że dyscyplinę to oni w roboce mają. Ale widać, że przynajmniej są tego efekty...

Obrazek

#160045  autor: xysiek
 07 mar 2007, 15:23
Dostalem dzisiaj odpowiedz negatywna na druga reklamacje do PWA (czekalem 34dni):/ Ale telefonicznie...w koncu moglem o czyms porozmawiac i dostalem taka oferte ANZ:

1. umowa na 6 miesiecy, abo 45zl w tym 100 minut do wszystkich sieci, minuta 0,66zl
2. umowa na 12 miesiecy, abo 45zl w tym 120 minut do wszystkich, minuta 0,60zl
3. umowa na 12 miesiecy, abo 27,50zl w tym 90minut do wszystkich, minuta 0,66zl

Teraz po wygasnieciu umowy w listopadzie 2006 mam abo godziny55 i w sumie...w 65zl sie mieszcze...jak narazie.
Co myslicie o takiej ofercie?
Przypomne, ze w plusie od 8lat, rachunki po ok 60zl, 2 aktywacje + 2 simplusy.

Edit:
Jezt mozliwosc po przenosinach do ERY podpisac umowe na 12 /6 miesiecy bez telefonu?

#160046  autor: D@rio
 07 mar 2007, 15:29
xysiek pisze:Edit:
Jezt mozliwosc po przenosinach do ERY podpisac umowe na 12 /6 miesiecy bez telefonu?
bez telefonu, można nawet podpisać umowę bezterminową: http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=112

ponadto, można jeszcze podpisać umowę ze sklepu internetowego Ery, na 12 miesięcy ale tam niestety nie można skorzystać z przenoszalności. Szczegóły: www.sklep.era.pl

Obrazek

#160052  autor: xysiek
 07 mar 2007, 15:40
30 zl za kazdy pakiet...musialbym dwa wybrac...hmm to chyba nie jest oferta dla mnie:( Choc za darmo z przyjacielem bardzo by mi pasowala;)

A co myslisz o propozycji plusa? Taka dostalem jak zapytalem sie o warunki rezygnacji/przeniesienia numeru. Moze gdybym zlozyl reklamacje dostalbym jeszcze ciekawsza oferte? Najbardziej zalezalo mi na tanszych tel...ale chyba sie juz pogodzilem ze nie dostane.

#160056  autor: D@rio
 07 mar 2007, 15:48
xysiek pisze:A co myslisz o propozycji plusa? Taka dostalem jak zapytalem sie o warunki rezygnacji/przeniesienia numeru.
no to jest zwykła oferta ANZ.

Zależy czego oczekujesz...
xysiek pisze:oze gdybym zlozyl reklamacje dostalbym jeszcze ciekawsza oferte?
próboj, ale ja nie wróżę sukcesu.
xysiek pisze:Najbardziej zalezalo mi na tanszych tel...ale chyba sie juz pogodzilem ze nie dostane.
hmmm...to nie dobrze że się poddajesz.

Obrazek

#160064  autor: xysiek
 07 mar 2007, 16:04
no to jest zwykła oferta ANZ.
jest na to regulamin gdzies dostepny? Nie chce kolejnej "zindywidualizowanej" oferty;)
Chcialem aparat- nie udalo sie. Teraz chcialbym napewno zachowac numer. Najwiecej rozmow mam z numerem ERY...i to z jednym wiec zalezy mi jak najwiekszej ilosci minut poza siec. Bez telefonu moglbym zaakceptowac abo powiedzmy do tych 45zl...ale to max. No i dlugosc umowy...patrzac na rynek raczej nie spodziewam sie jakichs drastycznych znizek, napewno bedzie taniej ale nie licze ze np o 50%;) Dlatego umowe na rok...moglbym zaakceptowac.

Aaaa nie chodzilo mi o reklamacje tylko o ...rezygnacje. Czy jest szansa ze np zadzwonia ostatniego dnia i zaproponuja cos lepszego

hmmm...to nie dobrze że się poddajesz.
A co mam zrobic? Napisalem dwie reklamacje, obie negatywnie a jednej to jeszcze nawet pisemnie nie otrzymalem...choc wdg konsultanta zostala wyslana 23 lutego:/ Od momentu jej nadania faksem minelo juz 34dni...dzisiaj wkurzylem sie i tam zadzwonilem.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 16:08 przez xysiek, łącznie zmieniany 1 raz.

#160066  autor: JacekS
 07 mar 2007, 16:08
xysiek pisze:Teraz chcialbym napewno zachowac numer. Najwiecej rozmow mam z numerem ERY...i to z jednym wiec zalezy mi jak najwiekszej ilosci minut poza siec.
A moze przenies numer to Ery

#160067  autor: xysiek
 07 mar 2007, 16:10
Przeniesienie owszem rozwazalem...ale umowy bez telefonu sa malo oplacalne:/ A znow aparaty w erze maja drozsze:(

#160072  autor: D@rio
 07 mar 2007, 16:17
xysiek pisze:jest na to regulamin gdzies dostepny? Nie chce kolejnej "zindywidualizowanej" oferty;)
ogolny regulamin ANU jest na stronie plusgsm.pl w zakładce "dla stałych abonentów". Ogólnie, tylko taką ofertę dostaniesz. DOPL nie ma możliwości dawania indywidualnych ofert. Atutem jest tylko to, że jeśli chodzi o ANZ to wachlarz propozycji jest naprawdę duży.
xysiek pisze:Aaaa nie chodzilo mi o reklamacje tylko o ...rezygnacje. Czy jest szansa ze np zadzwonia ostatniego dnia i zaproponuja cos lepszego
Możesz złożyć. Zadzwonić powinni zadzwonić, zapewne dorzucą Ci pakiet "600 minut" do Plusa za wycofanie rezygnacji i tyle. Ten pakiet to 25minx24mies. I to praktycznie tyle.
xysiek pisze:A co mam zrobic?
wynieść się do konkurencji.
xysiek pisze:Chcialem aparat- nie udalo sie. Teraz chcialbym napewno zachowac numer. Najwiecej rozmow mam z numerem ERY...i to z jednym wiec zalezy mi jak najwiekszej ilosci minut poza siec. Bez telefonu moglbym zaakceptowac abo powiedzmy do tych 45zl...ale to max. No i dlugosc umowy...patrzac na rynek raczej nie spodziewam sie jakichs drastycznych znizek, napewno bedzie taniej ale nie licze ze np o 50%;) Dlatego umowe na rok...moglbym zaakceptowac.
Tak dobrze, to chyba nie będzie ale chyba mam coś dla Ciebie.

Co powiesz na tę ofertę: http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=84 .

Proponuję zestaw za 50zł. i do tego jakiś nowy, dobry telefon.

Ponadto, jeśli przedstawisz rachunek od innego operatora dostaniesz do w/w promocji 500 min. na telefony Ery i stacjonarne, przez 3 okresy rozliczeniowe gratis.
( regulamin: http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=65 )

Moim zdaniem to nie zła oferta...do tego jeszcze jakiś telefonik tylko dobrać.

Obrazek
  • Strona 58 z 147
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 147
  • 1
  • 56
  • 57