• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #159305  autor: Michu
 05 mar 2007, 01:25
Chcialem wziac telefon na abonament w erze. Najwyzszy abonament ze zwyklych taryf 85zł. Chce wziac na zaswiadczenie o studiowaniu. Mam tez telefon na siebie w Orange 75zł (półtora roku) i nie wisze im zadnej kasy... jestem wiarygonym klientem? Czy będa chcieli ode mnie kaucji przy umowie z telefonem? ewentualnie moge okazac karte kredytową.

#159332  autor: pigus
 05 mar 2007, 10:32
Witaj,
szczerze mówiąc - jeśli nie masz zadłużenia u innych operatorów - system powinien standardowo zezwolić na aktywację. Faktem jest natomiast to, że przy takim abonamencie konsultant może się uważniej Tobie "przyglądać". Ale nie powinno być problemu. Jak nie w jednym to w drugim punkcie podpiszesz Umowę.

Jako student możesz przedstawić ważną legitymację studencką albo honorowaną w Erze kartę kredytową [wykaz znajdziesz tutaj: Wykaz kart ]. Możesz też podpisać Umowę na zaświadczenie o pobieraniu nauki z dziekanatu szkoły wyższej - dotyczy wyłącznie osób, które nie ukończyły 28 lat.

Jeśli dodatkowo przyniesiesz ze sobą jedną z 6-u ostatnich faktur Vat z Orange z dowodem zapłaty [paragon, wyciąg z konta, potwierdzenie przelewu, itp] bedziesz mógł podpisać Umowę w ofercie "Najtaniej do najdroższych-powitanie". Dzieki temu - oprócz standardowych profitów z tej promocji - otrzymasz pakiet 1000 minut do Ery i na telefony stacjonarne na 3 pełne cykle rozliczeniowe. Warte zastanowienia. Tylko musisz uprzedzić o chęci wzięcia udział w tej promocji.

Pozdrawiam
Piguś

... U Can More

#159368  autor: D@rio
 05 mar 2007, 13:08
Myślę że nie będzie problemu.

Obrazek

#159584  autor: poli76
 06 mar 2007, 03:35
no wlasnie a jak ja przyjade do Polski i bede chcial wziasc fona mlodszemu bratu na siebie to go nie dostane???mam fure kart kredytowych ale wydanych przez amerykanskie banki
CITI, AMEX, Bank of America...to co kart takich GIGANTOW nie uznaja?dodam ze kiedys mnie poprosil o oplacenie mega rachunku w orange(bal sie mamy) zadzwonilem stad do BOK i zapytalem o dokonanie platnosci karta za jego bil na kilkaset zlotych ---nie bylo najmniejszego problemu...

#159608  autor: pigus
 06 mar 2007, 09:15
Standardowo - nie będziesz mógł. Zawsze jednak można poprosić o złożenie reklamacji na niestandardowy zestaw dokumentów.

... U Can More

#159609  autor: Kaczy
 06 mar 2007, 09:16
poli76 pisze:CITI, AMEX, Bank of America...to co kart takich GIGANTOW nie uznaja?dodam ze kiedys mnie poprosil o oplacenie mega rachunku w orange(bal sie mamy)
Jak są to karty ze znakiem VISA, MasterCard bądź Maestro to powinni uznać.

...::: Made for loneliness :::...

#160018  autor: Michu
 07 mar 2007, 14:21
oki dzieki za info.

Z regulaminu wyczytalem ze przypisac sie moga jak nie mam skonczonego 20 roku zycia. A wiec to juz mnie nie dotyczy.