homzik pisze:a jako aktywacja bez zakupu modemu na 12 miesiecy byloby lepiej? Bo nad tym tez moge pomyslec...
zdecydowanie.
homzik pisze:Nie wiem tylko kiedy mam zaczac walczyc? W kwietniu?
w Maju jak zaczniesz, na początku będzie w sam raz dobrze.
homzik pisze: nie wiem czy chce d900 czy k800:)
w tym porównaniu ze względu na UMTS wybrałbym K800. Choć D900 to też dobry, biznesowy telefon, tyle że bez "wodotrysków". To raczej telefon do dzwonienia.
homzik pisze: I wlasnie chyba na d900 daja mniejsze znizki niz na k800...
nie ma reguły. To nie ma żadnego znaczenia przy dawaniu zniżki. Zniżkę można dostać tak naprawdę na wszystko, niezależnie od producenta i modelu.
homzik pisze: chyba zeby d900 dali za 1-49 zl to inna gadka:) albo nawet 99 zl...
zapomnij. Przy takiej taryfie tak tanio go nie dostaniesz. Obstawiam cenę pomiedzy 199 - 299 zł. netto. To jest max. jakie można osiągnąć, znając Plus'a.
* * *
Co do zacytowaneog postu: uważam że to nie pierwsze już obiecanki macanki Polkomtela. Generalnie patrzę na to sceptycznie. Jednak, troszkę znam tę firmę od wewnątrz i aż tak różowo to raczej nie będzie. Choć, dużo zależy od tego, co pokaże PLAY - to pewne. Potwierdzam jedynie nacisk na ANZ i promowanie głównie tych ofert. Natomiast, co do PWA rewelacji bym się nie spodziewał choć, jak patrzę obecnie coś tam powoli się rusza. Tyle że, szkoda że już po moim odejściu

No ale, to już tak w życiu jest że przeważnie coś się zmienia kiedy "bohater" (

joke of corse ) odchodzi...
homzik pisze: 400 minut rozmów wychodzących w dowolnym kierunku
- 5 godzin darmowych wieczorów i weekendów ( Plus i stacjonarne ) bez konieczności ponoszenia dodatkowych opłat w całym okresie trwania przedłużonej umowy
- 2000 minut rozmów wychodzących do 3 numerów "Swojaków" bez ponoszenia dodatkowych opłat za realizację usługi i pierwszą definicję numerów.
tak, tylko że tych ofert nie można łączyć.