• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 54 z 147
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 147

#157370  autor: Bartplus
 27 lut 2007, 09:58
D@rio pisze: z magazynu Polkomtela, który mieści się w Błoniach pod Warszawą - jako ciekawostka ;)
Ten magazyn nie jest w samych Błoniach, tylko w Kopytowie - w wiosce parę kilometrów od Błonia.

#157371  autor: Kaczy
 27 lut 2007, 09:58
Najbardziej ciekawie brzmi fragment, ze zamierzaja sczegolnie w tym roku promowac programy lojalnosciowe - hmmm, nie zauwazylem...
Wczorajsze podsumowanie dnia:
Kod: Zaznacz cały
Od 1. marca do 30. kwietnia klienci Plusa przy przedłużaniu umowy będą mogli wybrać wariant 18-miesięczny bez telefonu, za to z rabatem na taryfę Godziny od 30% do 50% w zależności od wysokości rachunku. Opcja ta będzie sugerowana tym klientom, którzy nieznacznie tylko przekraczają rachunki i ma na celu obniżyć ilość sprzedawanych w tym kanale telefonów.
Jakby nie patrzeć coś się zmienia. W końcu taryfy Godziny mają mniejsze koszty za minutę połączenia niż NowyPlus.

...::: Made for loneliness :::...

#157373  autor: Bartplus
 27 lut 2007, 10:04
Rokko pisze:Proponuje w ramach oderwania lekture krotkiego artykulu.
Najbardziej ciekawie brzmi fragment, ze zamierzaja sczegolnie w tym roku promowac programy lojalnosciowe - hmmm, nie zauwazylem...
Coś się w lojalkach ruszyło. Przywrócili rabat na abonament w taryfach Godziny i wporwadzili w ramach PWA ofertę "Internet w Twoim telefonie" - zarówno dla indywidualnych jak i firm.

#157383  autor: xysiek
 27 lut 2007, 10:38
eee slaba ta obnizka na abo...dadza cene zaporowa na telefon, juz teraz przy nizszych taryfach bardziej oplaca sie kupic tel na wolnym rynku. A co mi po telefonie sprzed 3 lat np...taki telefon nie ma wielu powszechnie uzywanych dzisiaj funkcji. Powinny byc jakies obnizki na tel w stosunku do standardowej...nie wiem np po 5% - 10% od kazdego roku...to byloby cos.

#157387  autor: big_muzzy
 27 lut 2007, 10:54
A więc przed chwilą dzwonił do mnie konsultant i uzyskałem zgodę na obniżenie ceny aparatu o 50zł :-) Może to nie wile ale jednak coś tam udało się ugrać. Czas odpowiedzi błyskawiczny bo od 16.00 wczoraj. Również wizyta kuriera umówiona 1 marca, mogłem wybrać kolor obudowy. Więc wszystko przebiegło o dziwo bardzo sprawnie. Jestem mile zaskoczony :-).

#157442  autor: Rokko
 27 lut 2007, 14:43
big_muzzy, zawsze cos. Mam nadzieje ze telefonik bedzie sie sprawowal ok. Pamietaj o tym, zeby miec przygotowane fundusze jak przyjedzie kurier ;) Nie zawsze konsultanci informuja o tym :)

#157462  autor: big_muzzy
 27 lut 2007, 16:05
Rokko pisze:big_muzzy, zawsze cos. Mam nadzieje ze telefonik bedzie sie sprawowal ok. Pamietaj o tym, zeby miec przygotowane fundusze jak przyjedzie kurier ;) Nie zawsze konsultanci informuja o tym :)
Zgadza się zawsze coś :-). Chyba mam wyjątkowe szczęście co do konsultanta, bo o wszystkim mnie uprzedził, wyjaśnił jak dziecku.

Jeszcze raz dziękuje wszystkim, szczególnie Rokko i D@rio.
Bo gdyby nie forum nie wiedziałbym o możliwości jakiegokolwiek upustu :-).
Pozdrawiam.

#157468  autor: Rokko
 27 lut 2007, 16:20
nie ma za co :) Jak tu wyldowalem to zylem w czasach kiedy otrzymanie czegokolwiek od OPA nazywalem wielki sukcesem. Powoli zaczynam czaic te male niuanse ;)

#157469  autor: D@rio
 27 lut 2007, 16:21
Bartplus pisze:Najbardziej ciekawie brzmi fragment, ze zamierzaja sczegolnie w tym roku promowac programy lojalnosciowe - hmmm, nie zauwazylem...
a świstak siedzi...

Pan Bauc jak zwykle dużo mówi a mało robi.
Bartplus pisze:Ten magazyn nie jest w samych Błoniach, tylko w Kopytowie - w wiosce parę kilometrów od Błonia.
zgadza się ;)

Obrazek

#157472  autor: D@rio
 27 lut 2007, 16:23
big_muzzy pisze:Zgadza się zawsze coś . Chyba mam wyjątkowe szczęście co do konsultanta, bo o wszystkim mnie uprzedził, wyjaśnił jak dziecku.
50zł. to żadna kwota w sumie. Jaki telefon i za ile wybrałeś?

Obrazek

#157482  autor: big_muzzy
 27 lut 2007, 16:33
D@rio pisze:
big_muzzy pisze:Zgadza się zawsze coś . Chyba mam wyjątkowe szczęście co do konsultanta, bo o wszystkim mnie uprzedził, wyjaśnił jak dziecku.
50zł. to żadna kwota w sumie. Jaki telefon i za ile wybrałeś?
heh... Nie jestem jeszcze biznesmenem, zaznaczam jeszcze nie :D , dopiero co ukończyłem studia ;-). Może nie jest to porażająca kwota, ale sam fakt wywalczenia cieszy. Telefon 6230i , nie jest to rewelacja, ale mi w zupełności wystarczy. Cena to 198 zł z groszami.

#157484  autor: D@rio
 27 lut 2007, 16:34
No to OK. Gratuluję.

Obrazek

#157538  autor: Rokko
 27 lut 2007, 18:54
D@rio pisze: 50zł. to żadna kwota w sumie. Jaki telefon i za ile wybrałeś?
Wiesz D@rio patrzac na ich dziadowskie PWA to dobrze, ze chlopak chociaz te 50 zl urwal. Dzisiaj dzwonilem moja reklamacja jest w trakcie rozpatrywania - nie wiem jak jest z pozostalymi dwoma pismami (kierownik i rzecznik).

#157544  autor: D@rio
 27 lut 2007, 19:11
Rokko pisze:Dzisiaj dzwonilem moja reklamacja jest w trakcie rozpatrywania - nie wiem jak jest z pozostalymi dwoma pismami (kierownik i rzecznik).
Dobrze. Ważne że coś się ruszyło. Skoro zadzwonili to wiedzą że to już nie są przelewki...

Obrazek

#157560  autor: miliard
 27 lut 2007, 20:06
Dziś prezio Jarek w Gazecie Prawnej zadeklarował, że w tym roku Plus będzie stawiał na oferty utrzymaniowe.
Plusiarze chyba czekają na ruchy konkurencji i wejście Czwartego. Więc rozkręcenie utrzymaniówki może jeszcze potrwać. Jarek nie chciał zdradzać szczegółów.
Znowu czekać :smt010 a w połowie marca kończy mi się cyro... Może tym razem będzie warto...

#157563  autor: gm
 27 lut 2007, 20:08
Słyszałem, że są duże naciski na punkty Plusa a w szczególności salony firmowe Plusa, na to aby jak najmniej wykonywać PWA a przekonywać na ANZ.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#157564  autor: D@rio
 27 lut 2007, 20:10
gm pisze:Słyszałem, że są duże naciski na punkty Plusa a w szczególności salony firmowe Plusa, na to aby jak najmniej wykonywać PWA a przekonywać na ANZ.
na dealerów też. Zresztą, nie jest to nowością. Już kiedyś dostali takie wytyczne...

Obrazek

#157575  autor: Rokko
 27 lut 2007, 20:28
D@rio pisze:Skoro zadzwonili to wiedzą że to już nie są przelewki...
Nie, nie D@rio zle mnie odczytales - Ja zadzwonilem nie oni.Na taki zbytek kurtuazji bym nie liczyl, no chyba ze ze strony Pani Rzecznik.

#157578  autor: D@rio
 27 lut 2007, 20:41
Rokko, aha, sorry. No w takim razie na razie powstrzymam wszelkie swoje komentarze.

Apropo, w poniedziałek jestem umówiony na podpisanie umowy z przeniesieniem numeru w Erze :-)

Obrazek

#157637  autor: Kaczy
 27 lut 2007, 22:44
gm pisze:Słyszałem, że są duże naciski na punkty Plusa a w szczególności salony firmowe Plusa, na to aby jak najmniej wykonywać PWA a przekonywać na ANZ.
Naciski są ciągle.
Na większe ANZ i większy biznes. Co tydzień przychodzą i marudzą. A to masz zrobić jakąś kampanię, a to coś tam.

Ale nie jest źle. Ja w tym miesiącu zrobiłem 400% ANZ :D

...::: Made for loneliness :::...
  • Strona 54 z 147
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 147
  • 1
  • 52