• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 18 z 97
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#156035  autor: ohajo
 22 lut 2007, 21:54
Ad1 . Z naszych ponieważ operatorzy zarabiają na swoich klientch to hyba oczywiste nierozumiem z czym tu polemizujesz???

AD2. Sprytny cel marketingowy
Marketing na tym polega , żeby znajdować potrzeby konsumentów , a żeby je znajdować to warto ich zbadać . tak??

AD3.jeżeli twoim kontrachentem nie są młodzi , otwarci komunikatywni ludzie to nie spotykaj się z nimi w klubie , MASZ RACJE , ale PLAY celuje w młodych komunikatywnych i otwartych i tam oni bywają :)

Pozdro D@ario

bla bla

#156036  autor: b@sho
 22 lut 2007, 21:57
ohajo mnie cennik playa dla testerow nie powalil... a watpie zeby az tak go zmienili jak juz zaczna normalnie swoje uslugi oferowac... poki co same sztuczki marketingowe...
w obecnych czasach rynek powinnien dojrzec juz , a nie bawic sie w lanserke poprzez terminale do ktorych opy "dokladaja" a pozniej z nawiazka odbijaja sobie na uslugach.. a itak wiekszosc ludzi nie korzysta z pelnych mozliwosci tych aparatow...

#156038  autor: Rokko
 22 lut 2007, 22:01
D@rio pisze: taa...a podpisy umów na testy i rozdawanie telefonów robią w jakichś pub'ach czy innych lokalach. To już taniej może być tylko wynającie agencji towarzyskiej...
wolalbym. w tej knajpie w Gdynie gdzie rozdawali telefony nie podobalo mi sie w ogole - znam lepsze "lokale" w trojmiescie ;)
Wiesz to jest troche zwiazane z tym jaka marka chca oni byc - taka luzacka, mlodziezowa.

#156043  autor: ohajo
 22 lut 2007, 22:06
b@sho pisze:ohajo mnie cennik playa dla testerow nie powalil... a watpie zeby az tak go zmienili jak juz zaczna normalnie swoje uslugi oferowac... poki co same sztuczki marketingowe...
w obecnych czasach rynek powinnien dojrzec juz , a nie bawic sie w lanserke poprzez terminale do ktorych opy "dokladaja" a pozniej z nawiazka odbijaja sobie na uslugach.. a itak wiekszosc ludzi nie korzysta z pelnych mozliwosci tych aparatow...
Tak ale nie tylko ceną można pokonkurować , naszczęście dla playa "starzy" operatorzy dużo nabruździli sobie wśród klientów , i dobra obsługa, inny sposób relacji z konsumentami może być tą płaszczyzną konkurowania

Pozdrawiam

bla bla

#156046  autor: b@sho
 22 lut 2007, 22:10
ohajo pisze:znakomita obsługa inny rodzaj relacji z konsumentami
znakomita oblsuga :?: poki co nie bardzo to tak wyglada ale poczekamy na ich start. inny rodzaj relacji - to mnie, mowienie na ty czy zalatwianie spraw w klubach nie bardzo pasuje...

#156051  autor: Rokko
 22 lut 2007, 22:19
b@sho, jedna rzecz musze im przyznac, maja bardzo milych i rzeczowych konsultantow telefonicznym biurze obslugi klientow. Ostatnio mam porownanie z Plusem - wiele mogliby sie nauczyc od P4.

#156053  autor: ohajo
 22 lut 2007, 22:21
b@sho pisze:
ohajo pisze:znakomita obsługa inny rodzaj relacji z konsumentami
znakomita oblsuga :?: poki co nie bardzo to tak wyglada ale poczekamy na ich start. inny rodzaj relacji - to mnie, mowienie na ty czy zalatwianie spraw w klubach nie bardzo pasuje...
Zdążyłem zmienić znakomitą na :wink: dobrą :mrgreen:

Sorks :P

bla bla

#156055  autor: b@sho
 22 lut 2007, 22:22
Rokko pisze:maja bardzo milych i rzeczowych konsultantow telefonicznym biurze obslugi klientow
o prosze. no to nie jest tak zle, ale sam bok im nie zagwarantuje sukcesu :wink:

#156071  autor: Krisu6230i
 23 lut 2007, 00:09
ohajo pisze:Ad1 . Z naszych ponieważ operatorzy zarabiają na swoich klientch to hyba oczywiste nierozumiem z czym tu polemizujesz???
D@rio mniema podobnie jak ja ze nie dales im jescze zlotowki, a poza tym to logiczne ze najpierw firma ma wklad wlasny w interes i to ma isc na zbudowanie prestizowego wizerunku marki ale jak tu budowac prestiz dla marki o wdziecznej nazwie Play :|
nie jestem starym dziadem ale wlasnie czlonkiem grupy docelowej tego operatora i ta nazwa do mnie nie przemawia, btw glupio musi wygladac facet kolo 30 ktory mowi ze ma siec Play. (chyba ze sie myle)

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#156083  autor: Rokko
 23 lut 2007, 07:04
b@sho pisze:
Rokko pisze:maja bardzo milych i rzeczowych konsultantow telefonicznym biurze obslugi klientow
o prosze. no to nie jest tak zle, ale sam bok im nie zagwarantuje sukcesu :wink:
tu sie z toba zgodze, ale przy moich aktualnych perypetiach z Plusem milo jest stwierdzic, ze sa pracownicy kompetetni i uprzejmi

#156100  autor: ohajo
 23 lut 2007, 09:37
Krisu6230i pisze:
ohajo pisze:Ad1 . Z naszych ponieważ operatorzy zarabiają na swoich klientch to hyba oczywiste nierozumiem z czym tu polemizujesz???
D@rio mniema podobnie jak ja ze nie dales im jescze zlotowki, a poza tym to logiczne ze najpierw firma ma wklad wlasny w interes i to ma isc na zbudowanie prestizowego wizerunku marki ale jak tu budowac prestiz dla marki o wdziecznej nazwie Play :|
nie jestem starym dziadem ale wlasnie czlonkiem grupy docelowej tego operatora i ta nazwa do mnie nie przemawia, btw glupio musi wygladac facet kolo 30 ktory mowi ze ma siec Play. (chyba ze sie myle)
Witam
Nierozumiem zarzutu o niedanie operatorom złotówki ? jeśli chodzi o mnie jestem klientem już drugiej sieci w ciągu 8 lat
A jeśli chodzi o wizerunek to nie zawsze musi on być Prestiżowy. Wizerunek nie równa się prestiż. Na wizerunek składa się ogół relacji konsumenta z marką w tym przypadku jeszcze jesteśmy na starcie tego procesu, a pierwsze kroki jakie stawia PLAY kierują tę markę w stronę wizerunku marki przyjaznej konsumentowi, niezbiurokratyzowanej i nowoczesnej / przynajmniejw w moim odczuciu

Pozdrawiam :wink:

bla bla

#156108  autor: Krisu6230i
 23 lut 2007, 10:46
ohajo, wizerunek jest odczuwany zawsze troche inaczej przez kazdego, indywidualnie.
Z tymi zlotowkami nieszczesnymi mam anmysle ze playowi za uslugi jescze nie zaplaciles a to ze placisz innemu opowi aktualnie nie daje p4 zadnych profitow.
ale juz dajmy temu spokoj, zaczyna sie weekend:)
pzdr.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#156113  autor: ohajo
 23 lut 2007, 11:00
Krisu6230i pisze:ohajo, wizerunek jest odczuwany zawsze troche inaczej przez kazdego, indywidualnie.
Z tymi zlotowkami nieszczesnymi mam anmysle ze playowi za uslugi jescze nie zaplaciles a to ze placisz innemu opowi aktualnie nie daje p4 zadnych profitow.
ale juz dajmy temu spokoj, zaczyna sie weekend:)
pzdr.

OK miłego Weekendu :wink:

bla bla

#156138  autor: D@rio
 23 lut 2007, 12:57
Krisu6230i pisze:@rio mniema podobnie jak ja ze nie dales im jescze zlotowki
i ja im nie dam złotówki bo ja jestem klient biznesowy. A mój biznes to obecnie...Era Biznes. W żadnego PLAY'a nie wchodze...
ohajo pisze:A jeśli chodzi o wizerunek to nie zawsze musi on być Prestiżowy. Wizerunek nie równa się prestiż.
to wg. Ciebie jaka w Polsce sieć jest obecnie prestige'owa?

Obrazek

#156144  autor: ohajo
 23 lut 2007, 13:22
D@rio pisze:ohajo napisał/a:
A jeśli chodzi o wizerunek to nie zawsze musi on być Prestiżowy. Wizerunek nie równa się prestiż.

to wg. Ciebie jaka w Polsce sieć jest obecnie prestige'owa?
Nie uważam żadnej za prestiżową ,ale ja nie mówiłem ,że powinna któraś być , tylko krisu6230i jeżeli dokładnie przeczytasz to zrozumisz :P

Pozdro

bla bla

#156184  autor: Beholder4
 23 lut 2007, 16:29
Czytalem ze 22 mialo sie odbyc jakies szkolenie w media markt i wie ktos jak sie skonczylo?

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#156714  autor: Axe666
 24 lut 2007, 22:38
hyh ja własnie wysłałam im oferte dzierżawy terenu pod maszt :) :D ciekawe czy odpiszą :D

#156715  autor: tomico
 24 lut 2007, 22:39
hyh ja własnie wysłałam im oferte dzierżawy terenu pod maszt :) :D ciekawe czy odpiszą :D
Heheh to może ja im wydzierżawie mój balkon albo dach na nadajnik :D
A tak na poważnie wiesz ile płacą??

#156718  autor: D@rio
 24 lut 2007, 22:42
tomico pisze: tak na poważnie wiesz ile płacą??
formy dzierżawy są różne. Czasami nie odbywa się to na zasadzie zapłaty. Generalnie to są umowy indywidualnie dzierżawione. Albo za jakieś bezpłatne usługi, lub wykonanie jakiejś pracy...no albo tak jak sam mówisz - rozliczenia gotówkowe.

Obrazek

#156719  autor: Axe666
 24 lut 2007, 22:43
nie mam pojęcia....mam nadzieje...ze jeszeli W OGOLE ODPISZĄ to podadzą jakąś cene czy coś. działka dosyc duza...prąd, woda i inne pierdoły
  • Strona 18 z 97
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 97
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18