No to teraz ja się wypowiem.
Dla mnie to jest kolejny idiotyczny "gol" w wykonaniu Polkomtel S.A
Ponieważ:
1. iPlus'a trzeba obowiązkowo aktywować (39zł. netto) przez co abonament wynosi prawie 650zł. brutto, w sumie.
2. Ceny nie powalają (gdyby minuta była po 0.49,- brutto to tak...)
3. Przy takim abonament telefony za 1zł. to żaden bonus.
4. umowa na 24 miesiące - to też pomyłka, płącąc tak duży abonament.
5. stawkę za SMS - przemilczę.
Jedyne, kto się może cieszyć z tej promocji to - pracownicy, którzy prowizję za sprzedaż tej taryfy mają naprawdę wysoką...
A więc podsumowując. Nie wprowadzili nic ciekawego. A ludziom, którzy mają tak zasobny portfel (bo i tak garstka jest takich osób) powinno sę chyba dawać naprawdę warunki na miarę klienta VIP. A tu, VIP'a to mamy chyba tylko z nazwy. Swoją drogą, jak ktoś dużo dzwoni, to prawie bez różnicy mu brać tę taryfę i pakować się w tak wysoki abonament czy podniecać się super telefonem za 1zł. Już lepiej, wziąść BiznesKlasa200, BiznesKlasa300. Telefon też się ma za przysłowiowe "grosze", bo porównując abonamenty, 100zł. czy nawet 200zł. różnicy na cenie telefonu to nie robi żadnego znaczenia. Stać kogoś na abonament za 200/300zł. to i stać na telefon o w/w kwotę droższy...
A po drugie - porównując tę taryfę, z taryfą Ery, Era Partner Biznes Prestiż to ta taryfa chowa się daleko. I nie chodzi tutaj o cenę minuty. Wystarczy sobie samodzielnie porównać, chociażby patrząc na wachlarz bezpłatnych usług dodatkowych Porównania można dokonać
tutaj
A więc moim zdaniem, prawdziwą ofertą dla VIP'ów jest dla mnie dalej oferta Orange Premium Platinum...
Znowu potwierdziło się hasło - w Plusie nie ma nic za darmo.
A Plus, pokazał poraz kolejny jak to dobrze potrafi zadbać o portfele swoich klientów oferując niewiele za tak wiele...