Necro Lord pisze:Mylisz się .Mam obydwie te sieci.Zauważ.Dane mówią same za siebie.orange prześcigęlo Ere.
ta, sugerujesz się marnym 200.000 kart SIM. Za słaby argument. Taka ilość to "pryszcz".
Akurat Era ma bardzo dobrą ofertę. Najbardziej ulastyczną, dzięki której potrafi się dopasować w potrzeby każdego klienta i każego segmentu.
rudy, proszę używać bardziej konstruktywnego słownictwa i nie obrażać użytkowników. To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
Bez zbędnych emocji Panowie.
tomico pisze:Żeby nie było to w 2006 roku plus pozyskał najwięcej klientów, potem orange era najmniej.
No i masz jakieś złe dane. To Orange najwięcej klientów straciło przy przenoszalności. Na pierwszym miejscu był Plus, później Era i na końcu Orange pod względem przyjętych aktywacji z obcych sieci.
tomico pisze:Pozatym z ery dużo ludzi przeniosło numery, najwięcej przyjął Orange a najmniej oddał.
ecch...nie prawda
nie chcę się czepiać ale...pracujesz dla Orange że ubarwiasz rzeczywistość?
tomico pisze:Wydaje się że za niedługo plus przegoni erę, dla mnie to bardzo dobra wiadomość. Era przyszly tmobile kaput
nigdy nie przegoni. Akurat trochę im brakuje. Teraz obecnie wyścig toczy się pomiędzy Era a Orange.