Qrcze to teraz muszę jeszcze znaleść sobie Opiekuna?
A ja myślałem, że po przekroczeniu 5 aktywacji od razu będę miał możliwośc dzwonienia na ten numer COKB

tak jak np. przy niektórych telefonach pojawiła się możliwośc przejścia na taryfy PlusMax, które były dla klientów mających ponad 5 aktywacji.
A z tego co widzę to jeszcze musze poszukać Opiekuna

któremu prawdę powiedziawszy to nawed szkoda zawracać byłoby mi mu głowę, bo szaunuję czas i pracę tych ludzi, a ja w ostatnich miesiącach kupiłem już wszystkie potrzebne mi aktywacje. Więc chyba szkoda człowiekowi głowę zawracać, skoro i tak na razie nie zarobi na mnie.
A ja poprostu chciałbym poznać możliwości i wiedzieć jakie przywileje niesie za sobą posiadanie tych 5 kart na koncie - chociażby co można załatwić dzwoniąc do COKB (którego numer musi być opatrzony chyba klauzula tajne przez poufne, że nawet na tym forum nikt nie odważył się go podać

). Gdzies kiedyś dotarły do mnie słuchy, że pod tym numerem np. można poprosic o optymalizację rachunku... no ale nie wiem. Czy też chciałbym np. sprawdzić co to jest ten Asystent, z którego dema nawet by skorzystać trzeba być do niego przypisanym.
Podsumowując poprostu mając te 5 kart SIM chciałbym dowiedzieć się trochę więcej o tym jakie przywileje się z tym wiążą, bo w końcu każdy z nas jest tutaj po to by dowiedzieć się trochę więcej o operatorach niż jest tylko podane na ich stronach internetowych.
Ale widzę, że by dotrzeć do tej wiedzy to jeszcze DUUUŻO zachodu przede mną.
POZDRAWIAM SERDECZNIE