• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#153328  autor: Onyx-22
 14 lut 2007, 19:37
No dobrze, mam już 5 kart SIM :-)

To czy teraz byłby ktoś tak miły i podał ten numer telefonu do tego COKB???

BARDZO DZIĘKUJE I POZDRAWIAM :)

#153356  autor: D@rio
 14 lut 2007, 20:12
Onyx-22 pisze:To czy teraz byłby ktoś tak miły i podał ten numer telefonu do tego COKB???
Najpierw to musi Cię tam Twój opiekun zarejestrować, abyś mógł korzystac.

Wtedy, on Ci też poda numer.

Obrazek

#154142  autor: Onyx-22
 17 lut 2007, 11:30
Qrcze to teraz muszę jeszcze znaleść sobie Opiekuna? :-(

A ja myślałem, że po przekroczeniu 5 aktywacji od razu będę miał możliwośc dzwonienia na ten numer COKB :-( tak jak np. przy niektórych telefonach pojawiła się możliwośc przejścia na taryfy PlusMax, które były dla klientów mających ponad 5 aktywacji.

A z tego co widzę to jeszcze musze poszukać Opiekuna :-( któremu prawdę powiedziawszy to nawed szkoda zawracać byłoby mi mu głowę, bo szaunuję czas i pracę tych ludzi, a ja w ostatnich miesiącach kupiłem już wszystkie potrzebne mi aktywacje. Więc chyba szkoda człowiekowi głowę zawracać, skoro i tak na razie nie zarobi na mnie. :-(

A ja poprostu chciałbym poznać możliwości i wiedzieć jakie przywileje niesie za sobą posiadanie tych 5 kart na koncie - chociażby co można załatwić dzwoniąc do COKB (którego numer musi być opatrzony chyba klauzula tajne przez poufne, że nawet na tym forum nikt nie odważył się go podać ;-) ). Gdzies kiedyś dotarły do mnie słuchy, że pod tym numerem np. można poprosic o optymalizację rachunku... no ale nie wiem. Czy też chciałbym np. sprawdzić co to jest ten Asystent, z którego dema nawet by skorzystać trzeba być do niego przypisanym.

Podsumowując poprostu mając te 5 kart SIM chciałbym dowiedzieć się trochę więcej o tym jakie przywileje się z tym wiążą, bo w końcu każdy z nas jest tutaj po to by dowiedzieć się trochę więcej o operatorach niż jest tylko podane na ich stronach internetowych.

Ale widzę, że by dotrzeć do tej wiedzy to jeszcze DUUUŻO zachodu przede mną. :-(

POZDRAWIAM SERDECZNIE

#154322  autor: D@rio
 17 lut 2007, 20:18
Opiekun sam się do Ciebie zgłosi. Daj mu jeszcze 30 dni.
Onyx-22 pisze:Więc chyba szkoda człowiekowi głowę zawracać, skoro i tak na razie nie zarobi na mnie.
jakiś Ty dobry...
Onyx-22 pisze:A ja poprostu chciałbym poznać możliwości i wiedzieć jakie przywileje niesie za sobą posiadanie tych 5 kart na koncie
w tym temacie już to zostało opisane.
Onyx-22 pisze:- chociażby co można załatwić dzwoniąc do COKB
to samo co na DOK generalnie.
Onyx-22 pisze:Gdzies kiedyś dotarły do mnie słuchy, że pod tym numerem np. można poprosic o optymalizację rachunku... no ale nie wiem.
to już zależy, co kto rozumie pod słowem "optymalizacja" rachunku ;-)
Onyx-22 pisze:Czy też chciałbym np. sprawdzić co to jest ten Asystent, z którego dema nawet by skorzystać trzeba być do niego przypisanym.
przy 5 kartach SIM Asystent jest niedostępny.
Onyx-22 pisze:Podsumowując poprostu mając te 5 kart SIM chciałbym dowiedzieć się trochę więcej o tym jakie przywileje się z tym wiążą, bo w końcu każdy z nas jest tutaj po to by dowiedzieć się trochę więcej o operatorach niż jest tylko podane na ich stronach internetowych.
właściwie to poza dodatkowymi możliwościami negocjacyjnymi w PWA to nie wiele...

Obrazek

#154327  autor: Onyx-22
 17 lut 2007, 20:39
A to w takim razie D@ario czy możesz powiedziec jakie są te dodatkowe możliwości negocjacyjne w PWA? :-)

POZDRAWIAM

#154329  autor: D@rio
 17 lut 2007, 20:43
Onyx-22 pisze:A to w takim razie D@ario czy możesz powiedziec jakie są te dodatkowe możliwości negocjacyjne w PWA?
no przecież to jest jasne. Wyższe rachunki + liczba aktywacji.

Obrazek

#154334  autor: patark
 17 lut 2007, 20:55
A ja jestem klientem indywidualnym i mam na koncie 5 aktywnych kart sim (3 głosowe i 2 iPlusy) i jestem w 5Plus bo zmienił się regulamin i jeśli rachunki są wyższe niż 60zł/kartę (średnio) to można być w 5Plus. Niestety nie mam "opiekuna" - pewnie mam za małe rachunki (w sumie ok 340 zł).

#154346  autor: D@rio
 17 lut 2007, 21:18
tylko biznesowi mają opiekunów.

No i jeszcze jeden warunek: wszystkie aktywacje muszą być na 1 koncie abonenckim.

Obrazek

#154347  autor: Prometo
 17 lut 2007, 21:18
Wiesz co, niekiedy klient sam załatwi więcej, niż jego opiekun.

#154350  autor: D@rio
 17 lut 2007, 21:20
Prometo pisze:Wiesz co, niekiedy klient sam załatwi więcej, niż jego opiekun.
zgadza się. Często tak ostatnio jest.

Obrazek

#163485  autor: sq3cps
 18 mar 2007, 23:55
D@rio: A jak na obecną chwilę wygląda możliwość uzyskania jakichkolwiek profitów przy aktywacji drugiej SIM w ramach jednego konta (staż w sieci niemal 8 lat)? Mniemam, że posiadany Simplus się nie liczy, ale jakie są kryteria czy przy takim właśnie przypadku?

#163490  autor: D@rio
 19 mar 2007, 00:11
sq3cps pisze:A jak na obecną chwilę wygląda możliwość uzyskania jakichkolwiek profitów przy aktywacji drugiej SIM w ramach jednego konta (staż w sieci niemal 8 lat)?
musisz pisać prośby do różnych działów, począwszy od Departamentu Reklamacji. Generalnie, "na wejście" dostaniesz raczej standardową ofertę, wynikającą z obecnych promocji.
sq3cps pisze:Mniemam, że posiadany Simplus się nie liczy, ale jakie są kryteria czy przy takim właśnie przypadku?
Simplus się nie liczy.

Obrazek