• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #152831  autor: giuseppe
 13 lut 2007, 11:03
Poniewaz moja umowa z Plusem zostanie rozwiazana dopiero na poczatku kwietnia, mam pytanie z tym zwiazane:
Czy moge podpisac umowe z Erą powiedzmy jakos w najblizszym czasie i kupic u nich fona w promocji, ale poprosic o aktywacje dopiero np. pod koniec marca? I czy bedzie to rownoznaczne z tym, ze ABO bedzie dopiero liczone od tego dnia marca, w ktorym aktywuja?
pozdr
 #152890  autor: Prometo
 13 lut 2007, 13:53
giuseppe pisze:Poniewaz moja umowa z Plusem zostanie rozwiazana dopiero na poczatku kwietnia, mam pytanie z tym zwiazane:
Czy moge podpisac umowe z Erą powiedzmy jakos w najblizszym czasie i kupic u nich fona w promocji, ale poprosic o aktywacje dopiero np. pod koniec marca? I czy bedzie to rownoznaczne z tym, ze ABO bedzie dopiero liczone od tego dnia marca, w ktorym aktywuja?
pozdr
A jak podpisywałeś umowę z Plus GSM to od kiedy ona zaczynała obowiązywać, przecież nie od następnego miesiąca :wink:

#153926  autor: giuseppe
 16 lut 2007, 15:52
mniej wiecej po jakim czasie przychodzi pierwszy rachunek wraz z zaplata za aktywacje od momentu podpisania umowy?

#153959  autor: przemek910
 16 lut 2007, 17:17
giuseppe pisze:mniej wiecej po jakim czasie przychodzi pierwszy rachunek wraz z zaplata za aktywacje od momentu podpisania umowy?
zależy kiedy masz okres rozliczeniowy.

#153961  autor: PingNoMore
 16 lut 2007, 17:21
kin pisze:zależy kiedy masz okres rozliczeniowy
No przecież sie pyta kiedy dostanie pierwszy rachunek czyli jeszcze nie wie od kiedy będzie miał okres rozliczeniowy. Ja jak podpisywałem umowe z Ideą 9 kwietnia a okres rozliczeniowy mam od 14.

#153963  autor: rafall86
 16 lut 2007, 17:24
giuseppe pisze:mniej wiecej po jakim czasie przychodzi pierwszy rachunek wraz z zaplata za aktywacje od momentu podpisania umowy?
Około 14 - 15 dni po podpisaniu umowy.

#154012  autor: D@rio
 16 lut 2007, 19:20
nawet wcześniej. Ok 7 - 9 dni przychodzi pierwszy rachunek z opłatą aktywacyjną, pierwszy pełnym abonamentem i tzw. wyrównaniem abonamentowym (okres od aktywacji do rozpoczęcia okresu rozliczeniowego) .

Obrazek

#154049  autor: Prometo
 16 lut 2007, 21:35
giuseppe, zadzwoń sobie do BOA i tam ci wszystko powiedzą.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl