rudy pisze:Skończcie z tymi biznesmenami i N93 znam wielu biznesmenów co do dziś mają Nokie 6310i to jest dla nich telefon a nie N 93. Po co biznesmenowi grzebać się i wysyłać e-maile z koma? Jak sama nazwa wskazuje biznesmeni to biznesmeni i laptop z netem to dziś stadart. Prędzej dziecko neo właśnie kupi koma za 3000 zł. Nie wiem skąd weźmie kase od rodziców, czy z nielegalnego zródła.?
Hmm... widać, że z biznesmenami to nie wiele miałeś wspólnego

. Słuchaj (czytaj). E-mail w firmach z branży IT to jedna z podstawowych form komunikacji - sam widziałem jak u mnie w firmie, kolesie zainteresowani pewnym systemem robili zdjęcia z komórki i automatycznie wysyłali e-mailem do siebie do firmy. Ile ci to zajmie na laptopie (zgranie z aparatu zdjęcia + wysłanie maila), a ile na komórce? Ja wolę mieć kombajn multimedialny do spraw załatwianych "na szybko" i laptopa + cały osprzęt gdy mam masę czasu. Wierz mi, że stać mnie na to, ale po co? Mam jedno i mi wystarczy.
Teraz odnośnie 6310 - nie wiesz dlaczego ją mają? To kup, naładuj, zacznij gadać i gadać i gadać i sprawdź po ilu się wyładuje. Potem weź cokolwiek innego i zrób to samo

Już będziesz wiedział dlaczego go mają