Użytkownik
Ranga
Obserwator
Sieć
Plus
z takimi rachunkami, nie dostaniesz NIC. Żadnych bonusów. Tymbardzej, że miałeś roczną umowę.Plus..user pisze:Szkoda, a mam szanse dostać jakiś bonus za staż w sieci (ten numer mam rok, ale drugi też na mnie od 3-4 lat)???
30 dni przed terminowem zakończeniem umowy można już złożyć odpowiedni wniosek.Axe666 pisze:hm pytanie: czy jeżeli chce się przepisać z plusa do ery i przenieść swoj numer..to czy musze w plusie czekać aż do końca umowy...czy mogę to zrobi miesiąć wcześniej (bo przedłuzanie umowy można miesiąć przed..chyba:S) ?
2 lata temu podpisałem to się nazywało Nowy Plus IV, a 7 stycznia podpisałem abonament nie pamiętam nazwy 55zł=90minut albo 450smsów nic więcej. Dzisiaj otrzymałem ofertę przedłużającą abonament znacznie lepszą, z promocją na telefony itp. Dlaczego nie otrzymałem takiego czegoś w styczniu?D@rio pisze:ale na jakąś inną aktywację?pancer pisze: Podpisałem godziny 55 bo to akurat było. 7 stycznia. Bez żadnych promocji, zniżek, ulg dla stałych klientów...
żebym dobrze rozumiał: czyli podpisałeś umowę, przedłużenie i za miesiąc znowu miałeś ofertę na przedłużenie umowy?!
czyli 7 stycznia podpisałeś aneks do umowy (przedłużenie), tak??pancer pisze:a 7 stycznia podpisałem abonament nie pamiętam nazwy 55zł=90minut albo 450smsów nic więcej.
i tę ofertę, otrzymałeś na ten sam numer, co przedłużyłeś na Nim umowę dn. 7 Stycznia, tak?pancer pisze:Dzisiaj otrzymałem ofertę przedłużającą abonament znacznie lepszą, z promocją na telefony itp
bo widać oferta na Luty jest inna, lepsza niż na Styczeń - to pierwsza możliwość. A druga, to niekompentencja pracownika Salonu i być może brak informacji z jego strony nt. pewnych dodatków, promocji itp.pancer pisze:Dlaczego nie otrzymałem takiego czegoś w styczniu?
Spróbuj napisać jakieś pismo reklamacyjne i opisz w nim co zaszło.pancer pisze:Tak 7 stycznia podpisałem przedłużenie umowy. Wszystko chodzi o jeden ten sam numer telefonu. Dlaczego przez niekompetencje pracownika mam mieć Nokie 6103 a nie SE k750i który by kosztował 1zł? Dodatkowe darmowe minuty, które powinienem dostać może na podstawie aneksu do umowy otrzymam. Nie puszcze tego...
Heh... 4 miesiące przed końcem? Będzie ciężko i to bardzo. Jeszcze w kwietniu to bym się zastanawiał, jednak w dniu dzisiejszym to raczej mało realne.gm pisze:Moja umowa kończy się 10 czerwca, ale już dzisiaj zadzwoniłem, żeby zapytać czy jest coś dla mnie a interesuje mnie tylko ANZ
Jeśli kierownik da mu zgodę na wcześniejsze ANU/PWA to zrealizują. Były takie przypadki. Choć to prawda, ciężka sprawa...Kaczy pisze:
Heh... 4 miesiące przed końcem? Będzie ciężko i to bardzo. Jeszcze w kwietniu to bym się zastanawiał, jednak w dniu dzisiejszym to raczej mało realne.
30 dni.gm pisze:Mają czas 14 dni na odpwiedź?
złóż w czasie trwania, ostatniego okresu rozliczeniowego...tak będzie najpewniej.Axe666 pisze:wracając do mojego pytania ...umowa mi sie konczy 23 kwietnia...czyli świstek o przeniesienie numeru moge złożyc juz w okolicach 23-24 marca (30 dni przed koncem)
tak jak powiedziałem. W ostatnim okresie rozliczeniowym najpewniej.Axe666 pisze:czyli jak zaczne działac pod koniec marca to nien arzucą mi żadnych kar itp. ?
jeśli podpisałeś już aneks w salonie i on został zarejestrowany a Ty odebrałeś telefon to obawiam się, że już nie da się tego odkręcić i nic nie wskurasz. Przykro mi.pancer pisze:Tak 7 stycznia podpisałem przedłużenie umowy. Wszystko chodzi o jeden ten sam numer telefonu. Dlaczego przez niekompetencje pracownika mam mieć Nokie 6103 a nie SE k750i który by kosztował 1zł? Dodatkowe darmowe minuty, które powinienem dostać może na podstawie aneksu do umowy otrzymam. Nie puszcze tego...