• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.

#152853  autor: robixx78
 13 lut 2007, 12:20
Dzieki chlopaki. D@rio a jest jakis odpowiedni dzial w Polkomtelu ktory sie tym zajmuje? Czy wysylac na adres taki jaki np.na fakturze? Chodzi oto zeby bylo RZETELNIE.

#152855  autor: D@rio
 13 lut 2007, 12:24
robixx78 pisze: D@rio a jest jakis odpowiedni dzial w Polkomtelu ktory sie tym zajmuje?
Jest - Dział Współpracy z Organami Ścigania.
robixx78 pisze:Czy wysylac na adres taki jaki np.na fakturze? Chodzi oto zeby bylo RZETELNIE
Ja Ci nie będę mówił gdzie tego wysyłać, przecież nie działasz na własną rękę, prawda? Prokuratorzy wiedzą już, gdzie to wysyłać...

Obrazek

#152904  autor: robixx78
 13 lut 2007, 14:43
Wlasnie, ze nie wiedza bo oni to wyslali do Centertela. Centertel im odpisal, ze takiego numeru nie maja. To zadzwonili do mnie i powiedzieli, ze takiego numeru niema , a tak wogole to oni sie na komorkach nie znaja....mozecie nie wierzyc ale takie sa realia...

#152916  autor: D@rio
 13 lut 2007, 15:41
Moje doświadczenia mówią co innego. Polskie organy ścigania mają swoje komórki, które zajmują się tego typu nadużyciami. Tj. przestępstwa informatyczne, telekomunikacyjne itp. Oni napewno wiedzą - dowodzili tego nie raz. Widać, źle trafiłeś ;)

Pozatym, skoro wysłali do PTK Centertel to niech teraz wyślą to samo do Polkomtel S.A. ;-)

Obrazek