krzyno pisze:
już od dwóch lat biorę tylko usługi z ofertą na rok.
Abo miesięczne miałem w granicach 25zł, a od stycznia zmieniłem na 50zł i z takim abonamentem podpisałem umowę.
Moja żonka miała cały czas abo 50zł + 3 darmowe nr za 25zł czyli razem abo wychodziło około 75zł
No to jedynie pozostaje pogratulować. Koniecznie podziękuj tym Paniom i Kierownikowi. Niestety moja "dobra dusza" z salonu w Poznaniu zmieniła pracę... Więc pozostaje mi *400, ale nie wiem,czy chcę się wiązać umową.
Mając abo Jedna Idea z rachunkiem 25 i rachunki mies. okolo 60 PLN dowiedzialem się, że mogą mi dać na 12 mcy - pakiet rozmowy 20 i... na tym koniec. Albo Siemensa A70 za 1 PLN z umową na 24 miesiące (buhahahahahaha) bez usług. Nokia 6020 była droższa niż w Popie (i oczywisćie niż w e-sklepach bez simlocka) SIC!
Jakoś przed Swiętami dodawali mi jeszcze Wiadomosci 10 ale chyba na 3 mce, wiec jak dla mnie d**a.
W salonie i w Propozycji mówili mi, że czasem pomaga wyłączenie aktywnych pakietów, ale w moim przypadku oferta nie poprawiła się. Rzeczwiście konsultanci mają swoje sposoby na system, ale ten jest coraz bardziej "połatany" i niektórych rzeczy już nie da się załatwić "od tylu". Czasem właśnie włączanie usług "od tyłu" pomagalo.
Zmieniłem więc z JDzR 25 na 10. Płacę miesięcznie abo 10 PLN i dzwonie z Plusa.
Specjalnie nie zależy mi na przedłużeniu umowy z Orange. Dzwonią do mnie co dwa dni i proszą, żeby wziąć te 50 min w ramach pakietu Rozmowy 20, ale grzecznie wysyłam ich na drzewo i proszę o nie dzwonienie, bo mnie to irytuje.
Inna sprawa - mam w rodzinie jeden numer od poczatku z JI z R 10. Miesiąc temu zlożylem rezygnacje na tym numerze (absolutnie nie chodzilo o wymuszenie lepszej Propozycj). Numer miał być wyłączony jakoś na dniach. Nikt z Propozycji nie zadzwonil (widać że im sie tacy klienci nie opłacają), a tak się złożylo, że musiałem cofnąc wypowiedzenie umowy na tym numerze i chyba będę trzymac go aktwnego, bo Abo za 10 PLN to chyba już w sprzedazy w Orange nie ma - jest w Mixie, ale Mix to nie abo.
Pozdr WK