Witam!!
Posiadam swój telefon (N 3220) już jakiś miesiąc. Telefon był używany około 2 lat i bateria w nim nie działała zbyt dobrze - trzymała ok dwóch dni. Poza tym stan ideal, ale to nieważne:) Postanowiłem więc kupić baterię nową (NOKIA BL-5B 760mAh). Znalazłem sobie na internecie baterię zamienną (nie oryginalną BL-5B 760mAh). Instrukcja formatu baterii: 3 razy ładować po 12 h i rozładowywać aż do samoistnego wyłączania się telefonu. Wykonałem dwa pełne cykle ładowania i rozładowywnia telefonu. Przy trzecim razie wystąpiła mi katastrofa... O 6 rano podłączyłem telefon do ładowania, kulturalnie poszedłem do sql. Gdy wróciłem do domu z zamiarem wyłączenia telefonu od ładowania zauważyłem, że telefon jest odpięty od sieci... Okazało się, że mój głupi brat odłączył ją o godzinie 7!!!!! Wściekły podłączyłem telefon tego samego dnia o godzinie 16 i ładowałem go jeszcze ok. 14 godzin. Po rozładowaniu i ponownym naładowaniu (ale już normalnym) telefon trzyma mi niecały dzień... ;(( Czy jest jakiś sposób, aby zregenerować tą baterię, czy ona nadaje się jużdo wyrzucenia?? Prosze pomóżcie mi!!!! Jeśli ktoś wie co zrobić to, niech napisze!!!! Będę bardzo wdzięczny!! Pozdrawiam BlackReaper666