No to dobrze wiedzieć. Bo jeśli chodzi o komórki to jestem noobem, co zresztą widać

Bynajmniej z chęcią dowiedziałbym się, po co ludzie zmieniacie softy, macie jakieś problemy z komórkami i one wam pomagają czy może jakieś dodatki dochodzą i wygląd sie zmienia...
No właśnie bo o wygląd mi chodziło, bo w nabytej przeze mnie 6230 po wciśnieciu *#0000# wyskakuje V05.26 ( co jest wersją softu IMO ale pewien nie jestem... ) bynajmniej czy idzie jakoś zmienić, sprawić, by było bardizej na czasie te kwadratowe menu tej nokii, bo tą przestarzałą przewijaną listę to w ogóle odpuszczam w zapomnienie, ale te ikonki w tabeli są przerażające, odczucia conajmniej, jak w win95... jest do tego jakieś oprogramowanie, jakieś schematy się ściąga, jak to się nazywa, jakich hasel szukać.
Sorry troszkę za OT ale nie chciałem nowego tworzyć, a nawet nie wiem czego szukać, czy coś takiego w ogole jest... No i czy próbował ktoś łączyć się przez bluetoth'a z Videostradą, chce ode mniejakiegoś pina, ale jak wstukuję to nie wchodzi