Witam. Ja dziś otrzymałem telefon z DOPL, miał być w środę w zeszłym tygodniu, ale Pani się wytłumaczyła chorobą i przeprosiła, że nie dzwoniła wcześniej. OKI, życie

Sam dziś miałem jechać do innego miasta na umówione spotkanie, a wczoraj wysiadł mi samochód, ale do rzeczy.
Oczekiwałem od Plusa na PWA, K800i w niższej cenie niż dla nowych klientów. Mogę go otrzymać w taryfie Biznes Klasa 50 w cenie 399 netto, zamiast 799 netto. Plus do tego oczywiście minuty jak w promocji Czas dla Ciebie, czyli jak dobrze pamiętam 180 minut.
Żadnych pism do Działu Reklamacji nie pisałem, jedynie co byłem zdecydowany przenieść numer do Ery, wniosek o rozwiązanie umowy w Plusie złożyłem.
Konsultant przypisany początkowo do mojego konta nie widział możliwości zmiany ceny telefonu. Wszystko zmieniło się, jak zostawiłem prośbę o oddzwonienie i zadzwoniła inna Pani Konsultant, która widziała możliwość negocjacji ceny i w moim imieniu wystosowała prośbę.
Bardzo dużo zależy od konsultanta, jak dojdzie do finalizacji umowy to wyślę do Polkomtela pochwałę dla Pani Konsultant