• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #1139  autor: Jooboo
 24 lut 2005, 02:06
Jak w tytule, prosiłbym o uwagi na temat tego phona (właśnie wszedł do sprzedaży). W szczególności interesuje mnie jak się sprawuje jako odtwarzacz filmów Divx/Xvid i w ogóle multimediów. Założenia są interesujace: ekran duży, rozkład klawiszy taki raczej konsolkowy (nie mówię, że to wada), ale to jest Nokia, a oni najlepiej robią... reklamówki o telefonach. Jeśli ktoś używał 7710, to byłbym wdzięczny za info.

The higher, the fewer!

#1153  autor: Dragon
 24 lut 2005, 17:59
filmy na telefonie to wedlug mnie pomylka, mozesz sobie zobaczyc jakis krotki filmik albo cos i poszpanowac przed kumplami, ale na dluzsza mete to niepraktyczne, jak chcesz ogladac filmy na czyms przenosnym to kup sobie skladane DVD z 14"ekranem LCD. A jesli chodzi ogolnie o multimedia no to nie sa zle, masz teraz P900 sprzet jest porownywalny, tylko ma inny wyglad

#1494  autor: Jooboo
 07 mar 2005, 14:39
Pod adresem http://mobile-review.com/review/nokia-7710-en.shtml można znaleźć dokładny test tego phona (niestety po angielsku). Autor nie zostawia na tej Nokii suchej nitki... szkoda, to mógł być przebój.

The higher, the fewer!

#1496  autor: Sirmark
 07 mar 2005, 14:49
Jooboo pisze:Autor nie zostawia na tej Nokii suchej nitki... szkoda, to mógł być przebój.
wcale mnie to nie dziwi... podobnie bylo z 7700, chyba chyba nawet nie trafila na rynek..
Idea fajna, ale wykonanie kiepskie, i jeszcze pewnie sporo czasu uplynie aby tego typu produkt byl dopracowany..

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#56262  autor: Dragon
 25 lut 2006, 13:01
chcialbym odswiezyc temat bo zainteresowal mnie troche ten telefon. Szukalme o nim kilka informacji ale sa one czasem sprzeczne wiec chcialbym sie dowiedziec kilku rzeczy
1. Telefon ma IrDA, BT czy i jedno i drugie ?
2.Czy to prawda ze obsluguje MMC tylko do 512mb>?
3.nadal sa takie problemy z znalezeniem oprogramowania
4:SimarK (lub inni uzytkownicy ktorzy spotkalisie z tym telefonem): Jakie sa jego najbardziej ucizliwe problemy?
5. Czy telefon ma wibracje ?