• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#147831  autor: aga
 30 sty 2007, 22:06
robinho pisze:przejscie z abo ery do tt oznacza chyba jednoczesnie wlaczenie taryfy happy taniej po 4miesiacach wiec nie groza mu najwyzsze stawki
Niestety nie masz racji. Zaczyna się od taryfy Happy ze stawką 77gr. Wiem to na pewno, bo w grudniu przeszłam z abo na TT.
Taryfa Happy Taniej po 4 miesiącach jest wtedy, gdy przechodzi się od innego operatora.

#147861  autor: Prometo
 30 sty 2007, 22:48
dechomenon, powiedziałeś, że twoja luba i większość twoich znajomych jest w Plusie. Ja bym zrezygnował z Ery i przeszedł z numerem o ile Ci na nim zależy do Plusa.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#147864  autor: Irek
 30 sty 2007, 22:52
Ja bym postawił na inne rozwiązanie. Simplusa na stałe skoro ma dużo znajomych i kobiete, a docelowo karte TT. I wszystko jasne.

"And one more thing..."

#147880  autor: D@rio
 30 sty 2007, 23:03
najlepsza sieć dla zakochanych to raczej Heyah obecnie ;)

bo Simplus - tylko chwilowo. Kiedyś się promocja skończy...

Obrazek

#147952  autor: dechomenon
 31 sty 2007, 02:44
no ja juz postanowiłem dostałem za 36zł 80min do wszystkich sieci, wiec spokojnie mi to wystarczy:P a jak bedzie trzeba to sie kupi starter Heya i heja ho hehe:P