• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 10 z 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Czy zakupisz ofertę mBank Mobile???

Tak i będę korzystał
10
15%
Nie i nie zamierzam korzystać
45
67%
Zastanawiam się i czekam na szczegóły oferty
12
18%

#140051  autor: oprych
 08 sty 2007, 09:16
Raczej tak wiele osób z poczty głosowej korzystać nie będzie, więc cena nie jest niczym nadzwyczajnym w porównaniu do ceny BOK w heyah

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#146968  autor: Marketing
 29 sty 2007, 00:10
Nowa promocja w mabnk mobile:
Więcej szczegółów w linku:
http://www.mobile.pl/10249

Z mojej strony komentarz tej promocji jest taki:
Super fajna promocja ale na jeden miesiąc nie będę przenosił się do mbanku by w marcu tego żałować, ale gdyby była na stałe to bym pomyślał o zakupie karty sim w mbanku ;-)

#146969  autor: b@sho
 29 sty 2007, 00:15
taki troche gniotek, bez konta u nich prepiada nie oplaca sie kupowac. taka troche na sile przerobka promocji plac kartami. ale jak ma sie ich karte to zawsze moze sie przydac. 9min to wiecej niz 3min, wiec niech sie ciesza ci co korzystaj z tego prepaidu

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#146970  autor: Marketing
 29 sty 2007, 00:17
b@sho pisze:taki troche gniotek, bez konta u nich prepiada nie oplaca sie kupowac.
Właśnie na tym MVNO polega.
Ciekawe czy za puder avon będzie dawać dwie minuty czy 3 :D:D

#146971  autor: b@sho
 29 sty 2007, 00:19
Marketing wiem na czym mvno polega :wink: co do avonu to pewno tez cos takie wcisna ze jak kupisz za iles to wtedy min dostajesz bo jak za sam puder to im by sie nie oplacalo :mrgreen: chociaz w sumie :lol:

[ Dodano: 2007-01-29, 00:22 ]
ps. a stronka z regulaminem ci sie otwiera :?: bo u mnie error wyskakuje

#146972  autor: oprych
 29 sty 2007, 00:25
Ja wogóle wszystkich tych MVNO nie traktuję poważnie :|

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#146974  autor: b@sho
 29 sty 2007, 00:26
oprych tylko smiesznie bedzie jak czysto hipotetycznie dojdzie do tego ze zwykle opy beda tylko infastrukture udostepniac a nie beda swiadczyc ulug bo im sie nie bedzie oplacac :mrgreen: :lol:

#146975  autor: Marketing
 29 sty 2007, 00:41
b@sho, też erro wyskakuję też chciałem znaleźć jakiś kruczek bo może jest np. ograniczenie do 500 zł czy jak, ale narazie nie ma regulaminu :(
b@sho pisze:oprych tylko smiesznie bedzie jak czysto hipotetycznie dojdzie do tego ze zwykle opy beda tylko infastrukture udostepniac a nie beda swiadczyc ulug bo im sie nie bedzie oplacac
Wszystko możliwe.
Za litr paliwa mi by się przydała minuta rozmowy może orlen coś pomyśli :D

#146978  autor: Marketing
 29 sty 2007, 00:58
Pawrzes pisze:A na Allegro jest już 37 aukcji związanych z mBank mobile http://www.allegro.pl/454...er=t&view=gtext a startery tańsze nawet o połowę...

To jest aukcja roku:
http://www.allegro.pl/item161623772_sta ... aczej.html
Startera nie doładowujesz, poprostu go wyrzucasz i wkładasz nowy (tak naprawdę numer nie ma tu znaczenia)!!!

mBank mobile to operator inny niż wszyscy!
I później się dziwić że niedługo więcej niż jedna karta sim na osobe wypada. :twisted:

#146996  autor: D@rio
 29 sty 2007, 07:40
Marketing pisze:Ciekawe czy za puder avon będzie dawać dwie minuty czy 3 :D
za krem do usuwania cellulitis'u 30...

a za żel do wzmacniania jędrności piersi 60..
b@sho pisze:oprych tylko smiesznie bedzie jak czysto hipotetycznie dojdzie do tego ze zwykle opy beda tylko infastrukture udostepniac a nie beda swiadczyc ulug bo im sie nie bedzie oplacac
nie dojdzie do czegoś takiego nigdy.

Obrazek

#147033  autor: cesarz
 29 sty 2007, 10:12
Pamietajcie ,ze Avon ma duzo konsultantek ,ktore prawdopodobnie miedzy soba beda mialy tansze polaczenia . Dla wirtualnego opa to jest swietny poczatek , Polsat chce na poczatek miec chyba co 10-tego ,ktory ma ich platforme (Polsat Cyfrowy), a tak mi sie wydaje ,ze na temat Avon krytycznie wypowiadaja sie tylko mezczyzni.100tys. to jest duzo dla MVNO , chca trafic do jednej grupy konsumentow, moze to KOBIETY.

CNN

#147055  autor: Marketing
 29 sty 2007, 11:32
cesarz pisze:Pamietajcie ,ze Avon ma duzo konsultantek ,ktore prawdopodobnie miedzy soba beda mialy tansze polaczenia .
To niech sobie wezmą sami swoi będą mieć 24 grosze.
Inne sieci w pakietach też mniej więcej 24 grosze.
A taki mbank dla przykładu 30 groszy i tylko 20 osób i to jeszcze osoby polecone.

Ale ludzie tego nie zrozumieja i AVON zarobi na tym jeszcze:D .
cesarz pisze:a tak mi sie wydaje ,ze na temat Avon krytycznie wypowiadaja sie tylko mezczyzni
Masz rację wydaje ci się.
cesarz pisze:100tys. to jest duzo dla MVNO , chca trafic do jednej grupy konsumentow, moze to KOBIETY.

Ale w sumie po co i tak większość ludzi ma telefon, a to raczej dużo tańsze nie będzie.

Po prostu mnie MVNO nie pociąga.
Ale gdyby tyle minut tj. 9 mbank dał na stałe tą promocje to ide do nich :-)

#147060  autor: cesarz
 29 sty 2007, 11:57
Marketing -To co Tobie odpowiada ,innym moze nie pasowac . Mysle ze Avon to doswiadczona firma i popelnienie bledu nie jest duze.Jak przedstawia oferte to zobaczymy , moze beda tansi od SS.Orange Go m juz 20gr w sieci i na stacjonarne. Mysle ,ze teraz inne opty dadza podobne stawki .

CNN

#147067  autor: Marketing
 29 sty 2007, 12:15
Marketing -To co Tobie odpowiada ,innym moze nie pasowac . Mysle ze Avon to doswiadczona firma i popelnienie bledu nie jest duze.Jak przedstawia oferte to zobaczymy , moze beda tansi od SS.Orange Go m juz 20gr w sieci i na stacjonarne. Mysle ,ze teraz inne opty dadza podobne stawki .
Dokładnie czas pokaże. Póki co to jeśli inne MVNO będą wyglądać jak mbank to nie wróże im przyszłości.

#147071  autor: b@sho
 29 sty 2007, 12:22
D@rio dojdzie nie dojdzie, zauwaz ze napisalem czysto hipotetycznie a potem jesze te miny wiec chyba widac ze sobie jaja robie.
Marketing pisze:I później się dziwić że niedługo więcej niż jedna karta sim na osobe wypada.
juz tak jest, a startery ss to po co sie teraz kupuje, zeby sobie podzwonic z jednym nr za free przez miesiac i do kosza. ja sam mam na siebie 3 aktywki a mialem jeszcze w grudniu 5 :mrgreen: wykorzysta sie tansze uslugi i lepei jkupic nowy starter niz doladowywac

[ Dodano: 2007-01-29, 12:27 ]
ps. regulamin juz chodzi, mozna sobie poczytac

#147185  autor: jahu
 29 sty 2007, 17:28
cesarz pisze:Marketing -To co Tobie odpowiada ,innym moze nie pasowac . Mysle ze Avon to doswiadczona firma i popelnienie bledu nie jest duze.Jak przedstawia oferte to zobaczymy , moze beda tansi od SS.Orange Go m juz 20gr w sieci i na stacjonarne. Mysle ,ze teraz inne opty dadza podobne stawki .
Jedna uwaga - 20 gr/min nie jest w taryfie tylko jako promocyjny dodatek - opcja - czyli forma pakieciarstwa. Czyli zeby sie oplacalo w porowaniu z SS wydzwonic trzeba conajmniej 125 min - biorac pod uwage statystyczne arpu to kowalski tego nie wykorzysta - owszem oplaca sie to ludziom ktorzy mysal przy wyborze sieci, taryfy etc i wybieraja sobie uslugi pod siebie..

Odnosnie 9 min - jakby bylo stale to bym sie raczej zapisal i zaczal wydawac karta na co tylko sie da :D

#147198  autor: pawel_k
 29 sty 2007, 17:46
mi dzis przyszla karta do konta z mbanku i niespodzianka w kopercie byl tez nowy starter ich sieci komorkowej.

Niestety z braku telefonu bez simlocka nie mam jak przetestowac "gratisu" ;)

:)

#147221  autor: Marketing
 29 sty 2007, 18:29
b@sho pisze:juz tak jest, a startery ss to po co sie teraz kupuje, zeby sobie podzwonic z jednym nr za free przez miesiac i do kosza.
E na razie tylko na allegro są dostępne. Chyba że już są ogólnodostępne choć wątpię.

b@sho pisze:ps. regulamin juz chodzi, mozna sobie poczytac

No nieźle nawet haczyków nie ma :-)
Szkoda naprawdę że tylko miesiąc promocji.
:D
Bo już bym se starterka walnął. :P
jahu pisze:Jedna uwaga - 20 gr/min nie jest w taryfie tylko jako promocyjny dodatek - opcja - czyli forma pakieciarstwa. Czyli zeby sie oplacalo w porowaniu z SS wydzwonic trzeba conajmniej 125 min
Ach mogli by ci "Sami Swoi" zrobić w sieci sms-y po groszu.
Porządny projekt mieli i zniwelowali go :twisted:

#147226  autor: cesarz
 29 sty 2007, 18:47
Markieting-W Orange Go 5zl placisz za mozliwosc rozmawiania po 20gr -czyli 20miut w SS. Limit jest 1200min. a na to trzeba by wydac 240zl .Czy Ty wydajesz co miesiac 240zl? A w SS sa drogie SMS-y Pakiet daje takie mozliwosci ,ze nie wszystkie -100 sms-y musisz wykorzystac i tak po 30 sms-ach jestes do przodu.

CNN
  • Strona 10 z 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9