• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 38 z 147
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 147

#145918  autor: Prometo
 25 sty 2007, 22:53
D@rio pisze:Brawa dla Ery!
,
Tutaj piszesz to a avatar z Polkomtela :?: ;-)

#145920  autor: przemek910
 25 sty 2007, 22:54
Czy to, że dario pochwalił Erę od razu musi zmienić avatar na logo Ery?

#145923  autor: Prometo
 25 sty 2007, 22:57
kin pisze:Czy to, że dario pochwalił Erę od razu musi zmienić avatar na logo Ery
Nie musi, żyjemy ponoć w demokratycznym kraju, ale będę obstawał przy swoim :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#145925  autor: D@rio
 25 sty 2007, 22:59
no myślałem że już mnie na tyle znasz, czytasz moje posty że powinieneś wiedzieć dlaczego mam akurat taki a nie inny avatar.

No ale - każdy z Nas jest inny ;-) ...

Obrazek

#145930  autor: Prometo
 25 sty 2007, 23:06
D@rio pisze:no myślałem że już mnie na tyle znasz, czytasz moje posty że powinieneś wiedzieć dlaczego mam akurat taki a nie inny avatar
Miałeś Plusa, po awansie masz Polkomtela, napisałeś nawet cyt. "niech tak zostanie", jesteś expertem d/s sieci Plus - wychodzi na to, że mało Ciebie znam :cry:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#145935  autor: D@rio
 25 sty 2007, 23:30
Prometo pisze:
Miałeś Plusa, po awansie masz Polkomtela, napisałeś nawet cyt. "niech tak zostanie", jesteś expertem d/s sieci Plus - wychodzi na to, że mało Ciebie znam
no to jednak faktycznie mało wiesz...

ale w sumie - większość idzie wywnioskować...wystarczy regularnie i uważnie czytać to, co piszę.

A pozatym - napisałem przecież kiedyś dlaczego zostaje taki a nie inny avatar.

Obrazek

#145968  autor: Rokko
 26 sty 2007, 08:02
Przeciez D@rio juz dawno powiedzial, ze zostaje przy Plusie po na tym sie najlepiej zna - wiec nie wiem o co kruszyc kopie.

[ Dodano: 2007-01-26, 08:31 ]
wlasnie wykonalem telefon do DOPL. Mila Pani zapytala ktory telefon mnie najbardziej lechce. zdeklarowalem sie na Nokie 6280. Powiedzialem ze cena aktualna mi nie odpowiada.O moim pisemku dowiedzialem sie tylko tyle ze jest zarejestrowane w systemie. Mily glos powiedzial, ze przesle moje zapatrywania na ten model do tzw organow decyzyjnych.No coz czekam na odpowiedz. Ciekawe kto wlasciwie podejmuje ta decyzje teraz?

#146000  autor: kadent
 26 sty 2007, 12:39
Pytanie z innej beczki.
Co to jest DOPL?
Żonie skończył się w Plusie kolejny 2 letni okres zobowiązania a operator nie przesłał żadnej oferty ANU czy PWA. Plan biznesowy, obroty to ok 60-70 zł/mc + czasami roaming.
Najrozsądniej będzie przenieść numer do pomarańczowych.

pozdr

kadent

#146005  autor: Rokko
 26 sty 2007, 13:08
Dział Obsługi Programu Lojalnościowego nr 2699. Oni nie przyślą żadnej oferty. Musisz do nich zadzownic. A w Orange tez nie spodziewaj sie żadnych fajerwerków.

#146010  autor: kadent
 26 sty 2007, 13:16
Rozumiem. Dziwi mnie jednak fakt iż w poprzednich latach zawsze plus przysyłał ofertę czy wręcz dzwonił a teraz nic. W Orange od zawsze miałem takie doświadczenia ale może ze względu na kwoty rachunków :wink:

Pozdr

kadent

#146051  autor: Rokko
 26 sty 2007, 15:52
Nie wiem jak przy duzych rachunkach ale przy malych Plus nie ma takiego zwyczaju.Jak nie zadzwonisz to sie nie dowiesz. Niestety. A ja ciagle czekam na telefon od Pani z DOPL :(

#146154  autor: D@rio
 26 sty 2007, 20:09
Rokko pisze:Oni nie przyślą żadnej oferty.
lepszym biznesowym przysyłają pocztą ofertę drukowaną ANU - parę wybranych propozycji.

Obrazek

#146156  autor: Marketing
 26 sty 2007, 20:12
D@rio pisze:lepszym biznesowym przysyłają pocztą ofertę drukowaną ANU - parę wybranych propozycji.
I żerują na osobach starszych (zazwyczaj)
Którzy nie wiedzą że mogą dostać już nowy telefon (przedłużając umowę) tylko mają oni już telefon bez umowy na ale płacić muszą :-)
W erze miesiąc przed informują co się należy.

#146158  autor: D@rio
 26 sty 2007, 20:14
Marketing pisze:I żerują na osobach starszych (zazwyczaj)
Którzy nie wiedzą że mogą dostać już nowy telefon (przedłużając umowę) tylko mają oni już telefon bez umowy na ale płacić muszą
czy żerują to nie wiem. Mówię jak jest.

Natomiast, w kwestii informacji telefonicznej o ofercie PWA/ANU itp. to coś takiego w Plusie nie istnieje.

Obrazek

#146194  autor: Kaczy
 26 sty 2007, 23:24
D@rio pisze:w ogóle to G.300 zeszło na psy już. Mają niechlubną opinię. Nie jedni sądzą że to zwykli krętacze i oszuści, naciągacze.
Że tak jeszcze pojadę po G300 (bo jak do mnie przychodzą to też mnie irytują).
Dziś przyszedł do mnie na PWA klient z 10. aktywacjami biznesowymi.
Powiedział mi krótko: zrezygnowałem z opiekuna, bo się mną nie interesował.

Nie wiem co leży w obowiązkach G300, ale jakoś widzocznie nie mają czasu dla tych osób o które powinni się starać.

...::: Made for loneliness :::...

#146203  autor: D@rio
 26 sty 2007, 23:55
Kaczy pisze:Nie wiem co leży w obowiązkach G300, ale jakoś widzocznie nie mają czasu dla tych osób o które powinni się starać.
jak nazwa wskazuje leży opieka nad klietem.

Ja powiem jedno:

w Plusie, lepiej być klientem biznesowym z 3 - 4 aktywkami na koncie niż 10 - 20 i z opiekunem biznesowym. W tym pierwszym modelu, na własną rękę można zdecydowanie więcej wywalczyć niż łudzić się że "profesjonalista" dba o Twoje telekomunikacyjne interesy i pracuje na Twoje konto...

Obrazek

#146833  autor: Czarus_k
 28 sty 2007, 20:09
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum pozdrawiam więc wszystkich. Mam taki oto problem. W dniu 7.03.2005 zakupiłem w Plusie telefon za 1 złoty w taryfie Nowy Plus 55. Dzisaj odgrzebałem umowe aby sprawdzić dokładna datę zawarcia w/w i ze zdziwieniem stwierdziłem, ze umowa ta jest na czas nieokreślony. Dodam,że jest to pierwsza moja umowa w Plusie i chyba sprzedawca sie pomylil zaznaczajac pole oznaczajace rodzaj umowy. Pytanie teraz do "madrych głów" czy taka umowa jest zgodna z prawem i w każdej chwili moge ja rozwiazac za wcześniejszym wypowiedzeniem? Czy też musi trwać 2 lata i potem można zrezygnową lub przedłużyc tzw lojalką? Proszę o poradę. Aha jeszcze jak bym przedłużał ją lojalką to czy przy rabacie na abonament mogę liczyć na telefon za 1złoty?

#146835  autor: Kaczy
 28 sty 2007, 20:28
Wszystkie umowy są na czas nieokreślony.
Dopiero regulamin promocji określa po jakim czasie można zerwać umowę bez konsekwencji.
Jest to przeważnie okres 24 miesięcy dla umów z telefonem, bądź 12 bez telefonów.

Wyciąg z regulaminu:
Kod: Zaznacz cały
1. W ciągu 24 miesięcy od dnia zawarcia Umowy w ramach Promocji Abonent nie może zawiesić świadczenia usług ani przenieść na inny podmiot
praw i obowiązków wynikających z Umowy, bez zgody Polkomtel

...::: Made for loneliness :::...

#146858  autor: Rokko
 28 sty 2007, 21:15
jezeli chcesz przedluzyc to albo telefony albo rabaty.Plus nie laczy takich ofert.

#147032  autor: xysiek
 29 sty 2007, 09:59
Widzieliscie statystyki przenosin? My tu o tym czy przedluzyc z Plusem a 6tys ludzi przeszlo do plusa i to wlasnie on najwiecej zyskal...o co kaman?:/ Taka dobra ta reklama z Mumio czy moze o jakiejs ofercie nie wiem??
  • Strona 38 z 147
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 147
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38