• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#144706  autor: oprych
 22 sty 2007, 22:20
Przecież mogą też wybrać plan socjalny.
Zauważ też, że bliscy dzwoniący do nich, aby tanio się kontaktować tez musieliby mieć sieć SS, a kto siena taki krok zdecyduje?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#144719  autor: Marketing
 22 sty 2007, 22:35
oprych,
Jest takie przysłowie
"Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził"
Jeśli ktoś się mieści w pakiecie socjalnym to bardziej mu się opłaca komórka.
Nie jest powiedziane że stacjonarny się nie opłaca, ale w tym wypadku zdecydowanie nie!
Np. jeśli ktoś korzysta w określonych godzinach z telefonu stacjonarnego i ma abonament "Darmowe wieczory i weekendy" To komórka dla niego podług tych rozmów co wykona byłoby majątkiem. Niestety inna sprawa na ile to potrzebne są rozmowy? Nie nam oceniać.

[ Dodano: 2007-01-24, 16:29 ]
Podbijam temat

na allegro pojawiły się te startery: CEna wyższa dwa razy czyli 20 zł. Zainteresowanie zerowe. Ehh ta sieć to mniej niż zero.

http://www.allegro.pl/item160558609_sta ... siace.html
http://www.allegro.pl/item160001642_sta ... mowy_.html

#145370  autor: PiotrG-dz
 24 sty 2007, 18:15
Ja niedługo zlikwiduję socjalny i przejdę do TT.Bo w nim za 3 min płacę 0.71 a w Mega Pakiecia 0.60 gr z naliczaniem sekundowym.

#145490  autor: Prometo
 24 sty 2007, 21:58
tepsaslave pisze:Ja niedługo zlikwiduję socjalny i przejdę do TT.Bo w nim za 3 min płacę 0.71 a w Mega Pakiecia 0.60 gr z naliczaniem sekundowym.
tepsaslave,

tepsaslave, starsi tego nie rozumieją . Ja mam babcię, która przez 2 lata miała komórkę, ale jak zaistniała możliwość podłączenia stacjonarnego z TP SA to się uparła, że musi go mieć i koniec. Nie pomogły różnego rodzaju prośby i tłumaczenia, że komórka jest dla niej tańsza niż stacjonarny. I co zrobić?

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#145504  autor: Marketing
 24 sty 2007, 22:17
Nie pomogły różnego rodzaju prośby i tłumaczenia, że komórka jest dla niej tańsza niż stacjonarny. I co zrobić?
Ja mam pewien sposób :)
Marketingowy oczywiście :)
Reklama w tv trwam. Tv mango okresliło to jako strzał w 10 to by się SS udało.
Na pytanie nie każdy ogląda tv trwam odpowiadam zgadza się, ale do pewnej liczby osób starszych reklama na pewno by trafiła.

#145510  autor: Kaczy
 24 sty 2007, 22:25
Startery SS będą dostępne u mnie w pracy w piątek po południu.
Jak coś to wpadać do Galaxy w Szczecinie :)

...::: Made for loneliness :::...

#145519  autor: D@rio
 24 sty 2007, 22:32
Marketing pisze:Ja mam pewien sposób
Marketingowy oczywiście
Na pytanie nie każdy ogląda tv trwam odpowiadam zgadza się, ale do pewnej liczby osób starszych reklama na pewno by trafiła.
masz bardzo trafny sposób. Jeszcze jakby z ambon księża rozreklamowali to już w ogóle sukces. Tak wiele rzeczy możnaby zmienić, np. TP S.A. wytępić na korzyść Ery Domowej ;)

Zresztą, nie chcę przypominać jak dobrze swego czasu sprzedawaly się "dekodery do odbioru TV Trwam". Notabene, dystrybutowane przez Radio Maryja. Już nie wspomnę, że koszt wynosił chyba 449zł. za dekoder (zestaw, dekoder + tależ + konwerter + mocowanie), co uważam za absolutne ździerstwo.

Obrazek

#145523  autor: Prometo
 24 sty 2007, 22:40
D@rio pisze:Zresztą, nie chcę przypominać jak dobrze swego czasu sprzedawaly się "dekodery do odbioru TV Trwam". Notabene, dystrybutowane przez Radio Maryja. Już nie wspomnę, że koszt wynosił chyba 449zł. za dekoder (zestaw, dekoder + tależ + konwerter + mocowanie), co uważam za absolutne ździerstwo.
No przecież ojciec dyrektor musiał uzbierać na nowego Maybacha.

Pozdrawiam - Prometo

#145525  autor: oprych
 24 sty 2007, 22:44
A czy czasem cena dekodera w tamtych czasach nie oscylowała w tych cenach? Przecież to już było dawno a ceny się zmieniają, po za tym po co robić OT?
Prometo pisze:No przecież ojciec dyrektor musiał uzbierać na nowego Maybacha.
Przykro mi to mówić, ale dla mnie to zwykła zazdrość :?

#145527  autor: Marketing
 24 sty 2007, 22:46
Ale akurat to by miało wymiar społeczny.
Jak "udupić" monopolistę czyli tepse.
Zresztą sam już nie wiem tłumaczysz godzinę starszej osobie że płaci 36,60 zł za stacjonarny i nie ma nic a koórka jest lepsza tańsza może wziąć ją ze sobą, mieć przy łóżku w razie czego. A tu nic nie pomaga :twisted:

#145529  autor: Pawrzes
 24 sty 2007, 22:48
D@rio pisze:
Marketing pisze:Ja mam pewien sposób
Marketingowy oczywiście
masz bardzo trafny sposób. Jeszcze jakby z ambon księża rozreklamowali to już w ogóle sukces. Tak wiele rzeczy możnaby zmienić, np. TP S.A. wytępić na korzyść Ery Domowej ;)

Zresztą, nie chcę przypominać jak dobrze swego czasu sprzedawaly się "dekodery do odbioru TV Trwam". Notabene, dystrybutowane przez Radio Maryja. Już nie wspomnę, że koszt wynosił chyba 449zł. za dekoder (zestaw, dekoder + tależ + konwerter + mocowanie), co uważam za absolutne ździerstwo.
Nawet czytałem artykuł o tym jak Mango Telezakupy zaczęło sie reklamować w TV Trwam - sami są zaskoczeni tak wielkim wzrostem sprzedaży dzięki bardzo podatnej na reklamę widowni :)

Pozdrawiam

#145532  autor: Prometo
 24 sty 2007, 22:53
oprych pisze:Prometo napisał/a:
No przecież ojciec dyrektor musiał uzbierać na nowego Maybacha.

Przykro mi to mówić, ale dla mnie to zwykła zazdrość
oprych, nie chcę tutaj robić żadnego wykładu ani offtopa, ale uczyłeś się religii i są moim zdaniem pewne granice - jedni nie mają co do garnka włożyć, a ojciec dyrektor (ksiądz, który powinien być przykładem dla innych) jeździ taką gablotą :wink:

Pozdrawiam - Prometo

#145534  autor: Marketing
 24 sty 2007, 22:57
Prometo pisze:oprych, nie chcę tutaj robić żadnego wykładu ani offtopa, ale uczyłeś się religii i są moim zdaniem pewne granice - jedni nie mają co do garnka włożyć, a ojciec dyrektor (ksiądz, który powinien być przykładem dla innych) jeździ taką gablotą :wink:
Do Rydzyka mam mięszane uczucia.
Ale skoro już mowa o tym to ci powiem o pewnym stereotypie.
Są rodzice mają jednego syna zostaje on księdzem są dumni. Ale wiedzą że już nie będą mieć wnuczków. Zamiast wyprawić synowi wesele kupują mu np. samochód. A później głupoty ludzie gadają kto i jak powinien żyć. Że ledwo do parafii przyszedł a już ma nowego XXX samochód.

#145539  autor: Prometo
 24 sty 2007, 23:06
Marketing, ja cały czas myślę o Rydzyku.
A co do innych księży to znam kilku że tak powiem z powołania i kilku z zamiłowania do kasy i innych uciech.

Pozdrawiam - Prometo

#145543  autor: oprych
 24 sty 2007, 23:14
Ksiądz to zwykły człowiek, tak samo jak papież. Dla mnie, to żadne autorytety. Zwykli ludzie...

#145550  autor: Prometo
 24 sty 2007, 23:28
oprych, nie będę polemizował widze, że mamy dwa inne poglądy zakończmy temat i skupmy się na telefonach :wink:

Pozdrawiam - Prometo

#145786  autor: jahu
 25 sty 2007, 20:01
Z tym trwamem to nie takie glupie - target calkiem spory, i faktycznie mozna by to uznac za jeden z lepszych sposobow na wykorzystanie tego "tworu" Po co zastepy emerytek maja nabijac kabze monopoliscie, jak pewnie rzadko uzywaja telefonu a w razie czego komorka znacznie lepsza bo zawsze mzoe miec przy sobie i w dodatku utrzymanie numeu jakeis 3 razy tansze :D

#145899  autor: D@rio
 25 sty 2007, 22:14
oprych pisze:Ksiądz to zwykły człowiek, tak samo jak papież. Dla mnie, to żadne autorytety. Zwykli ludzie...
nie, napewno nie zwykli. Powinny to być osoby reprezentatywne, autorytarne a że są w Polsce takie jakie są, to już inna sprawa....

Obrazek

#145902  autor: oprych
 25 sty 2007, 22:23
D@rio, a czemu od razu wieszać psy na Polsce? Na całym świecie w każdym "zawodzie" jeśli tak to można nazwać, są czarne owce. Tak samo jest w policji, sądownictwie, a takzę wśród np. nieuczciwych lub niekompetentnych konsultantów, żerujących na niewiedzy klienta.

#145904  autor: Marketing
 25 sty 2007, 22:28
Nie wspominając już o Polskiej piłce nożnej :(
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3