• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 37 z 147
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 147

#145508  autor: Rokko
 24 sty 2007, 22:20
spoko wystawie ci fakture Vat ;)
tez oczekuje z utesknieniem na odpowiedz, poprzednim razem reakacja byla po reklamacji, teraz nie spodziewam sie ominiecia tego etapu.

#145513  autor: D@rio
 24 sty 2007, 22:25
Prometo pisze:
Lepsza jest umowa o dzieło
to raczej nie pasuje pod umowę o dzieło.

Obrazek

#145565  autor: miliard
 25 sty 2007, 00:04
Chyba jest duża rotacja na stanowiskach G300 bo w ciągu 6 lat (nie jestem upierdliwym klientem i nie wydzwaniam co chwilę) było ich ze 4. Za każdym razem trzeba dzwonić do BOKu i dowiadywać się o nr do opiekuna, bo stary nr nieaktualny, albo osoba nie pracuje albo coś tam innego.
Najgorszy był synuś szychy z rejonu katowickiego. Kilkanaście razy próbowałem nawiązać z nim kontakt, to odpowiadał "zaraz oddzwonię" i tyle go słyszałem. Kiedy napisałem na niego skargę to zadzwonił z przeprosinami i chciał, żeby pismo wycofać. A po tygodniu już go nie było.

Na tym moim znajomym też się zawiodłem. Nie wykazał więcej niż 1% zainteresowania moim PWA, chociaż swego czasu nieźle mu bazę klientów rozwinąłem. Cóż, ludzka pamięć jest ulotna a pamięta się tylko złe rzeczy. O dobrych się nie pamięta.

Na dzień dzisiejszy decyzja jest taka: poczekam do prima aprilisu, kiedy już powinna być komercyjnie uruchomiona sieć Czwartego. Dobra oferta = nowy klient. Przeciętna = bój o PWA.

#145606  autor: Kaczy
 25 sty 2007, 09:59
miliard pisze:G300 bo w ciągu 6 lat (nie jestem upierdliwym klientem i nie wydzwaniam co chwilę) było ich ze 4
To małe rotacje. Klient mi raz opowiadał, że 4. razy zmienił mu się G300 ale w przeciągu 1. roku.
Dziwną mają polityke, że co chwila coś się zmienia.

...::: Made for loneliness :::...

#145711  autor: D@rio
 25 sty 2007, 16:28
w ogóle to G.300 zeszło na psy już. Mają niechlubną opinię. Nie jedni sądzą że to zwykli krętacze i oszuści, naciągacze. Ja podobnie. Wielokrotnie słyszałem, jakie praktyki stosują i jak rolują klientów. Polkomtel powinen dokładnie się im przyjrzeć i zrobić przesiew a nie pozwalać aby odwalali fuszerkę...

Zresztą, w sumie to sam jest sobie winny jak na to stanowiska przyjmowali każdego kretyna, który wystarczy że umiał mówić. Sam widziałem jakie kryterią są, kiedy był nabór...

Obrazek

#145757  autor: Rokko
 25 sty 2007, 18:53
W zwyklym BOA pani powiedziala, ze jest jakas oferta dla mnie przygotowana i mam sie laczyc z 2699, ale tam ni cholery nie idzie dodzwonic. Mecze sie od 15 i tylko naciskam 1, ze chce zeby sie ze mna skontaktowal. Wywalczyc trudno a dodzownic sie jeszcze trudniej.

[ Dodano: 2007-01-25, 19:48 ]
zrobei maly OT, jak jest z platnoscia za polaczenia z BOA i z numerem 2699? taka jak było 0,78 zł?

#145798  autor: D@rio
 25 sty 2007, 20:23
Rokko pisze:W zwyklym BOA pani powiedziala, ze jest jakas oferta dla mnie przygotowana i mam sie laczyc z 2699, ale tam ni cholery nie idzie dodzwonic. Mecze sie od 15 i tylko naciskam 1, ze chce zeby sie ze mna skontaktowal. Wywalczyc trudno a dodzownic sie jeszcze trudniej.
to znaczy że nie trafiasz na godziny pracy Twojego konsultanta, który jest przypisany w kwestii PWA, do Twojego konta. Musisz czekac aż teoretycznie oddzwoni. Dlaczego teoretycznie? Bo praktycznie, nie słyszałem jeszcze aby do kogoś oddzwoniali po zgłoszeniu...

2699 jest numerem bezpłatnym.

Obrazek

#145818  autor: Rokko
 25 sty 2007, 20:45
no to mnie pocieszyłeś. no cóż jutro bede wisiał na telefonie od rana. Nie dam żyć..... :smt096

#145843  autor: Prometo
 25 sty 2007, 21:16
D@rio pisze:Bo praktycznie, nie słyszałem jeszcze aby do kogoś oddzwoniali
Wiesz co D@rio, ostatnio załatwiałem jakąś sprawę w TP SA i sam się zdziwiłem jak jakaś konsultantka oddzwoniła do mnie na komórkę jak sprawy posunęły się daleko - myślałem, że zadzwoni na stacjonarny.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#145846  autor: D@rio
 25 sty 2007, 21:19
Rokko pisze:no to mnie pocieszyłeś. no cóż jutro bede wisiał na telefonie od rana. Nie dam żyć.....
ja nie jestem tutaj raczej od pocieszenia. Zawsze walę prosto z mostu prawdę. Ewentualnie mówisz próbować zadzwonić z innego telefonu na DOPL, wtedy "wpadniesz" na jakiegoś obecnie dostępnego konsultanta i tam również masz prawo załatwić to, co chcesz.

do mnie konsultant tylko jeden raz oddzwonił. Kiedy po 2 tygodniach wciskania "jedynki" złożyłem do Niego skargę do kierownika. Oddzwonił do mnie z przeprosinami, ale później zataił przygotowaną ofertę specjalną z Departamentu Reklamacji ( a więc niejako mi się oddwdzięczył za skargę ;- ) . Oczywiście, tym defakto sobie zapracował na kolejną skargę...

Obrazek

#145849  autor: Rokko
 25 sty 2007, 21:22
D@rio pisze: Oczywiście, tym defakto sobie zapracował na kolejną skargę...
Ten fragmet podoba mi sie najbardziej :) Wyrazy uznania :)

#145853  autor: Prometo
 25 sty 2007, 21:27
D@rio pisze:Oddzwonił do mnie z przeprosinami, ale później zataił przygotowaną ofertę specjalną z Departamentu Reklamacji
Czyli potraktował Cię specjalnie na innych warunkach :D

Pozdrawiam - Prometo

#145862  autor: D@rio
 25 sty 2007, 21:38
Prometo pisze:
Wiesz co D@rio, ostatnio załatwiałem jakąś sprawę w TP SA i sam się zdziwiłem jak jakaś konsultantka oddzwoniła do mnie na komórkę jak sprawy posunęły się daleko - myślałem, że zadzwoni na stacjonarny.
Wiesz, do mnie, do dnia dzisiejszego Osobisty Doradzcca Klienta Biznesowego sieci Era oraz wcześniej konsultant z CallCenter EraBiznes kontaktują się na mój numer Plus'a moniturując cały czas sprawę dot. MNP.

Swego czasu, kiedy interesowałem się OrangePremium, konsultant z działu zajmującego się ubezpieczeniem telefonów w ramach oferty OrangePremium także oddzwonił na moje życzenie, na numer sieci Plus.

A więc - oni potrafią...

Obrazek

#145865  autor: D@rio
 25 sty 2007, 21:40
Prometo pisze:
Czyli potraktował Cię specjalnie na innych warunkach
no tak potraktował że z tego co wiem, już tam nie pracuje. W ramach rekompensaty dostałem wtedy jednorazowo pakiet 30 minut.

Obrazek

#145874  autor: Prometo
 25 sty 2007, 21:45
D@rio pisze:oni potrafią...
Jak chcą. Trafiłem chyba na bardzo miłą i ludzką konsultantkę.

Pozdrawiam - Prometo

#145893  autor: D@rio
 25 sty 2007, 22:04
Prometo pisze:
Jak chcą. Trafiłem chyba na bardzo miłą i ludzką konsultantkę.
Powiem nawet więcej...

Sieć Era nawet oddzwania do klientów, który interweniują w różnych sprawach poprzez kanał e-mail'owy. A to chyba o czymś świadczy. Brawa dla Ery!.

Obrazek

#145894  autor: Prometo
 25 sty 2007, 22:06
D@rio pisze:Brawa dla Ery
To zmień ten avatar bo się bardzo gryzie z tym co napisałeś - chyba, że w marcu jak już zostaniesz klientem Ery.

Pozdrawiam - Prometo

#145897  autor: D@rio
 25 sty 2007, 22:10
Prometo pisze:
To zmień ten avatar bo się bardzo gryzie z tym co napisałeś - chyba, że w marcu jak już zostaniesz klientem Ery.
a czy napisałem coś złego, nieprawdziwego? Ja tutaj nikogo nie faworyzuję, nie reklamuję. Mówie tak, jak jest i o tym co sprawdziłem/doświadczyłem osobiście.

avatar - nie zmienię go bo nie posiadam tylu informacji o Erze itp. itd.

Natomiast, w Marcu jak najbardziej będę już klientem Era Biznes.

Obrazek

#145901  autor: Prometo
 25 sty 2007, 22:20
D@rio pisze:a czy napisałem coś złego, nieprawdziwego? Ja tutaj nikogo nie faworyzuję, nie reklamuję. Mówie tak, jak jest i o tym co sprawdziłem/doświadczyłem osobiście.
Napisałeś prawdę, sam jestem klientem Ery więc coś niecoś wiem o obsłudze klienta tej sieci.

Pozdrawiam - Prometo

#145912  autor: D@rio
 25 sty 2007, 22:43
Prometo pisze:
Napisałeś prawdę, sam jestem klientem Ery więc coś niecoś wiem o obsłudze klienta tej sieci.
to dlaczego taka aluzja do mojego avataru? ;-)

Obrazek
  • Strona 37 z 147
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 147
  • 1
  • 35
  • 36