Zaraz atakuje do Ery drogoą mailową
[ Dodano: 2007-01-24, 10:32 ]
D@rio pisze:Osk92 pisze:Tak... bo nigdy nie wykorzystuje tych 40/mc teraz wiem że miałem dużo więcej to szalałem... ale im sie coś po***ało... żyć nie umierać nie obraziłbym się na pkty Premia Ale gdybanie zostawmy na później
no ale w tym wypadku wykorzystałeś i nawet je przekroczyłeś z tego co widziałem w rozliczeniu...

Miałem 80 minut łącznie z poprzednich miesięcy, a na rachunku mamw wykorzystanych 59min i parę sek. Sugerujesz, że jednak coś nawaliłem

Większość, która widziała ten rachunek przyznaje mi racje
[ Dodano: 2007-01-24, 10:41 ]
Witam.
W mojej ostatniej fakturze nastąpiły komplikacje. Według niej miałem w tym miesiącu do wykorzystania 80 darmowych minut, a wykorzystałem ich tylko 59. Nie oto jednak chodzi. Od dnia 11.01.07r. zostały mi naliczane płatności za każde połączenie czy SMS, a przypominam, że według faktury miałem do wykorzystania jeszcze ok. 20 darmowych minut.
Numer faktury: 525439950107
Pozdrawiam, odpowiedź proszę kierować na
[email protected].
Coś takiego im napisałem... łagodnie
[ Dodano: 2007-01-24, 15:47 ]
Zapewne ten post się dołączy do poprzedniego

Sprawa wyjaśniona oczywiście Oskar źle zinterpretował fakturę...
59 min 30sek + 82 SMS to nie jest już suma a dwie osobne sprawa. Obliczając SMS jako minuty wychodzi akurat te 80min.
Mimo wszystko 24zł wydaje się dużo... to prawie moj abonament. (nie lcize tych 2x 10zł za doładowanie bo to wiadome)
Dzięki za pomoc Kin, D@rio i marketingowiec lecą do Was punkty za zainteresowanie sprawą