Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Z tego mogę wywnioskować że jeśli nawet płacę 25 zł miesięcznie i nie przekraczam nigdy abonamentu. Ale za to dzwoni do mnie dużo osób, zwłaszcza z poza sieci generuje im ruch. Polkomtel dostaje kasę za interkonekt to dadzą mi dobrą ofertę?xysiek pisze:Pod uwagę bierzemy wysokość rachunków z całego okresu umowy(a nie tylko z ostatnich 3miesięcy), wysokość abonamentu i częstotliwość korzystania z telefonu, tzn. przyjmowania i odbierania połączeń, oraz wykorzystanie usług niegłosowych czyli wysyłania SMS-ów,MMS-ów, korzystania z internetu, WAP, Fax Plus itd.
ale na zaden z moich argumentow nie odpowiedzieli...albo kiepskie czytanie albo pisanie:( W sumie nie spodziewalem sie, ze odpowiedz bedzie pozytywna. Mialem tylko nadzieje, ze jakos mi wytlumacza konkretnie swoja decyzje.D@rio pisze:nie no, to nie było kopiuj wklej tylko standard językowy. Jednak, ktoś to pisal własnoręcznie. Odwalił odpowiedź i tyle...
Jak masz siedem aktywnych kart i taki staż to nie masz opiekuna w Plusie, bo u nas w firmie przy ośmiu aktywnych kartach takowy jest. D@rio, jak to z tym jest?miliard pisze:staż 6 lat na tym koncie i 7 aktywnych kart.
no tak, heh. Widać natrafiłeś na jakiegoś laika to Ci odpalił fuszerkę. Zresztą, to częste u Nich. Możesz sie odwoływać, pisać kolejne argumenty ale oni Ci będą tylko odpisywać iż "podtrzymujemy stanowisko zawarte w piśmie z dn. xx.xx.xxxxr. Dziękujemy za kontakt z Nami". (ja już tak walczyłem - to jak walka z wiatrakami) Czyli generalnie mówiąc powiedzą Ci - "spadaj Pan na drzewo". W Plusie jest straszny mur beton i opór na argumenty. Oni swoje, a Ty woje...to już taki standard...xysiek pisze:ale na zaden z moich argumentow nie odpowiedzieli...albo kiepskie czytanie albo pisanie:( W sumie nie spodziewalem sie, ze odpowiedz bedzie pozytywna. Mialem tylko nadzieje, ze jakos mi wytlumacza konkretnie swoja decyzje.
oczywiście. Czas wypowiedzenia umowy to 30 dni od kolejnego okresu rozliczeniowego. Ja już wystartowałem z NMP. Obecnie czekam na pismo potwierdzające od Plus'a.xysiek pisze:jest jakis czas na wypowiedzenie unowy? okres promocji mi sie skonczyl. Moglbym w nastepnym okresie rozliczeniowym wystartowac np z era?
Wychodzą z założenia, że jak już nie da się na tobie zrobić - to klient radź sobie samD@rio pisze:A to już drugi raz tak zostałem "olany" gdy składałem rezygnację
opiekun jest przydzielany powyżej 5 aktywnych kart SIM post-paid na koncie bez względu na staż.Prometo pisze:Jak masz siedem aktywnych kart i taki staż to nie masz opiekuna w Plusie, bo u nas w firmie przy ośmiu aktywnych kartach takowy jest. D@rio, jak to z tym jest?
dałoby się, tylko oni nie potrafią odeprzeć moich argumentów dlatego poprostu wolą już w ogóle ze mną nie rozmawiać. Ich wola, nie ubolewam nad tym...Prometo pisze:Wychodzą z założenia, że jak już nie da się na tobie zrobić - to klient radź sobie sam
Mi tez o to chodzi, a wlasnie najgorsze i najbardziej denerwujace jest to maksymalne olewanie. I to "indywidualne" podjescie o ktorym tyle razy juz slyszalem...wrr jak ja tego nie lubie.D@rio pisze: dałoby się, tylko oni nie potrafią odeprzeć moich argumentów dlatego poprostu wolą już w ogóle ze mną nie rozmawiać. Ich wola, nie ubolewam nad tym...
Ja akurat jestem takim człowiekiem że wole negatywną, ale szczerą prawdę niż mydlenie oczów i sprawianie pewnych pozorów.
A na faks zareagowali?Rokko pisze:Ja wykonalem telefon - rozpatruja
D@rio, zatrudnisz Go jako BOKD@rio pisze:zatrudnię Cię abyś reprezentował moje interesy telekomunikacyjne
Lepsza jest umowa o dziełoD@rio pisze:zatrudnie na umowe-zlecenie