Witam.
Od 4-ech dni w Lublin'ie jest niemożliwe korzystanie z dobrodziejstwa usług 3Generacji świadczonych przez "lydera technologicznego" - sieć Plus.
Nie można ani zadzwonić - komunikat "błąd połączenia"
Ani wysłać SMS'a - komunikat "Nie wysłano wiadomości!"
Nie da się także uzyskać połączenia Transmisji Danych ponieważ telefon przy próbie zalogowania się niestety nie dostaje autoryzacji i sesja nie zostaje rozpoczęta.
Ponadto, nie da się nawet uzyskać połączenia ze SWOIM NUMEREM. Telefon jest zalogowany do sieci, ma full zasięg a tu..."abonent jest chwilowo nieosiągalny. Prosimy spróbowac później" (vide poczta głosowa - jeśli ktoś ma aktywną).
Nie możliwe jest także odbieranie SMS'ów w sieci 3G - poprostu NIE DOCHODZĄ.
Ponadto, sieć 3G "lydera" co jakiś czas się jakby "resetuje", tracąc zasięg (tak jakby wszystkie nodeB się deaktywowały) na parę minut, a później aktywując się na nowo (w międzyczasie telefon przelogowuje się do sieci GSM). Takie zjawisko występuję cyklicznie, potrafi wystąpić do kilku razy w ciągu godziny...
Powiem szczerze, że strasznie mnie to irytuje że Polkomtel S.A. nie wywiązuje się ze świadczonych usług. Niestety, teraz musi mi wystarczyć zwykły GSM i transmisja danych tylko w technologii EDGE

...
Ale jak widać "lyder technologiczny" się tym nie przejmuje skoro od 4-ech dni nie usunął awarii....
baa...nawet nie informuje o Niej swoich abonentów...
Póki co, pragnę pogratulować Plusowi najwyższej poziomu i super jakości świadczonych usług "najwyższej" jakości...jakości, żę będac w zasięgu ludzie nie mogą się z Tobą skontaktować...
W związku z tym mam pytanie: Czy inni użytkownicy sieci 3G by Plus, w innych miastach też mają takie problemy?!