Marcin pisze:No ,ale nie wszycy na rynku telefoni podchodza do tego jak dzieci które dostaną zabawke i bedą szczęśliwe

tu trzeba czegos więcej.
ale czego wymagasz - napisz?
napisalem ze dostalem zabawke. Bo dla mnie to jest zabawka. Dzwonie, pisze, wysylam a oni sprawdzaja czy to dziala prawidlowo. A ze jest to pewien zabieg marketingowy to inna sprawa. Kazdy z nas wie, ze wzial udzial w pewnym show. Wiedzialem juz po samej prezentacji - mi osobiscie sie nie podobala. Kazdy z ma swiadomosc, ze prawdziwe testy sieci odbywaja sie inaczej, jest sztab specjalistow, ktorzy w odpowiedni sposob sprawdzaja czy wszystko dziala. Czego ty wymagasz, ze dostaniesz walizke naszpikowana elektonika i bedziesz sprawdzal, czy wszedzie siec dziala ok? Dzieki nam moga sobie te wszystkie rzeczy jeszcze dopracowac. Patrzac na blogi ktore prowadza inne osoby (ja akurat nie lubie takiej formy komunikacji - swoje uwagi przesylam im mailem) widze ze ludzie zangazowali sie w to. Mysle, ze wsrod tej grupy osob byli tacy, ktorzy tez beda w stanie im pomoc - przesylajac swoje uwagi na temat sieci. Ja poki co nie narzekam i nie widze powodu aby narzekali na nich ci ktorzy tylko wiedza o nich z netu. Powtarzam dajmy im szanse zaistniec, i bierzmy cala ta akcje z przymruzeniam oka.