• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #143604  autor: Skarpyta
 20 sty 2007, 17:03
Siema mam pytanko związane z tym abonamentem.Jestem cały czas w TP i zdecydowali rodzice że tanszy abonament za telefon stacjonarny będzie w ERZE.A ja chce zapytac o numer telefonu czy on zostaje taki jaki mam dotychczas czy era daje mi nowy numer telefonu ????

Obrazek
Obrazek

#143612  autor: przemek910
 20 sty 2007, 17:11
Skarpyta pisze:era daje mi nowy numer telefonu ????
daje Ci nowy, obecnie z tegoco wiem nie ma mozliwości przeniesienia numeru do Ery Domowej. Chyba że coś się zmieniło :roll:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
 #143616  autor: PiotrG-dz
 20 sty 2007, 17:15
Skarpyta pisze:Siema mam pytanko związane z tym abonamentem.Jestem cały czas w TP i zdecydowali rodzice że tanszy abonament za telefon stacjonarny będzie w ERZE.A ja chce zapytac o numer telefonu czy on zostaje taki jaki mam dotychczas czy era daje mi nowy numer telefonu ????
A ile masz aktywnych numerów w TP???Jeżeli 1 to Neo nie będziesz mógł mieć ,chyba że za opłatą za zawieszenie linii 36,6 zł brutto. :)

#143617  autor: Skarpyta
 20 sty 2007, 17:16
kin pisze:
Skarpyta pisze:era daje mi nowy numer telefonu ????
daje Ci nowy, obecnie z tegoco wiem nie ma mozliwości przeniesienia numeru do Ery Domowej. Chyba że coś się zmieniło :roll:
aa lipa no szkoda że sie nieda przeniesć

może jest ktos na forum co ma ere domową ?

[ Dodano: 2007-01-20, 17:19 ]
tepsaslave pisze:
Skarpyta pisze:Siema mam pytanko związane z tym abonamentem.Jestem cały czas w TP i zdecydowali rodzice że tanszy abonament za telefon stacjonarny będzie w ERZE.A ja chce zapytac o numer telefonu czy on zostaje taki jaki mam dotychczas czy era daje mi nowy numer telefonu ????
A ile masz aktywnych numerów w TP???Jeżeli 1 to Neo nie będziesz mógł mieć ,chyba że za opłatą za zawieszenie linii 36,6 zł brutto. :)
mam jeden numer + neo

Obrazek
Obrazek

#143620  autor: przemek910
 20 sty 2007, 17:19
Skarpyta pisze:może jest ktos na forum co ma ere domową ?
Znajomi mają. telefon wybrali tego Sagema, nawet fajny. głośne dzownki - wygodna klawiatura ;)

tepsaslave pisze:A ile masz aktywnych numerów w TP???Jeżeli 1 to Neo nie będziesz mógł mieć ,chyba że za opłatą za zawieszenie linii 36,6 zł brutto. :)
Ost dostałem nowy regulamin na świadczenie usług telekomunikacyjnych. Czy dzięki niemu nie można wypowiedzieć umowy na telefon? Neo zostaje...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#143735  autor: pawel_k
 20 sty 2007, 20:18
minus w domowej to taki ze po gratisach za kazda minute na stacjonarne licza sobie 30gr/min :|
ale fakt abo juz od 20zl to duzy +

:)

#143747  autor: PiotrG-dz
 20 sty 2007, 20:39
pawel_k pisze:minus w domowej to taki ze po gratisach za kazda minute na stacjonarne licza sobie 30gr/min :|
ale fakt abo juz od 20zl to duzy +
Jest impuls 3 minutowy za 0.35 gr. :P

#143752  autor: pawel_k
 20 sty 2007, 20:44
tepsaslave pisze: Jest impuls 3 minutowy za 0.35 gr. :P
jak swiadek erowy dzwoniac mi na komorke przedstawial oferte to zrozumialem ze 30gr za minute tam jest :twisted: ;-)

:)

#143839  autor: Krisu6230i
 20 sty 2007, 22:59
"impuls" liczony jest co 3 minuty czy jak kto woli 180s. wiem bo mam domowa.
numery daja nowe bez kloptu aktuwacja w ciagu okolo 7 godzin nastepuje, choc podaja ze krocej.
przeniesc numer mialos sie dac niedlugo i jak dotad chyba to trwa... cos sie z telepsami dogadac nie moga.
Skarpyta, bierz bo sie oplaca, dla mnie ten sagem o ktorym mowil kin, zn wygladu i w dloni tandetny troche, ale to na szczescie juz niejedyna alternatywa bo mozna wziac brameczke rowniez sagema dzieki ktorej stary telefonik podpinasz pod domowke. plus jest tego taki ze mozesz dac rozgaleznik i podpiac np dwa telefony. (ale ja tego nie testowalem). sam uzywam tego na nokii 3410 i sprawdza sie . awarii zero, ceny super, mam juz kawalek, jak cos to pytaj;)
strone znasz pewnie.
a i ta bramka jest drozsza sporo od telefonu np w lojalce na 24 miechy za bramke 189 a za telefon 49. ceny z Vat.
pozdro.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#143871  autor: D@rio
 20 sty 2007, 23:47
dodam także, że ta bramka obsługuje wysyłkę SMS'ów ;)

Obrazek