• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#142375  autor: mol
 17 sty 2007, 15:11
Możesz zmienić kolor podświetlenia klawiatury :P

#142376  autor: przemek910
 17 sty 2007, 15:12
No pewnie, może jeszcze zmienić motyw, będziemy tak wymieniać? :)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#142383  autor: mulec
 17 sty 2007, 15:26
heh ni już większośc z tych rzeczy zmieniłem :D a da się jakoś zrobić screeny z ekraniku fona ?? to bym pokazał co i jak dzięki naszej wsólnej pracy wyszło :D bo zdjęc mi sie nieche troche robić :roll:

Dzięki za wszelką pomoc

#142475  autor: Osk92
 17 sty 2007, 19:01
Nom, kabel Com i jakiś program :P Przyjdzie Klusek to powie jaki 8)

#142654  autor: castagnet
 18 sty 2007, 08:39
wiesz co mulec? znam fajny sposób na zmiane koloru podświetlania klawiatury:)
Trzeba włożyć pod nią bibułe jakiegoś koloru- efekt gwarantowany, nie tracisz gwarancji na telefon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#143271  autor: mulec
 19 sty 2007, 18:09
No całkiem fajny motyw z tą bibułką :D

włączyłem ostatnio jakoś przez przypadek jakieś niebieskie animacje w telefonie, pokazuja się jak przychodzi sms, jak włączam i wylączam telefon i czasami same sie pokazuja ;/ składają sie z takich krwdracików jakby... niewie ktos przypadkiem co to jest i jak to wyłączyć ? :D

Dzięki za wszelką pomoc

#143465  autor: castagnet
 20 sty 2007, 12:24
mozesz spróbować zmienić motyw lub zastosować ustawienia fabryczne.

#147739  autor: mulec
 30 sty 2007, 19:54
no dawno mnie tu nie było :D

ale mam kolejne pytanko, tym razem chodzi o zasięg w moim cxv70, jestem w sieci ORANGE, i odkąd mam ten telefon pojawił się problem z zasięgiem tzn. wskaźnik zasięgu jest na wysokim poziomie, ale często jak jestem w domu muszę kilka razy dawać "powtórz" żeby wysłać SMS, albo ludzie się nie mogą do mnie dodzwonić, mój kumpel z Nokią (jakąś nową z bajerami ma tez Orange i ma podobny problem) i się zastanawiamy czy to przez naszą sieć czy przez telefoniki? i czy jest jakiś skuteczny sposób by zwiększyć zasięg ??

Dzięki za wszelką pomoc

#147982  autor: castagnet
 31 sty 2007, 08:27
skutecznym sposobem może być zastosowanie anteny zewnętrznej ale to mało wygodny sposób. napewno nie naklejaj żadnych "specjalnych" naklejek pod baterie- nic nie daja.
A sprawdź jak ma się sprawa z tym zasięgiem w innym miejscu, np. w pracy.
Jak będziesz miał dobry zasięg i sms-y będą sie wysyłać normalnie to nie masz sie czym martwić- z zasięgiem czasem tak jest, niby jest, a go nie ma.
Ja tak mam w pracy, czasem wskoczy na dość wysoki poziom, ale sie nie dodzwonie bo nagle spada. Są takie dziwne miejsca...

#157958  autor: mulec
 28 lut 2007, 21:54
Witam ponownie !

patrzecie co ciekawego znalazłem

http://www.allegro.pl/item169970749_sie ... wara_.html

co sądzicie o tym tekscie o odtwarzaczu mp3 ? czy to ma coś wspólnego z odtwarzaczem i jak to zrobić :-)

Dzięki za wszelką pomoc

#158051  autor: castagnet
 01 mar 2007, 09:13
To jest telefon z kombinowanym softem, a ja się takich wystrzegam.
Poza tym co Ci z Mp3 jak masz tylko 10 MB do dyspozycji, a gry z "game Boya" wyglądają pewnie gorzej niz te typowe na ten model w Javie....
Szczerze Ci mówię... daj sobie spokój mulec :mrgreen:
Już lepszy zwykły fabryczny CX65!