• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 38 z 57
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 57

#142395  autor: Irek
 17 sty 2007, 16:03
Pawrzes pisze:Relacja Media2.pl z testu P4: http://media2.pl/relacje/8-p4-w-praktyce.html
Nie no super ta relacja. Zdjęcia telefonu i to wszystko.

"And one more thing..."

#142396  autor: powiatowy
 17 sty 2007, 16:12
IreQ pisze:Nie no super ta relacja. Zdjęcia telefonu i to wszystko.

Chyba to jest ironia? Bo tego relacją nie da się nazwać :?

#142443  autor: lookass
 17 sty 2007, 17:37
a slyszeliscie o problemie p4 w białymstoku mianowicie chca postawic antene do uslug 3g na budynku w poblizu miejsc zamieszkalych przez ludzi, lecz spoleczenstwo miejszkajace ok 30 m od miejsca w ktorym ma byc antena nie zgadza sie i sklada wnioski ktore maja zapobiedz temu narazie p4 walczy z ludzmi moze to troche potrwac lecz firma betesca sie zgadza sie na postawienie odbironika na swoim budynku lecz ludzie powiedzieli ze beda apelowac wszedzie gdzie sie da co o tym myslicie co p4 zrobi w tym przypadku ?

#142445  autor: Irek
 17 sty 2007, 17:39
lookass pisze:a slyszeliscie o problemie p4 w białymstoku mianowicie chca postawic antene do uslug 3g na budynku w poblizu miejsc zamieszkalych przez ludzi, lecz spoleczenstwo miejszkajace ok 30 m od miejsca w ktorym ma byc antena nie zgadza sie i sklada wnioski ktore maja zapobiedz temu narazie p4 walczy z ludzmi moze to troche potrwac lecz firma betesca sie zgadza sie na postawienie odbironika na swoim budynku lecz ludzie powiedzieli ze beda apelowac wszedzie gdzie sie da co o tym myslicie co p4 zrobi w tym przypadku ?
Takich przypadków jest i było kilkanaście. Problem nie dotyczy tylko P4, ale także innych opów.

"And one more thing..."

#142453  autor: D@rio
 17 sty 2007, 17:51
lookass, chcesz wiedzieć naprawdę co zrobi? "Posmaruje" tam gdzie trzeba i postawi nodeB...

Obrazek

#142473  autor: Pawrzes
 17 sty 2007, 19:00
IreQ, powiatowy, frgt/10, no opisuje dopiero pierwszy dzień, zobaczymy jak bedzię wyglądać relacja w kolejnych dniach ;)

Pozdrawiam

#142502  autor: bebcio
 17 sty 2007, 19:36
Testuje fonik kolejny dzien jak na razie nie narzekam wiadomo ze zdarzaja sie problemy ze strona nadchodzi4.com - wersja beta przeciez kazdy z naszych operatorow mial problemy z wejsciem ze uslugi i strona chodzi tak jak trzeba ale to kwestia czasu ze wszystko bedzie ok i jestem nastawiony optymistycznie na siec P4 i ciekaw jestem jaka oferta promocyjna uderza po zakonczeniu testow :D :D

#142516  autor: powiatowy
 17 sty 2007, 20:04
bebcio pisze:wersja beta przeciez kazdy z naszych operatorow mial problemy z wejsciem ze uslugi i strona chodzi tak jak trzeba ale to kwestia czasu ze wszystko bedzie ok i jestem nastawiony optymistycznie na siec P4
Co strona internetowa ma do sieci :?
Akurat na stronę internetową nie potrzebują aż takich wielkich kosztów itp.

#142532  autor: Feniks
 17 sty 2007, 20:32
babeo pisze:giuseppe, :smt011
Kod: Zaznacz cały
Operator telefonii komórkowej P4 chce do końca 2007 roku mieć 1,5 tys. stacji bazowych tak, aby w zasięgu sieci znalazło się 20% ludności Polski w 8 największych aglomeracjach, poinformował w czwartek Jacek Grochowina, prezes 3G Network Services, spółki zależnej P4, odpowiedzialnej za budowę sieci. Do końca 2008 roku nowy operator chce mieć 2,5 tys. stacji w 8 największych aglomeracjach: Warszawie, Trójmieście, Szczecinie, Poznaniu, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu i Katowicach. Obecnie funkcjonuje jedynie kilka stacji P4.
Odpowiedz sobie sam.
Dla mnie to wygląda na żart. Na innej stronie znalazłem informację, że do końca 2008 roku mają swoim zasiegiem objąć 30% ludności Polski. W tym tempie to oni jeszcze długo nie będą stanowić realnej konkurencji dla pozostałych operatorów. O istotnej obniżce cen w tym roku to można już raczej zapomnieć. Poza tym ja mieszkam pod Warszawą więc nawet nie wiem, czy będe w ich zasięgu.

#142538  autor: D@rio
 17 sty 2007, 20:52
powiatowy pisze:Co strona internetowa ma do sieci
Akurat na stronę internetową nie potrzebują aż takich wielkich kosztów itp.
może i nie potrzebują ale jeśli odbiór telefonów, organizują w jakichś club'ach, robiąc je w dzień za "biuro" to cholernie zajeżdza to nisko-budżetówką.

Równie dobrze mogliby to zrobić w agencji towarzyskiej. W sumie w dzień nie ma klientów, a może i taniej by im wyszło...

Generalnie, póki co w taki profil jaki prezentuje P4 biznes na pewno nie wejdzie.

Obrazek

#142539  autor: Marcin
 17 sty 2007, 20:57
Na sukces to chyba raczej liczyć nie mogą.Pewnie będzie to tak samo jak z mbankiem.Żadnej rewelacji tylko tyle że jest tam jakiś kolejny operator.

#142542  autor: D@rio
 17 sty 2007, 21:00
moim zdaniem już przedobrzyli z koncepcją. Może i nastolatkom się podoba ale jak dla mnie to nie mam ich za co pochwalić na razie, obecnie to za większość rzeczy wypada mi tylko skrytykować koncepcję...

Obrazek

#142543  autor: powiatowy
 17 sty 2007, 21:00
Marcin pisze:Pewnie będzie to tak samo jak z mbankiem
Naprawdę do Mbanku nie należy nikogo porównywać. Choćby dlatego że mbank nie chce konkurować!

#142548  autor: Marcin
 17 sty 2007, 21:09
chciec a móc to róznica :lol:

#142553  autor: oprych
 17 sty 2007, 21:21
Dla mnei ta relacja z media2 to chyba jakaś kpina. Cały czas sama krytyka, po za tym co kogo obchodzi jak wyglądały tam hostessy, a co do rozdawania telefonów w klubie zgadzam się z D@rio. Co to ma być? Druga heyah? Może niech ejszcze darmowy popcorn w kinach dla posiadaczy numerów oferują.

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#142554  autor: Rokko
 17 sty 2007, 21:22
no odebralem. jest ciezki z obsludze, ale moze sie naucze.Wlasnie z nim walcze. Samo spotkanie fatycznie dziwne - trzy osoby luzacko opowiadaja o sieci. na sali srednia wieku 25 lat. mi sie nie podobalo, no ale byli tacy co sie dobrze bawili. pozniej drugie pomieszczenie i podpisanie umowy i koniec. Oni nie beda inwestowac w biura. Spytalem czlowieka a co z reklamacja, to mi powiedzial, ze jak sie cos bedzie sypac to mam wpasc do tego klubu beda tam do lutego.pozniej beda w marketach.czyli raczej nie beda sie bawic duze salony. siedziba w wawie. no biore sie za rozgryzanie.

#142556  autor: powiatowy
 17 sty 2007, 21:25
Rokko pisze:Oni nie beda inwestowac w biura. Spytalem czlowieka a co z reklamacja, to mi powiedzial, ze jak sie cos bedzie sypac to mam wpasc do tego klubu beda tam do lutego.pozniej beda w marketach.czyli raczej nie beda sie bawic duze salony. siedziba w wawie. no biore sie za rozgryzanie.
Będą mieć swoje wyspy?
:smt005

#142559  autor: D@rio
 17 sty 2007, 21:27
No i pomijam już fakt, że ludzie którzy dzwonią z informacjami o rzekomym zakwalifikowaniu się do "drugiego etapu" w rozmowie telefonicznej walą do Ciebie per "Ty"....
co to ma być? hot-line a'la 0700? żenada...

mimo wszystko pewne zasady powinny obowiązywać.

Rokko, no to faktycznie się szykuje druga Heyah. Tyle że tym razem druga część serialu pt. "Heyah Rewolucje" :| jeśli o mnie chodzi to mam negatywne odczucia i tyle...

P.S
Rokko, ten telefon ma sim-lock'a? Jak chcesz, to możemy przetestować videocall'e (jak tylko ruszy u mnie sieć 3G bo chwilowo jest jakaś awaria :| )

Obrazek
  • Strona 38 z 57
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 57
  • 1
  • 36
  • 37